Перейти до змісту

"Новая линия" будівельний супермаркет

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я вдома і на фірмі переходим на енергоощадні лампи. так от товариші останнім часом почали попадатись брачні які за 1 місяць помирають (у мене вже 4-та). В них в книжечці пише про гарантію. раджу всім в магазинах намагатись якось вимагати гарантію. Незнаю як може у кого є які думки...

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ТАк вони і дають гарантію вроді, мат-мат, на базарі навіть брав раз то мені там навіть на рік дали гарантію, правда ше не стикався із заміною цієї лампи по гарантії. Мінімум чек треба і можна говорити щось, ІМХО.

Опубліковано
Dulux_S.gif

воттакая лампа нужна

вот

Єсть така фірма -"Держава" називається. В них лампи всякі є.

На Лесі Українки, 17 здається, в дворі за баром "Владислав".

Тільки субота-неділя в них вихідний. Такі лампи мають бути.

Опубліковано
Я вдома і на фірмі переходим на енергоощадні лампи. так от товариші останнім часом почали попадатись брачні які за 1 місяць помирають (у мене вже 4-та). В них в книжечці пише про гарантію. раджу всім в магазинах намагатись якось вимагати гарантію. Незнаю як може у кого є які думки...

брачные, скорее всего, не лампы, а перепады напряжения в сети..

Опубліковано

2Zevs_Izver

PL-образные G23 11ватт есть только космос

4200K, т.е. белые (без синевы)

желтых нет :(

• 4 року потому...
Опубліковано

мы супер макс покупали или филипс. сколько покупала, пока не попадались бракаваннные

мене цікавлять ціни на килимове покриття та лінолеум.....ніхто не в курсі "шо по чом" ???

зараз там знижки на покриття для полу

Саме в лінії знайшов кльову оригінальну люстру після довгих сканувань усіх локальних світлокантор!

о це круто!)) я а там веселые светильнички купила на кухню)

Опубліковано

о це круто!)) я а там веселые светильнички купила на кухню)

треба було ще там календар купити ...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...