Skorpio76 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 18:52 #1 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 18:52 Продам б/в пилесос Вихрь 8А. Потребує ремонту двигуна. Ціна 50 грн. Торг.
Sashapetrash Опубліковано 13 Вересня, 2012 в 06:27 #2 Опубліковано 13 Вересня, 2012 в 06:27 який саме ремонт двигуна потрібен? заміна щіток, якоря, чи всього двигунамені потрібен такого плану пилосос(в майстерні прибирати) отож якщо Ви його продаєте і він не підлягає ремонту то краще викинути та не морочити голови!якщо відремонтувати всетаки можлио то за 20-ку заберу, самовивіз з якого району?
Skorpio76 Опубліковано 13 Вересня, 2012 в 15:16 Автор #3 Опубліковано 13 Вересня, 2012 в 15:16 Точної причин поломки не знаю.
Sashapetrash Опубліковано 13 Вересня, 2012 в 16:33 #4 Опубліковано 13 Вересня, 2012 в 16:33 який саме ремонт двигуна потрібен? заміна щіток, якоря, чи всього двигунамені потрібен такого плану пилосос(в майстерні прибирати) отож якщо Ви його продаєте і він не підлягає ремонту то краще викинути та не морочити голови!якщо відремонтувати всетаки можлио то за 20-ку заберу, самовивіз з якого району?Купіть у салоні з гарантією за 500 грн чи у магазині б/в техніки замасковано поремонтований за 150 грн і не шукайте Мерса за 20 грн. Причин поломки не знаю.Це не правильний підхід до створення теми, по перше фото хоч якесьта і що всетаки з двигуном? мені що купи а потім він взагалі ремонту не підлягає і викинути зразу?
Skorpio76 Опубліковано 25 Вересня, 2012 в 04:46 Автор #5 Опубліковано 25 Вересня, 2012 в 04:46 який саме ремонт двигуна потрібен? заміна щіток, якоря, чи всього двигунамені потрібен такого плану пилосос(в майстерні прибирати) отож якщо Ви його продаєте і він не підлягає ремонту то краще викинути та не морочити голови!якщо відремонтувати всетаки можлио то за 20-ку заберу, самовивіз з якого району?Купіть у салоні з гарантією за 500 грн чи у магазині б/в техніки замасковано поремонтований за 150 грн і не шукайте Мерса за 20 грн. Причин поломки не знаю.Це не правильний підхід до створення теми, по перше фото хоч якесьта і що всетаки з двигуном? мені що купи а потім він взагалі ремонту не підлягає і викинути зразу?і це пише людина, яка декларує, що займається ремонтом....можна сказати воєнний апарат, простий і разом з тим досить міцний, може після ремонту прослужити і прослужити, значно довше, ніж різного роду китайські пластмаски.
jack74 Опубліковано 25 Вересня, 2012 в 12:29 #6 Опубліковано 25 Вересня, 2012 в 12:29 можна сказати воєнний апарат, простий і разом з тим досить міцний, може після ремонту прослужити і прослужити, значно довше, ніж різного роду китайські пластмаски.гівно він (звиняй за "термін"), а не "воєнний апарат", і до "китайських пластмасок" йому какати і какати.
Skorpio76 Опубліковано 25 Вересня, 2012 в 15:36 Автор #7 Опубліковано 25 Вересня, 2012 в 15:36 можна сказати воєнний апарат, простий і разом з тим досить міцний, може після ремонту прослужити і прослужити, значно довше, ніж різного роду китайські пластмаски.гівно він (звиняй за "термін"), а не "воєнний апарат", і до "китайських пластмасок" йому какати і какати.Я десь писав у темі, що потребую порад чи експертних висновків? Отож бо, що не потребую.
Sashapetrash Опубліковано 25 Вересня, 2012 в 19:11 #8 Опубліковано 25 Вересня, 2012 в 19:11 який саме ремонт двигуна потрібен? заміна щіток, якоря, чи всього двигунамені потрібен такого плану пилосос(в майстерні прибирати) отож якщо Ви його продаєте і він не підлягає ремонту то краще викинути та не морочити голови!якщо відремонтувати всетаки можлио то за 20-ку заберу, самовивіз з якого району?Купіть у салоні з гарантією за 500 грн чи у магазині б/в техніки замасковано поремонтований за 150 грн і не шукайте Мерса за 20 грн. Причин поломки не знаю.Це не правильний підхід до створення теми, по перше фото хоч якесьта і що всетаки з двигуном? мені що купи а потім він взагалі ремонту не підлягає і викинути зразу?і це пише людина, яка декларує, що займається ремонтом....можна сказати воєнний апарат, простий і разом з тим досить міцний, може після ремонту прослужити і прослужити, значно довше, ніж різного роду китайські пластмаски.до чого тут декларує, що займається ремонтом? любий майстер Вам скаже, що перемотування якоря чи статора це невиправдана трата часу та зусиль, а заміна - грошей!!! тому й кажу напишіть в темі статор та якорь в справному стані(хоч візуально) чи ні (чорний, обвуглений, лак розплавився чи ізоляція дроту від температури, щітки витерті, посипались, підшипники мають вільний хід чи туго якорь крутиться?) все це можна побачити візуально та пощупати руками і особливих навиків не потребує! а на рахунок досить міцний, може після ремонту прослужити довго - то треба спочатку визначити чи він взагалі підлягає ремонту!!!
Skorpio76 Опубліковано 25 Вересня, 2012 в 19:30 Автор #9 Опубліковано 25 Вересня, 2012 в 19:30 статор та якорь в справному стані(хоч візуально) чи ні (чорний, обвуглений, лак розплавився чи ізоляція дроту від температури, щітки витерті, посипались, підшипники мають вільний хід чи туго якорь крутиться?) все це можна побачити візуально та пощупати руками і особливих навиків не потребує! а на рахунок досить міцний, може після ремонту прослужити довго - то треба спочатку визначити чи він взагалі підлягає ремонту!!!це вже написано поділу. Хоч якісь чіткі питання.... Але наразі немає можливості займатися діагностикою навіть при таких більш-менш чітких інструкціях.
Skorpio76 Опубліковано 15 Березня, 2013 в 07:04 Автор #13 Опубліковано 15 Березня, 2013 в 07:04 продам
Skorpio76 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 20:15 Автор #16 Опубліковано 22 Квітня, 2013 в 20:15 не продасиш Побутові дистилятори продав і це продам.
Skorpio76 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 20:18 Автор #17 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 20:18 актуально
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.