Перейти до змісту

Глюк Флешки

ariman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Купив флешку в магазині "Мобілочка" флешка:Kingston micro SD 512 mb.

вона за 3 дні в мене глюкнулась в магазині не хочуть міняти, шо робити???Допо :D:D:D:D:( можіть

Опубліковано

Якщо є чек і гарантійний талон, іди в магазин і сварись.

Якщо непоміняють (а по закону України, наскільки я знаю на протязі 14 днів вони взагалі можуть за неї гроші повернути...), мені тут підказують, спілка справ споживача. Там припугни, якщо непоміняють, смєло іди до них! П...да мобілочці буде. Як мінімум штраф, якщо кумів немають там.

Опубліковано

то вже в мене друга флешка, перша глюкнулась за 2 дні, пішов поміняли на таку саму, друга пробула тиждень, коли пішов до них сказали шо це я шось зробив :D

но я нічого не робив, я просто скидав мелодію з телефону на флешку тут вибиває помилка і коли я знову хочу зайти на флешку пише формат =>так-ні

береш так не форматує вибиває помилку береш ні нічого не робить!!!

ось така фігня!!!!

Опубліковано

у меня было похожее,

палм нехотел хавать дешовые варианты, говорил что неотформатирована, поле формата ничего её уже невидело

взял подороже - работает до сих пор

p.s. а ты попробуй её виндой а карднидере покавырять, мож моможет,

жаль Ди далеко, а то он бы помог полечить

Опубліковано

Да что-то в последнее время карточки такие стали попадаться ненадёжные, наверное.

Надо в Китай засылать спецотряд боевиков на разборки с производителями :D

Опубліковано

мы бабе одной в компе по гарантии три мамки за пол года поменяли... аж пока она не соизволила купить стабилизатор, а ты говоришь "не приймут ли второй раз карточку?" :blink:

Опубліковано
мы бабе одной в компе по гарантии три мамки за пол года поменяли... аж пока она не соизволила купить стабилизатор, а ты говоришь "не приймут ли второй раз карточку?" :blink:

та не хочуть приймати сволочі, хоч навіть 14 днів не пройшло, завтра пду і пресану їх "Захистом прав споживачів", а вдруг гроші віддадуть

Опубліковано

Ти ненадійся на авось... Іди рішуче, вплоть до начальства їхнього!

Небійся, тобі вони нічого незроблять! Іди рішучіше і буть наглішим...

18

Таке враження що 13...

Небійся... Всьо буде бенчь. Чим більше ти на них кричиш, тим більше вони тебе бояться!

Опубліковано
а "мобілочка" зобов'язана приймати флешку другий раз чи ні????????

Зобов'язана приймати стільки разів скільки будуть попадатись глюкаві флешки.

Я б на твому місці добився повернення грошей і придбав флешку іншого виробника.

Опубліковано

а "мобілочка" зобов'язана приймати флешку другий раз чи ні????????

Зобов'язана приймати стільки разів скільки будуть попадатись глюкаві флешки.

Я б на твому місці добився повернення грошей і придбав флешку іншого виробника.

Я так і зробив, купив нову іншої фірми і в іншому місті!!!

Опубліковано
А я б дальше в магазині небравби...

такое ощущение что эти флешки и не только, а вся продукция в каждом магазине разная, все это китайськое барахло згружается с "одного вагона" так что разницы абсолютно никакой нет где покупать, главное выбрать хорошого производителя. по статистике люди у которых случилась проблема больше не покупают в этом магазине, а покупают в другом но того же производителя, где логика???

Опубліковано
такое ощущение что эти флешки и не только, а вся продукция в каждом магазине разная, все это китайськое барахло згружается с "одного вагона" так что разницы абсолютно никакой нет где покупать, главное выбрать хорошого производителя. по статистике люди у которых случилась проблема больше не покупают в этом магазине, а покупают в другом но того же производителя, где логика???

именно. только не с одного вагона, а с непрекращающихся грузовых перевозок большегрузными Боингами из Китая по всему миру.

Опубліковано
А в мобілочці гроші віддали?

Ще не віддали сьогодні піду, пресану їх трохи, а як ні то піду у "Спілку захисту прав споживачів"!!!

Опубліковано

Мы, корче, обычно просто сразу меняем. Хотя ,конечно, бывают субъекты-уничтожители карточек. Ну просто шредеры и крекеры. Шота чи статика у них гуляет немеренными токами... чи вообще грызут они эти карточки... общем ужас. Потом жеж извесный факт что во время активной оперрации, ну там.... запись-считывание... нельзя карточку дёргать... то тоже... палят... мда...

Но есть ещё один нью-анс. Хотим дишевши???? Ну то....

Сандиск покупайте вот шо. Из того что поставляется пожалуй самое стабильное по какчеству... так шо...

Опубліковано
Мы, корче, обычно просто сразу меняем. Хотя ,конечно, бывают субъекты-уничтожители карточек. Ну просто шредеры и крекеры. Шота чи статика у них гуляет немеренными токами... чи вообще грызут они эти карточки... общем ужас. Потом жеж извесный факт что во время активной оперрации, ну там.... запись-считывание... нельзя карточку дёргать... то тоже... палят... мда...

Но есть ещё один нью-анс. Хотим дишевши???? Ну то....

Сандиск покупайте вот шо. Из того что поставляется пожалуй самое стабильное по какчеству... так шо...

не повіриш але вчора купив Сандіск і поки претензій не маю

• Адміністратори
Опубліковано

Про 14 днів багато цікавого можна взнати з самого закону, там є перелік товарів що підпадають під це, Може карточка як дискети, тонер до прінтера, папір,..., відсутні в тому списку по тій причині що це розхідний матеріал? Почитайте хтось, скажіть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...