Перейти до змісту

Шукаю адміністратора для інтернет-магазину

maslichu

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!

Потрібна людина яка готова виділяти 2-3 години на день (в майбутньому можлива повна зайнятість) для адміністрування інтернет-магазину. Обов'язково знання Joomla (Joomshiping), HTML, PHP, було б непогано якби людина мала навики графічного дизайну. Якщо цікавить пропозиція пишіть [email protected].

Опубліковано

Я ніби описав шо мені нада. Якщо людину цікавить дана пропозиція, будь ласка, пишіть, дзвоніть (телефон надам в особистих повідомленнях) і більш детально обговоримо умови.

Опубліковано

maslichu, просто під такі параметри більше підходить веб-програміст, ніж адмін.

І якщо вже ви шукаєте на роботу (я ж правильно зрозумів?), тоді й тему перенесемо у відповідний розділ.

А раз так, то добре було б озвучити суму грошей, яку Ви готові платити людині! Ось так.

Останнє речення (про гроші) я вже Вам як модератор пишу.

Опубліковано

Я непроти перемістити тему у відповідний розділ. На рахунок заробітної плати це буде не цілком робота, більше підзаробіток (наразі) і відповідно сума коштів яку буде отримувати людина залежить від того, що людина готова і може зробити

Опубліковано

Ну звичайно більша частина роботи це наповнення інтернет-магазину товаром, моніторинг і редагування цін, просування інтернет магазину!

Опубліковано

Zheny@, напевно не просто "адмін з навичками програмування", а ще й з навичками дизайнера і піарщика. Єдине що можу порадити ТС - скористайтеся окремо послугами кваліфікованого программера, а людину із знанням всього іншого-необхідного знайти буде легше. Інакше щось буде кривим - або код або щось інше.

Не знаю що таке Joomshiping, але підозрюю що наповнювати сайт без знання мов програмування неможливо. Чому б не користуватися системою управління на кшталт Evolution.CMS із доступним інтерфейсом як для не-программера? Ви самі собі ускладнюєте задачі чи я неправильно здогадуюсь? Або вам потрібна людина для шліфування і розкрутки сирого проекту?

Опубліковано

Джумлу можу адмінити без проблем, але інтернет магазин на Джумлі це ізврат, кажу з свого досвіду, є НАБАГАТО краще рішення, зручніше і ідекватніше, якщо йдеться мова про інтернет магазин!!!

Можу це рішення установити, й настроїти, додавання товарів пару кліків, з екселя, доставка, оплата і так далі, все настроюється...

Опубліковано

Дуже вдячний за поради і за бажання допомогти. В інтернет магазині все працює все налагоджено, потрібна людина яка буде підтримувати цей процес. Інтернет магазин SLich.com.ua можете переглянути. І на Joomla інтернет магазин працює і не "ізврат" як ви його назвали (ну принаймі як на мене).

Опубліковано

Доброго дня. Дуже дякую людям які відгукнулися. Необхідну людину наразі знайшов! Зараз тема не актуальна. Можливо якщо все вдасться потрібні будуть люди з ким не встановив зв'язок і хто писав обов'язково відпишу.

Дякую.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...