Перейти до змісту

Стеклопакеты, евроокна...

ursa

Какой профиль Вы брали?  

69 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Повезе швидко якісно поставити вікна тільки тоді, коли ти нормально платиш а фірма виконаваць неспішно і якісно з усім розумінням підійде до цієї справи.

Але це з області фантастики. :)

У мене минулого літа якраз все так і вийшло. ставив в кухні вікно. Дядьки акуратно зняли старе, встановили нове (розміри чомусь підійшли :o) , підвіконня не знімали, балончики з-під пінки а також старий ущільнювач та обломки рами кидали в мішок, предоставлений їм. Один глюк - 35 грн за зовнішній відлив ушло в небуття :( - забули замовити, бла-бла-бла, короче запив водою. А в остальному - "очень і очень" (с)

Опубліковано
Тема так и не раскрита :D(((

Хочу себе домой ставить хотелось би получить какието рекомендации при покупке

1)Какой профиль лучьше?

2)Какую фирму производителя рекомедуют

3)На что обратить внимание при виборе окон (цвет/надписи/сертификати/и т.д)

4)Какие есть подводние камни при покупке /установке окон (установка подоконников /отливов и т.д)

Проще говоря бил би очень благодарен за краткую инструкцию про покупку окон

1. Німецький профіль один з двох перших в списку.

2. Рекомендую Вір, або Алювіжен. Ці фірми одні з найперших в Луцьку і завоювали свою репутацію.

3. На Алювіжені закуплено нове обладнання по ламінуванню профіля. Якщо хочеш ламінований, тільки туди. Всі інші фірми в них ламінують і буде дорожче.

4. Рекомендую платити без встановлення. Міряють хай самі. Демонтаж і самому можна зробити. А домовитись з хлопцями котрі встановлюють на тих фірмах за зарплату як додатковий заробіток після роботи чи в вихідні. Я так робив і значно дешевше виходить. Пластмасові підвіконня г-но. Я робив з білого мрамору. Дуже гарний вигляд і якість.

Опубліковано

Ну относительно алювижена и вир хорошего ничего нескажу, ихние монтажники не очень опытны. А относително подоконика то тот пласмассовый я тоже несчитаю хорошым(одним словом гивно),но есть и хорошый пласмасовый- Нимецкий но цена на него космическая. а мраморные и цементные я бы не советовал потомучто окно то пяти или трикамерное а подоконка то галимая пласмаса, и подоконик всегда быдет промерзать,про цветы на окне молчу. если кого интересует инфо по окнам ласкаво просим на куплю/ продам В отдел рекламы

Опубліковано

На рахунок підвіконь, купив собі німецький пластик, тому що альтернативи не побачив.

Як краще їх встановлювати? На піну? Того буде достатньо? Чи можливо поставити на якийсь клей/цемент?

• Адміністратори
Опубліковано

Піна, дюбеля, штукатурка.

На їхній гарантійний вік досить.

Опубліковано

Питання №2: де є нормальні установщики підвіконь? Які могли б сьогодні поставити і якісно?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Минулого року встановлював собі вікна. Профіль Trocal. Не жаліюсь поки що. Залежить від установників ДУЖЕ БАГАТО. але більшість бригад зараз молодих і недосвідчених. Підвіконники залишав старі - цементні. Так ліпше. Пластикові - фе. Але як ніц нема - то брати, бо ті, що не пластикові - занадто дорогі. Доробляти вікно після встановлення все одно треба буде комусь другому - відкоси робити зовні і всередині. Фірми- "віконники" можуть лише відливи і підвіконня встановити разом із вікном. Важливий вибір склопакета. Особливо жалію, що не вибрав двохкамерного склопакета - тепліші і тихіші вони. Профіль треба брати НЕ МЕНШЕ, як чотирьохкамерного. Справний склопакет НІКОЛИ всередині не пітніє. Якщо таке є - брак, і по гарантії повинні замінити.

Фірма-встановник повинна існувати чимдовше. Якщо вона молода - то трохи небезпечна. Одна із порад - якщо не спішите із вікнами, то дочекайтеся грудня-січня, подивіться, які фірми існують і рекламуються, то в тих можете і вікна брати весною-літом. Або підшивки підніміть за минулу зиму грудень-січень.

Для балконів рекомендовано використовувати розсувні системи. Їх роблять зараз як і з алюмінієвого, так і металопластикового профілів.

Ніби і все згадав.. може, і добавлю інформацію...

Опубліковано
Профіль треба брати НЕ МЕНШЕ, як чотирьохкамерного.

Ерунда, у нас зимой не -30 в течении полугода. Трёхкамерный прекрасно справляется с температурным режимом.

Справний склопакет НІКОЛИ всередині не пітніє.

Ты имеешь в виду - между стёклами? Согласен. Но если стекло "потеет" со стороны помещения - это вполне нормально, следствие повышенной влажности в комнате.

Фірма-встановник повинна існувати чимдовше.

Совершенно не гарантия качественных услуг.

"Вікно-Центр" на Кондзелевича (древняя контора) - ламеры и пох..сты. Такое создаётся впечатление.

Сетку до сих пор не сделали. Даже и не думали делать. Сегодня 40 минут (!) искали заказ, оформленный 2 месяца назад. Только собираются делать завтра или с понедельника, хотя им уже месяц звоним по несколько раз в неделю. :):):D

Опубліковано

Не хочу показатися розумним, але скабіоса я скажу тобі одне мало прочитав про вікна, маеш інет покопайся і не буде у тебе тих переконань які е зараз, відкоси ні одна фірма робить нестане: порахуй що це таке буде, відкос треба робить довго і нудно а за час ніхто доплачувати небуде, відповідно монтажник незахоче робити відкос бо за цей час він встановить більше вікон чи дверей і причому копійка непогана припаде на його карман. А замовникам теж не хочеться чекати щоб вікна встановлювались через 2 місяця після проплати. А брати фігову кучу робітників заради швидкості в часи пік непотяне фірма. А зимою треба платити грошенят, а заказів порівняно з літом і осінню вдвічі а то і в трічі меньше, а відкоси при мінусовій температурі незробиш якісно((((. відповідно треба робити бистро : поставив вікно і айда на слідуюче.(Ще одне: хто заплатить муляру , щоб той поїхав в шацьк на одне віконце зробить відкос(((() Надіюсь відповів відносно відкосів. А відносно потіння то потрібно повернутись у школу на уроки фізики, а точніше то ти неправий що склопакет не якісний якщо потіють вікна. На вікнах в приміщеннях з підвіщеною влажністю буде конденсат на вікнах, але якщо такі приміщення більше провітрювати або поставити на мікропровітрювання то результат буде на вікнах бистренько помітний. Розсувні системи в квартиру не рекомендую( якщо не нашого виробництва то мона) ви систему розсуву бачили? потрібно щоб вікно призакритому положенні було притянуте добре до рами, алюміній в квартиру взагалі я неставив би, тому що алюміній холодний(пройдись містом і продивись в магазинчиках з алюмініем тепло чи ні, а не задаешся запитанням чому магазинчики на зупинках з пластиковими стали вікнами) телоповідність у алюмінію яка?

Урса якщо не зроблять то чтукни в приват скажу де зробити напряму.(а якщо не стануть робити звернись у права споживача, і все поставлять ще і бабла дадуть за турботу))))

П.С. відносно віку фірми то це непогано, якщо контора довго то проблеми повинна вирішувати а це головне!!!

Опубліковано
Не хочу показатися розумним, але скабіоса я скажу тобі одне мало прочитав про вікна, маеш інет покопайся і не буде у тебе тих переконань які е зараз, відкоси ні одна фірма робить нестане: порахуй що це таке буде, відкос треба робить довго і нудно а за час ніхто доплачувати небуде, відповідно монтажник незахоче робити відкос бо за цей час він встановить більше вікон чи дверей і причому копійка непогана припаде на його карман. А замовникам теж не хочеться чекати щоб вікна встановлювались через 2 місяця після проплати. А брати фігову кучу робітників заради швидкості в часи пік непотяне фірма. А зимою треба платити грошенят, а заказів порівняно з літом і осінню вдвічі а то і в трічі меньше, а відкоси при мінусовій температурі незробиш якісно((((. відповідно треба робити бистро : поставив вікно і айда на слідуюче.(Ще одне: хто заплатить муляру , щоб той поїхав в шацьк на одне віконце зробить відкос(((() Надіюсь відповів відносно відкосів. А відносно потіння то потрібно повернутись у школу на уроки фізики, а точніше то ти неправий що склопакет не якісний якщо потіють вікна. На вікнах в приміщеннях з підвіщеною влажністю буде конденсат на вікнах, але якщо такі приміщення більше провітрювати або поставити на мікропровітрювання то результат буде на вікнах бистренько помітний. Розсувні системи в квартиру не рекомендую( якщо не нашого виробництва то мона) ви систему розсуву бачили? потрібно щоб вікно призакритому положенні було притянуте добре до рами, алюміній в квартиру взагалі я неставив би, тому що алюміній холодний(пройдись містом і продивись в магазинчиках з алюмініем тепло чи ні, а не задаешся запитанням чому магазинчики на зупинках з пластиковими стали вікнами) телоповідність у алюмінію яка?

Урса якщо не зроблять то чтукни в приват скажу де зробити напряму.(а якщо не стануть робити звернись у права споживача, і все поставлять ще і бабла дадуть за турботу))))

П.С. відносно віку фірми то це непогано, якщо контора довго то проблеми повинна вирішувати а це головне!!!

Всередині приміщення вікна пітніти можуть (зі сторони кімнати). То є норма і ознака доброї герметичності вікна і підвищеної вологості у Вашій кімнаті. Всередині якщо склопакет пітніє - ТО Є БРАК, який підлягає негайній заміні.

Розсувні системи можуть бути (з Вами згоджуюсь про якість їх, і про алюмінієві системи) на балконі. В кімнату їх, звичайно, не варто брати. Заскладно і ненадійно.

Особисто (не реклама!) за сітки, відливи, підвіконня я звертався в Євродек і задоволений їх ціною та якістю.

Давність існування - гарантія, звичайно, слабенька, але таки є нею. Розказував установник вікон (років під пятдесят), коли ставив їх в мене вдома, що в нього досвід 5 (!) років у виробництві і установці, від моменту появи таких вікон в продажі, коли були ще дорогущі вони. Назива і фірми, і людей, які зараз "халяву" гонять, і які добре роблять, але то не буду говорити. Скажу лише, що мої слова про давність існування і досвід мають грунт під ногами. Отаке.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Також думаю занятись заміною вікон, можливо ще до морозів встигну поміняти. Фірму вже вибрав БудКонтракт (що в Глобусі), пояснили розказали що до чого!

Але всерівно коли будуть встановлювати потрібно "вооружиться" уровнем, і стояти над монтажниками, бо сві люди люблять халтурити якщо за ними не наглядати!

Опубліковано

Главное чтоб било все строго по уровню, ну иногда по ситуации, и когда откриваеш и закриваеш створку не било постороних звуков таких как трение метала по пласмасе или метала.

Опубліковано

Хм, на рахунок потіння вікон з середини і теплопровідності:

я не сильний в термінах, але знаю, що є склопакет з 3-х полотен скла, а є з 2-х. так от, можна довго розповідати людині, в якої тече з підвіконника, що в нього вологість крива, а вікна нормальні, але факт залишається фактом: 2 зими назад в квартирі з вікнами на 2 скла текло по чорному, тоді як в кімнаті з вікном на 3 скла все було нормально. і це при тому, що в останній стояв акваріум, який сам по собі є джерелом підвищеної вологості...

довго думали, ходили до продавців, вони теж розповідали про вологості. коли згадали про акваріум, то продавець зізнався, що при склопакеті на 2 скла без термопокриття, температура втрачається досить швидко, за рахунок цього йде конденсат з повітря на внутрішній стороні вікна і в квартиру тече струмок...

а то звикли продавці продати дешевший пакет і потім розказувати байки про вологість...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...