Перейти до змісту

Новий ноутбук

Рекомендовані повідомлення

Куплю новий ноутбук (на гарантії)

бюджет 3500 грн

чекаю пропозицій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Два дні тому купував для знайомого Lenovo IdeaPad G570G (59-316476), та налаштовував його. За 3125 грн. - відмінна конфігурація. Lenovo на сьогоднішній день бренд доволі надійний. Найбільший "мінус" бука - відсутність HDMI.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ноутбук Lenovo IdeaPad B570 (59-335910) + Сумка в подарок!=2999 грн

але, як на мене, продукція Lenovo "нє очєнь"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не така модель. Та й вся основна начинка слабша (ЦП, ОЗУ, вінчестер).

Мені теж Lenovo так собі. Але за 3500 грн. сильно не розженешся. Для прикладу, бюджетні "х'юлети" в плані якості матеріалів і збірки - це явно гірше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На авторинку в неділю бачив HP 630 продавали. Новий напевно, бо весь в плівках. На рахунок гарантії не скажу. Якщо цікаво, можу дати номер до нього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На авторинку в неділю бачив HP 630 продавали. Новий напевно, бо весь в плівках. На рахунок гарантії не скажу. Якщо цікаво, можу дати номер до нього.

І там само ще продавалися моб тел?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага в мене товариш на сервісі робить то через день ті леново бачить, каже шо приносять люди через місяць після покупки - вже в ремонт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ти шо... А я в свому сервісі леновіків всього пару штук бачив.. .і ті 2-3х річної давності... Містіка йопта ) І сам користуюсь леновіком, дорогим правда, але леновіком. І продав іншим теж багато і ніхто чогось не несе...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От не нада тут ля-ля

Сам неодноразово брав знайомим Lenovo і (яке диво) ні один не зломався, не згорів і т.д.

ІМХО, за 3500 грн пофіг який бренд брати

розглядаю всі пропозиції

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І там само ще продавалися моб тел?

так так..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ти шо... А я в свому сервісі леновіків всього пару штук бачив.. .і ті 2-3х річної давності... Містіка йопта ) І сам користуюсь леновіком, дорогим правда, але леновіком. І продав іншим теж багато і ніхто чогось не несе...

мій товариш займається офіційним сервісним обслуговуванням та ремонтом леново(якісь екзамени там здавали шоб ліцензію получити) ось він постійно тим га...ом і має займатися, вибачайте за ругання, але по іншому важко назвати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НЕ подобається - не їмо ))) НА смак і колір фломастери різні.

Товариш займається гарантійним, а я - післягарантійним ))) Так от післягарантійних леновиків чогось дуууже мало... Певно все на гарантії осідає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НЕ подобається - не їмо ))) НА смак і колір фломастери різні.

Товариш займається гарантійним, а я - післягарантійним ))) Так от післягарантійних леновиків чогось дуууже мало... Певно все на гарантії осідає...

певно! так ось фірма де мій товариш працює тому і вирішили зайнятися офіційним ремонтом леново - дуже часто ламаються ще до виходу строку гарантії,

так і виходить - основний прибуток!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а давайте по темі!

хочеться посперечатись відкрийте тему "А чи дійсно Lenovo г***о?" у відповідному розділі і гоу туди

попередньо вибрав ось такий ноут

маєте цікавіші пропозиції, пишіть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Могу предложить новый Ноутбук Acer Aspire 5560-4054G32Mnkk 3400 грн

0950930948

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...