Перейти до змісту

Почалось. Влада Харкова знищила монумент Незалежності України

gusarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прозваного харків'янами "горобцем" сокола прибирають через низьку естетичну вартість і невідповідність планам реконструкції площі.

Будівельники за допомогою спецтехніки розпочали демонтаж 16-метрової колони з фігурою сокола на ній. Цей пам'ятний знак на честь Незалежності України було встановлено на площі Рози Люксембург з нагоди святкування 10-річчя новітньої української державності в 2001 році, повідомляє Gazeta.ua. "Подивіться на цей пам'ятник – навколо самі машини, жодної людини. Це не тільки сьогодні, а протягом 10 років. Тільки раз на рік, на День Незалежності чиновники приходять класти вінки. А все тому, що пішоходам сюди важко дістатися. Пам'ятник стоїть на острові. Для того, щоб до нього дійти, потрібно подолати серйозну транспортну магістраль", - критикує розташування монументу головний архітектор Харкова Сергій Чечельницький. Це – не єдиний закид фахівця меморіальному знакові. "Це один з найневдаліших наших пам'ятників. Неграмотний. Колона занадто тонка, вона не тримає конструкцію. Птах. Я розумію, що планувався сокіл. Але коли я підходжу до площі, у мене повна ілюзія, що це повалений німецький орел. Наш сокіл символізує незалежну Україну, а вийшов агресивним", - мотивує свою думку архітектор.

Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/vlada-harkova-znischila-monument-nezalezhnosti-ukrayini.html

:)

Опубліковано
А ти не боїшся що за якихось років 5 з такою злістю язву собі заробиш?
Ні, рівень білка в організмі буде зашкалювати.)))
Опубліковано
на зло таким як ти )
ROFL здався ти мені 100 літ.

ну в моїх темах то ти среш

А шо ж робити як вони вже з запашком народжуються. Чи ти сподівався на такі опуси отримати високоінтелектуальні роздуми?

Опубліковано
Чи ти сподівався на такі опуси отримати високоінтелектуальні роздуми?

ну вас з толіком ніхто не запрошував , а ви все срете і срете

Опубліковано

Троля потролити - так це ж за щастя )))

Ти б краще свою думку по топікстарту написав, а то тільки смайл якийсь стоїть в підтримку антинародної влади.

Опубліковано

давай скажи , що ти проти антинародної влади , посміши мене

смайл чому.. напевно тому що я люблю визначенність.

Опубліковано

Ха. Визначеність? Твій топікстарт є якраз і двозначним через отой смайл. Той смайл під такою новиною має різне емоційне забарвлення залежно від географії читача: ПІСУАРщики можуть в ньому бачити радість за подію, а западенці західняки, як ми, - знущання з тролінг України.

Опубліковано

Сцикливий

українець ніколи не скаже "ми, западенці" ..

А іншим чого раптом боятись/соромитись/ін.варіант того, що він є западенцем?

Опубліковано
Сцикливий

хто?

А іншим чого раптом боятись/соромитись/ін.варіант того, що він є западенцем?

Тому що українець не може бути западенцем, хохлом, хлопом, унтерменшем і т.п

Це іноземні назви. А "западенець" взагалі принизлива кличка. Все рівно що казати "я, хохол". Хоча деякі кажуть звісно, але ж тут наче не днєпропєтровск якийсь? Принаймі поки що... Мені жаль що доводиться пояснювати такі очевидні речі

Українською гарно можно сказати "західняк"... Хоча українець і є українець

Опубліковано
Українською гарно можно сказати "західняк"...
ти правий. Нав'язані ЗМІ шаблони даються взнаки. Виправив.
Опубліковано

Dream, що ж ти наробив? його напевно інфаркт схватив від того що ти з ним погодився...

як я писав вище: здався він мені 100 літ такий мнітєльний. ))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...