nikolas Опубліковано 2 Липня, 2012 в 11:25 Поділитися #1 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 11:25 Хтось можливо підкаже як називається мультфільм або мультсеріал там де присутні лев ( Сімба) олень ( Бембі) ведмідь (Кода) щось тіпа про трьох царів. Буду дуже вдячний. Викладу відео про що саме я кажу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 11:41 Поділитися #2 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 11:41 наскільки я пам'ятаю, то Сімба - це з "Король Лев", Бембі - з "Бембі", і Кода - з "Братец медвежонок". А в кліпі просто зібрали разом, зробили мікс Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 2 Липня, 2012 в 11:56 Поділитися #3 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 11:56 nikolas, це просто нарізка. Монтаж. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 11:57 Поділитися #4 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 11:57 наскільки я пам'ятаю, то Сімба - це з "Король Лев", Бембі - з "Бембі", і Кода - з "Братец медвежонок". А в кліпі просто зібрали разом, зробили мікс +1Спочатку були сумніви. Теж вирішила, що якийсь новий мульт. Потім почитала підпис під відео Movies: The Lion King The Lion King II Bambi II Brother Bear Brother Bear II Enjoy! і глянула інші відео користувача. На видно погану якісь монтажу (правда там використані інші класнючі мульти) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikolas Опубліковано 2 Липня, 2012 в 12:22 Автор Поділитися #5 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 12:22 хм а мені чомусь казалось що колись бачив саме мультік де були одночасно Сімба і Бембі. Зрозуміло Дякую!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.