Перейти до змісту

Глюк Флешки

ariman

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Лично мне на флешку выписывали гарантию в которой описаны гарантийные обязательства продавца и условия гарантии для покупателя, при соблюдении правил - поменяют.

Тут "ИМХО" не пройдет, есть "Перелік товарів, що не підлягають обміну (поверненню) з підстав, зазначених у цій статті, затверджується Кабінетом Міністрів України." Действительно, флешки в том списке нет, вот документ со всеми изменениями на сегодня http://www.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.c...=172%2D94%2D%EF

Опубліковано

Наскільки я знаю, на флешки йде пожиттєва гарантія виробника. А раз гарантія йде - то товар аж ніяк не може бути таким, що поверненню не підлягає.

ariman

Спробуй самостійно на днях розрулити ситуацію. Якщо не вийде - не тягни, звертайся в лічку, але так, щоб не пропустити 14-денний термін. Зроблю адвокатський запит в "Мобілочку" з проханням повідомити, у зв'язку з чим не проводять заміну товару. Не поможе - складу тобі письмове звернення до продавця та скаргу в захист прав споживачів.

Бєзвазмєздна... :)

Опубліковано
Наскільки я знаю, на флешки йде пожиттєва гарантія виробника. А раз гарантія йде - то товар аж ніяк не може бути таким, що поверненню не підлягає.

ariman

Спробуй самостійно на днях розрулити ситуацію. Якщо не вийде - не тягни, звертайся в лічку, але так, щоб не пропустити 14-денний термін. Зроблю адвокатський запит в "Мобілочку" з проханням повідомити, у зв'язку з чим не проводять заміну товару. Не поможе - складу тобі письмове звернення до продавця та скаргу в захист прав споживачів.

Бєзвазмєздна... ;)

Вже не потрібно!!!!ПЕРЕМОГА!!!Сьогодні ходив до них то зі скандалом і погрозами "спілкою захисту прав споживачів" гроші віддали, писав якмйсь акт, але віддали всі гроші!!!

Всім дякую за підтримку!!!!! :):):):)

Опубліковано

Маладца! Прийми мої вітання! Так і треба - вміти відстоювати свої права з ранньої юності ;)

Це мій 1111-й пост. Чотири палки, як-не-як...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...