Перейти до змісту

Графік припинення подачі гарячої води

Taurus

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 119
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Гарячої води на Конякіна все ще нема, о то нежить вже є :smile3: .......

гыгы :smile3: на баше прикол был - типа как отличить ролевика/РПГшника от нормального человека - а надо попросить его придумать синонимы к слову нежить - дальше шли ответы пиплов типа - трупак мертвяк етс ... а потом правильный ответ нормального человека - "холить лелеять" ....

а насчет воды ... я тож на коняке обитаю ... вырубили где-то числа 25-го доси нема ... нервив нема ... кругом казлы , ... мэр мудак ... водоканал мудозвоны ... :mdr: хррр!

Опубліковано

У будинки, що знаходяться в районі Завокзального ринку, гарячу воду 1 серпня, як це було заплановано, не подадуть. Технічно мережі готові, однак станція хімводоочищення знаходиться у власності ТзОВ „Луцьктеплоенерго”, яке відмовляється надавати таку послугу.

Детальніше...http://www.lutsk.ua/oper/406.html

А краще всього слідкуйте за новинами на телеканалі Аверс, о 18.30 або 21.30

Опубліковано

вчора Аверс показував,що котельню на Карбишева приватизувала банда Кривицького.Воду вони не дають,бо кажуть шо винуватий Шиба,а Шиба з ними судиться,бо вони хапнули її незаконно.Замкненне коло як завжди.

Опубліковано

Еге ж..... мама там працює....кожного дня переписують заяви про звільнення по переходу з одного підприємства на інше.....

Саме більше виводить, шо вони свої тьорки можуть вирішувати місяць і навіть більше....а ми цей час будем тільки з каструльками бігати від кухні до ванни...смішно...але факт

Начальник котельні каже, що котли до запуску готові, тільки чекають наказу про запуск....А від кого чекати, якщо ще хазяї не оприділились?!?!

Опубліковано

Надоело ждать воду от нашых властей... Уезжаю на Свитязь, хоть там не отключили ? :)

Опубліковано

По неподтвержденным пока слухам, горячая вода по пр.Соборности будет не раньше 20 числа... (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) :D

Опубліковано

По неподтвержденным пока слухам, горячая вода по пр.Соборности будет не раньше 20 числа... (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

А НАСПРАВДІ НА СОБОРНОСТІ ГАРЯЧА ВОДА УЖЕ Є. ТАК ЩО СЛУХИ НЕ ПІДТВЕРДИЛИСЬ.

Опубліковано

На пр. Соборності води гарячої до цих пір немає.

В тебе напевно автономне опалення і ти забувся. :D:):)

Опубліковано

В тебе напевно автономне опалення і ти забувся. :D:):)

Не знаю як де, Соборності велика вулиця. В мене Соборності,32. Сьогодні у вечері включили гарячу воду.

Опубліковано

Слышал по радио что подачу горячей воды с котельни на "бывшем" шёлковом комбинате, которая обслуживает 33-й и 40-й кварталы не сможет в срок дать воду жителям этих районов. Проблема кроется в установке нового оборудования по энергосбережению и плюс ещё куча заморочек с "власнистю". В итоге как всегда будем страдать мы.

Думаю кубить бойлер и решить проблему горячей воды дома раз и навсегда...

Опубліковано
На Конякина до сих пор(?) нифига нет...(

шо ? :D все норм... десь після обіду появилась вода гаряча.. спочатку текла холодна , а зара люкс :)

Опубліковано

На Конякина до сих пор(?) нифига нет...(

шо ? :D все норм... десь після обіду появилась вода гаряча.. спочатку текла холодна , а зара люкс :)

Шось я не розумію...а як же ми! :) В нас ще досі немає...В тебе який будинок?

Опубліковано

В тебе напевно автономне опалення і ти забувся. :D:D:D

На соборності 26 вже теж появилась ! :hug:

Опубліковано

Шось я не розумію...а як же ми! :hug: В нас ще досі немає...В тебе який будинок?

№25... :D

...хм...в мене 11а...це ж десь не далеко?

Опубліковано

Всьо..поняла де ти.Я виходить зовсім не далеко...не біля базару, а у іншому напрямку, будинок навпроти Агроконтракту...ще церква там є з блакитним дахом...І чому це нам не дали гарчу воду? .. :hug:

Опубліковано

Ой... то "2 метра" від мене... мусили б дати..

Мені вже надоїло воду гріти.. :D А ти ше помучишся :D

Завтра точно буде... :hug:

:D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...