Перейти до змісту

ВНУ перейменували

Tarzanych

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А абревіатура яка класна... "Ти де навчаєшся? - В СЄНУ" :D

Зробили б інститутом було б кручє : "Ти де навчаєшся? - В СЄНІ". А Сєня, то декан

Опубліковано

Тенденция шла давно, еще с тех пор как Табачник только-только стал министром. Но первоначальный проект был глобальнее, объединить два ВУЗа в один, так планировалось и все к этому шло, до тех пока папы этих самых ВУЗов не устроили перетягивание каната, так как каждый испугался потерять не просто свое детище, но и отличную кормушку. И когда уже премьер-министр поставил перед фактом Божидарника и Коцана, оба рванули в Киев и стали задействовать свои связи по полной., но Коцан оказался проворнее и хитрее, а может даже и умнее, он поднял на уши две партии, которые стеной встали на сторону ВНУ. В итоге стало понятно, что никто уступать не будет, тогда была создана комиссия, которая все и решила, дать статус тому ВУЗу, у которого лучше база и меньше долгов, а на то время ЛНТУ был не то что по уши, а по самую макушку в долгах. Вот так и решился спор, еще в начале весны, просто решение о переименовании было перенесено на конец учебного года, так как для 5-го курса стационара и 6-го курса заочников уже были отпечатаны дипломы и приложения со старым названием.

P.S. Я не знаю что новое название даст в уровне обучения, но уверен на все 100% что на цены это повлияет.

Опубліковано

а насправді то так і лишився педінститутом... навіть гірше став.

доречі, а що за нація така "східноєвропейці" ?

P.S.: ..завжди прикалувало слово "національний" в назві.... накуя ?

Опубліковано

ін тепер вийде на міжнародний рівень

хабарища і викладачі нарешті достроять свої

хати!..

а ты пробував НЕ ДАВАТИ хабарів?

Опубліковано

Східноєвропейським назвали для того, щоб легше було потім підігнати його під один з якихось Данєцкіх ВУЗів.

Але для мене він Східноєвропейський так само як Західноазійський.

Опубліковано

Але для мене він Східноєвропейський так само як Західноазійський.

...як і національний.. як і університет... як і просто "навчальний заклад"

правда лише в тому що "ім. Лесі Українки", та і то пам"ятник Шевченку перед входом...

Опубліковано

Ну мені як студенту ВНУ ой СЄНУ ім. Лесі Українки, зав. кафедри ще на початку весни казав шо мол буде нова назва в ВНУ і дипломи будуть видавати європейського зразка! отакот! не знаю де тут правда а де тут вигадки но факт є фактом..

Опубліковано

Думаю все просто і банально...ІНДЕКСАЦІЯ. це така надбавка до ЗП коли є інфляція то грошики там набігають. Вона мабуть вже була у кожного працівника, який не міняв посади і є досить великою, тепер пройде реорганізація (чи шось в тому дусі) і ця надбавка автоматом злетить, а це відносно великі гроші! у бюджетників я помітив зараз массова фішка переіменовуватись та реорганізовуватись, виходить економія бюджету чи фонду ЗП.

Опубліковано

у бюджетників я помітив зараз массова фішка переіменовуватись та реорганізовуватись,

Це називається адміністративна реформа. Толку з неї 0,хєр десятих (так як у НАС роблять). А при реорганізації (та її видах) аж ніяк не може бути економія. імхо.

Опубліковано

Чергові провінційні понти.

Треба щоб не забули терміново змінити феноменальну назву зупинки на Винниченка, а то сотні нових іноземних студентів загубляться у нашому громадському транспорті.

Опубліковано

Ну мені як студенту ВНУ ой СЄНУ ім. Лесі Українки, зав. кафедри ще на початку весни казав шо мол буде нова назва в ВНУ і дипломи будуть видавати європейського зразка! отакот! не знаю де тут правда а де тут вигадки но факт є фактом..

Диплом європейського зразка ще не значить, що гарантує він працевлаштування за бугром. Для цього ще дуже багато потрібно буде зробити...

який би диплом не був у вас за бугром з ним тільки підтертись можна, звісно якщо він не пластиковий, щоб там офіційно працевлаштуватись потрібно буде проходити переатестацію за їхніми стандартами та нормами.

Опубліковано

В держави є в період кризи ЛИШНІі кошти на переробляння всіх вивісок, печаток, установчих документів, реєстраційних і т.д. Параноя...

Опубліковано

а ты пробував НЕ ДАВАТИ хабарів?

Я пробувала. І в мене це майже вийшло. Але були випадки, коли неможливо було без хабаря, такий був тиск. А доводити до розлідування і суда, вийде собі дорожче, а особливо, коли не хочеться підвести своїх друзів-одногрупників.

Можу сказати, що я закінчила без хабарів. Декілька прикрих випадків можно не рахувати.

А "розцінки" зростають кожного року і без перейменувань.

пс: Поступала в ВДУ, закінчила ВНУ:) А зараз буде СНУ...

Опубліковано
Можу сказати, що я закінчила без хабарів. Декілька прикрих випадків можно не рахувати.

з двох суперечливих суджень про одне і те саме — одне обов'язково істинне, друге хибне. Третього бути не може.

Або давала хабар, або ні.

ПС. Я давав. приходилось. (ще у ВДУ)

Опубліковано

з двох суперечливих суджень про одне і те саме — одне обов'язково істинне, друге хибне. Третього бути не може.

Ви, напевно, закінчили факультет з точних наук, а я, пробачте, психологічний. Курсові, дипломні писала сама. Тому і кажу, що можно не враховувати. Все так відносно :)

Опубліковано
Можу сказати, що я закінчила без хабарів. Декілька випадків можно не рахувати.

Ви, напевно, закінчили факультет з точних наук, а я, пробачте, психологічний. Курсові, дипломні писала сама. Тому і кажу, що можно не враховувати. Все так відносно :)

Я закінчила економічний ВДУ.

Здається, це - до точних)))

Та все ж - закічнила ВДУ без хабарів.

Ті випадки, коли збирала (була старостою) зі всіх по 20ть грн на залік автоматом - не беру до уваги)))

Опубліковано

odna , я зовсім не хочу Вас образити чи щоб Ви признались в чомусь., і тимпаче "умнічати". Суджу по Ваших словах. Як це декілька раз можна не рахувати??? :sm128:

Опубліковано
зі всіх по 20ть грн на залік автоматом - не беру до уваги)))

"Наша пісня гарна нова..."

Так Ви ж передавали гроші???

Не тільки передавала, а і здавала)))

В мене (нас) їх ніхто не вимагав. Не було такого, що або платиш і здаєш, або не платиш і не здаєш.

Ми вирішили не тратити час на сидіння і здачу заліку, а оплатити. Це було добровільне рішення групи, на яке викладач погодився.

Ніхто не вимагав в нас гроші, ні прямо, ні завуальовано.

За п"ять років навчання побачила, що немає такого: "платити треба всім".

Якщо вчишся - НІХТО не заставить платити за щось. НІКОЛИ.

Опубліковано

Я закінчила економічний ВДУ.

Здається, це - до точних)))

тут треба перехреститись, якщо так здалось)))

економіка і всі її похідні науки - гуманітарні)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...