Set Опубліковано 7 Липня, 2012 в 12:35 #1 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 12:35 НУ що ж думаю не в одного мене в голові літає така думка враховуючи "+" за вікном, і постає запитання все таки що ж вибрати, враховуючи всі за і проти, наприклад в мене вони такі.Кондиціонер (За):Явне охолодження, чи нагрівання приміщення (тобто пристрій не суто сезонний)Варіація режимів і можливостей. (Проти):ЦінаОбслуговування (що річне)Встановлення (+ до ціни)Явна шкідливість для здоров'я.Вентилятори(За): (за приклад беремо модель ціною 400-500грн. з додатковими можливостями, таким як зволоження і тд.)Портативність.Ціна.Легкість в обслуговуванні та простота в експлуатації (Проти):ФункціональністьСезонність використання.Явна мало ефективність.Віддача(про те що суттєво відчуття прохолоди не таке як від іншого нашого конкурента)Зазвичай "+" і "-" кожного з них різні, причина посту дуже проста постало запитання, що вибрати для того щоб ввечері і на вихідні не вмерти від спеки вдома, та і спати в ліжку а не в "ванній", на роботі в офісі в нас кондиціонер, а от на дачі лопастний друг "вентилятор", тобто уяву маю, але хочеться почути справді вагомі за і проти, які б перехилили на бік того чи іншого пристрою.. Дякую.
lightman Опубліковано 7 Липня, 2012 в 12:51 #2 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 12:51 скажу з власного досвіду: минулого року не пошкодував 500$ і поставив в кухні-студії кондиціонер.Вікна на південну сторону, 5й поверх (не останній).Тепер всі домашні - надщасливі )))
floor Опубліковано 7 Липня, 2012 в 13:16 #3 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 13:16 Set, а в чому шкідливість для здоров'я? якщо є фінансові можливості то звісно купити кондиціонер, немає то і вентилятор за 150 гривень буде явним полегшенням в порівнянні з його відсутністю (не прийдеться спати в "ванній" ).
Zheny@ Опубліковано 7 Липня, 2012 в 13:39 #4 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 13:39 floor, шкідливість у мікробах на фільтрі.
Set Опубліковано 7 Липня, 2012 в 13:50 Автор #5 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 13:50 Set, а в чому шкідливість для здоров'я? якщо є фінансові можливості то звісно купити кондиціонер, немає то і вентилятор за 150 гривень буде явним полегшенням в порівнянні з його відсутністю (не прийдеться спати в "ванній" ). По перше мова, йде не про простий вітродуй (переганяч гарячого повітря) а про, щось складніше і з більшими можливостями такими, як зволоження та іонізація повітря, та ще дріб'язковими можливостями. Стосовно шкідливості тобі вже відповів Женя, а ось і стаття більш розширена скажу з власного досвіду: минулого року не пошкодував 500$ і поставив в кухні-студії кондиціонер. Вікна на південну сторону, 5й поверх (не останній). Тепер всі домашні - надщасливі ))) згідний, але осонвна причина так це ціна, питання в тому чи справді варто розкошелитись і астановити його, адже кондиціонер пристрій що встановлюється лише в одному приміщенні (як правило) зал, кухня чи щось, а вітродуй можна перенести туди там, де зараз ти....
floor Опубліковано 7 Липня, 2012 в 19:27 #6 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 19:27 Стосовно шкідливості тобі вже відповів Женя, а ось і стаття більш розширенану тут швидше йдеться про правильне користування.бактерії є скрізь, якщо для прикладу місяць не виносити сміття теж буде розплідник бактерій.
Set Опубліковано 8 Липня, 2012 в 03:51 Автор #7 Опубліковано 8 Липня, 2012 в 03:51 Стосовно шкідливості тобі вже відповів Женя, а ось і стаття більш розширенану тут швидше йдеться про правильне користування.бактерії є скрізь, якщо для прикладу місяць не виносити сміття теж буде розплідник бактерій. Трохи промазав лінком ось
kayot Опубліковано 8 Липня, 2012 в 09:31 #8 Опубліковано 8 Липня, 2012 в 09:31 поставьте кондиционер:+будете иметь хоть одно место в квартире где можно "остыть"задача охлаждения ВЫПОЛНИТСЯ на 100% и не будете жалеть (если поставите вентилятор, а если б поставил кондиционер то было б хорошо)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.