Перейти до змісту

Учимся делать вино из подручных материалов!)

shono

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

:_09:!!!

Я якраз почав давити яблука на сік цього тижня - открию фірму :0155:

отзиви людей просто вбили!

получіли СРІБЛО!

я в шоці!

Опубліковано

Яблучний Сідр робили завжди. НІчого новго.

Але він завжди був сідром, а не догогим італійським вином, яке отримало срібну нагороду
Опубліковано

отзиви людей просто вбили!

получіли СРІБЛО!

я в шоці!

ситуацiя нагадуе виставки художникiв абстракцiонiстiв, бiльша половина вiдвiдувачiв нiчого не розумiе в такому живописi, а корчать розумну морду бо так модно

А на рахунок СРIБЛА, то тут ситуацiя мабуть як в тому анекдотi, коли зустрiчаются два табачнi магнати, один успiшний, iнший не дуже, от вiн i цiкавится в успiшного, мол що ж таке, твоi сигарети *на ура* розкуповуются, а моi ледь ледь, подiлись рецептом. На що отримав вiдповiдь : береш 50% гамна та 50% тютюну, змiшуеш, та робиш цигарки. Меньш успiшний магнат щиро здивувався : То ты в цигарки ще й тютюн добавляеш ? :) Так само й тут, можливо iншi виробники навiть такою технологiею не заморачуются, ще простiше й банальнiше роблять

Опубліковано

Це модний тренд! Назвати гівно модним словом guano simple та продавати під видом цукерок із франції чи італії.

Любу шмату можна назвати видуманим (неіснуючим) італійським ім'ям - і її ціна виросте в рази.

Jácomo Benedicto - чим не бренд? Щойно сам придумав. А зв'язати дитячий костюмчик (собівартість якого буде 40-50 грн, )замовити етикеток в Турції по 100 у.о. за 10 000 штук, нашити і все - 200-300 грн за Італійський костюмчик!

Опубліковано

в нас у луцьку є бутик одягу з модною італійською назвою, а насправді до італії ніякого відношення. А своє вино воно йде з душею, і не потрібні ніякі назви

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...