Перейти до змісту

Продам пилесос Вихрь 8А (потребує ремонту)

Рекомендовані повідомлення

Продам б/в пилесос Вихрь 8А. Потребує ремонту двигуна. Ціна 50 грн. Торг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

який саме ремонт двигуна потрібен? заміна щіток, якоря, чи всього двигуна

мені потрібен такого плану пилосос(в майстерні прибирати) отож якщо Ви його продаєте і він не підлягає ремонту то краще викинути та не морочити голови!

якщо відремонтувати всетаки можлио то за 20-ку заберу, самовивіз з якого району?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точної причин поломки не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені потрібен такого плану пилосос(в майстерні прибирати) отож якщо Ви його продаєте і він не підлягає ремонту то краще викинути та не морочити голови!

якщо відремонтувати всетаки можлио то за 20-ку заберу, самовивіз з якого району?

Купіть у салоні з гарантією за 500 грн чи у магазині б/в техніки замасковано поремонтований за 150 грн і не шукайте Мерса за 20 грн. Причин поломки не знаю.

Це не правильний підхід до створення теми, по перше фото хоч якесь

та і що всетаки з двигуном? мені що купи а потім він взагалі ремонту не підлягає і викинути зразу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Купіть у салоні з гарантією за 500 грн чи у магазині б/в техніки замасковано поремонтований за 150 грн і не шукайте Мерса за 20 грн. Причин поломки не знаю.

та і що всетаки з двигуном? мені що купи а потім він взагалі ремонту не підлягає і викинути зразу?

і це пише людина, яка декларує, що займається ремонтом....

можна сказати воєнний апарат, простий і разом з тим досить міцний, може після ремонту прослужити і прослужити, значно довше, ніж різного роду китайські пластмаски.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна сказати воєнний апарат, простий і разом з тим досить міцний, може після ремонту прослужити і прослужити, значно довше, ніж різного роду китайські пластмаски.

гівно він (звиняй за "термін"), а не "воєнний апарат", і до "китайських пластмасок" йому какати і какати.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гівно він (звиняй за "термін"), а не "воєнний апарат", і до "китайських пластмасок" йому какати і какати.

Я десь писав у темі, що потребую порад чи експертних висновків? Отож бо, що не потребую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і це пише людина, яка декларує, що займається ремонтом....

до чого тут декларує, що займається ремонтом? любий майстер Вам скаже, що перемотування якоря чи статора це невиправдана трата часу та зусиль, а заміна - грошей!!! тому й кажу напишіть в темі статор та якорь в справному стані(хоч візуально) чи ні (чорний, обвуглений, лак розплавився чи ізоляція дроту від температури, щітки витерті, посипались, підшипники мають вільний хід чи туго якорь крутиться?) все це можна побачити візуально та пощупати руками і особливих навиків не потребує! а на рахунок досить міцний, може після ремонту прослужити довго - то треба спочатку визначити чи він взагалі підлягає ремонту!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

статор та якорь в справному стані(хоч візуально) чи ні (чорний, обвуглений, лак розплавився чи ізоляція дроту від температури, щітки витерті, посипались, підшипники мають вільний хід чи туго якорь крутиться?) все це можна побачити візуально та пощупати руками і особливих навиків не потребує! а на рахунок досить міцний, може після ремонту прослужити довго - то треба спочатку визначити чи він взагалі підлягає ремонту!!!

це вже написано поділу. Хоч якісь чіткі питання.... Але наразі немає можливості займатися діагностикою навіть при таких більш-менш чітких інструкціях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...
  • 3 місяця потому...
  • 4 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...

не продасиш :)

Побутові дистилятори продав і це продам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...