Юлямпочка Опубліковано 9 Липня, 2007 в 10:19 Поділитися #1 Опубліковано 9 Липня, 2007 в 10:19 А пам'ятаєте своє перше кохання? Перший поцілунок, романтика...А пам'ятаєте своє перше кохання? Перший поцілунок, романтика...і я перша розкажуНам було шістнадцять – Це кінець дитинства, Юності початок, Перші почуття.Все тоді здавалось Полем із барвінку, Золотом ромашок – Безкінечний шлях.Нам світили зорі, Шепотом багаттяГоворило серце, Плакала душа,В ночі, як у морі, У листках латаття, В плескоті озерцяПро любов мовчав.Міг тоді сказати,Не посмів – подумав, Я сльозу зронила – Молоде дівча.Вже пройшло багатоРоків промайнуло,Інколи згадаю:Ну, чому змовчав?Ватра догоріла,В небі зірка вийшла,Так і не сказалиПро кохання жар.Майже ніч скінчилась,Терпко пахло сіно,І мовчали з намиПромені Стожар… Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Forever Autumn Опубліковано 9 Липня, 2007 в 15:54 Поділитися #2 Опубліковано 9 Липня, 2007 в 15:54 ууууууу....15 рочків..мене проводять з діскацєчки додомув селі хлопець з селагм..гм... як би то схарактеризувати:.."но засасывает насмерть"отаке враженняспочатку довго чистила зубитепер ржу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 13 Липня, 2007 в 16:45 Поділитися #3 Опубліковано 13 Липня, 2007 в 16:45 років 14.вона старша за мене. на 2 роки і в її руках немов би іграшка.ги-ги прикол.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
olaok Опубліковано 9 Вересня, 2007 в 20:35 Поділитися #4 Опубліковано 9 Вересня, 2007 в 20:35 Юлямпочка - Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.