Перейти до змісту

ВНУ перейменували

Tarzanych

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

odna , я зовсім не хочу Вас образити чи щоб Ви признались в чомусь., і тимпаче "умнічати". Суджу по Ваших словах. Як це декілька раз можна не рахувати??? :sm128:

Все так відносно... Іноди 2+2=5, а іноді, взагалі - "0"

:)

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я закінчила економічний ВДУ.

Здається, це - до точних)))

тут треба перехреститись, якщо так здалось)))

економіка і всі її похідні науки - гуманітарні)))

Якщо робота з цифрами відноситься для Вас до гуманітарного напрямку, то нехай)))

Суть про хабарі від того не міняється)

Опубліковано

Ніхто не вимагав в нас гроші, ні прямо, ні завуальовано.

За п"ять років навчання побачила, що немає такого: "платити треба всім".

Якщо вчишся - НІХТО не заставить платити за щось. НІКОЛИ.

Все змінюється і не тільки назви...

На психологічномму, так, раділи, коли людина намагалась вчитись сама, поважали і допомагали (більшість). Та, коли пішла на післядипломну, там я вже відчула зовсім іншу атмосферу. Але я якось викрутилась і закінчила "сама". Проте, згадувати дуже неприємно. Більше в нашу Альма-її-матір - я а ні ногою. :(

Опубліковано

Я закінчила економічний ВДУ.

Здається, це - до точних)))

тут треба перехреститись, якщо так здалось)))

економіка і всі її похідні науки - гуманітарні)))

Якщо робота з цифрами відноситься для Вас до гуманітарного напрямку, то нехай)))

Суть про хабарі від того не міняється)

економіка НІКОЛИ не була наукою точною!))

точні науки - це математика, фізика, хімія(і похідні з них)

там тої роботи з цифрами так само, як в столярній справі

от Вам перелік гуманітарних дисциплін

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1%83%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BD%D1%8B%D0%B5_%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%B8

Опубліковано

Хороший психолог легко введет тебя в свое положение. (Карл Краус)

Але для мене біле, то біле, чорне, то чорне, а декілька раз - це багато. :D

Опубліковано

а я і не кажу, що не давала, кажу, що совість моя чиста, сплю спокійно і самооцінка від того ніяк не постраждала, бо дисципліни були прохідні, як і ті викладачі. :D

Опубліковано

а я і не кажу, що не давала, кажу, що совість моя чиста, сплю спокійно і самооцінка від того ніяк не постраждала, бо дисципліни були прохідні, як і ті викладачі. :D

Вас, як психолога, до совісті тягне :rolleyes: , ми ж про "давав/не давав" :P !

Опубліковано

Блін, тепер як скажу, що закінчував ВДУ, мало хто і згадає, що то був за звір :)

Ну ВДУ то ще може згадають, бо він довгі роким ним був. а я закінчував ВНУ, і цим самим ВНУ він пробув аж ЧОТИРИ роки :D. от цю назву, певно ніхто і не згадає, крім тих, хто в цей період вчився

Опубліковано

а ты пробував НЕ ДАВАТИ хабарів?

мені особисто дивно як політеховці пробують підколоти ВНУ в плані хабарів. пф... самі-то платите і всіх по собі рівняєте? в політесі реально вчитсь без грошей, якшо вчитись. а якшо студент дебіл-ну так башляй, шо нити?

я ЖОДНОГО разу за 4 курси не платив. та і на нашому факультеті якось не прийнято було, не знаю як там на інших. в нас максимальні хабарі-це квіти, цукерки і коньяки. і то не всі викладачі хотіли брати. могли виставити з тим пакетом, навіть якщо він був принесений на держ екзамени.

Опубліковано

Ех форум, такий форум. Ви як вчора народились, чесне слово. Давно всім відома ідея створення "Східноєвропейського... " на базі ВНУ для Вас ніби як грім серед ясного неба. Тепер трошки поспішаєте з трактуванням розпорядження прем"єра, а саме з формулюванням "Погодитися з пропозицією Міністерства...". Зауважте, не ПЕРЕЙМЕНУВАТИ, а ПОГОДИТИСЬ. Розпорядження про перейменування, якщо воно буде мати місце, підпишеться згодом тими ж таки членами уряду, а може навіть і самим "самим главним" :)

П.С. Трохи почитав, посміявся. Погоджусь з цим от постом "а ты пробував НЕ ДАВАТИ хабарів?" :)

Опубліковано

.... ми ж про "давав/не давав" :P !

Мы, вообще-то, про переименование ;)

Якщо подивитись на деякі Ваші (odna, Oksana04) топи, то вони зовсім не про перейменування. Ну да ладно. Будем вважати порозумілись :0001:

Опубліковано

да хоч ще допишуть вселенський(світовий) всеодно до кращих наукових установ світу як до неба....(ну ви зрозуміли), а цей випендРЬош до одного місця.

Опубліковано

Надіюсь за літо перейменують... Щоб вже довчитись останній рік і мати новий диплом.

Опубліковано

Теперь к нам будут хотеть учиться всякие селюки из Гарварда, Оксфорда и прочих ПТУ.Их профессора будут приезжать для повышения квалификации.

Опубліковано

СНУ - круто звучіть :D

особенно аббревиатура веселит любитей "Футурамы" :smile3:

Сну-снумем, который впервые появился в мультфильме «Футурама» в серии #34 третьего сезона, где команда «Межпланетного Экспресса» потерпела крушение на планете амазонок. Сну-сну обозначает ничто иное, как секс.

Ну що ж... Тепер нас будуть тратата на сесіях офіційно :0155:

• 1 місяць потому...
Опубліковано

скажу як студент ВНУ, з таким перейменуванням він тепер вийде на міжнародний рівень хабарища і викладачі нарешті достроять свої хати!

якби ти вчився так як треба!..

Опубліковано

Треба було назвати "міжгалактичним університетом". На рівень знань назва не вплине все одно, як і ця, що вже прийняли, зате більш пафосно звучатиме, і оригінально буде :)

Опубліковано

Усі вивіски змінили? І на центральному корпусі?

На Ковельській (інститут мистецтв) кований забор навколо нього. Так там на заборі ще досі ВДУ :0160:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...