Перейти до змісту

Розмитнення та тимчасова реєстрація авто?

Leshiy2010

Рекомендовані повідомлення

Питання до тих хто знає або займається перегоном та продажем авто з закордону. Власне цікавить середня вартість розмитнення такого авто як Citroen Berlingo,Peugeot Partner і т. п.(вантажн.) 1998-2003рр., скільки часу можна їздити на тимчасовій реєстрації та середня вартість першої реєстрації? Пишіть в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну чому ж відразу в приват? Особисто мене теж ця інфа цікавить, я б з задоволенням почитав би, і думаю я не один такий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не розумію що ти маєш на увазі тимчасова реєстрація?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, наскільки я розумію після перетину кордону видаються червоні номери ось мене і цікавить скільки часу на них можна їздити? Взагалі я в цих справах як баран по зорях... :) тому і прошу розяснити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання до тих хто знає або займається перегоном та продажем авто з закордону. Власне цікавить середня вартість розмитнення такого авто як Citroen Berlingo,Peugeot Partner і т. п.(вантажн.) 1998-2003рр., скільки часу можна їздити на тимчасовій реєстрації та середня вартість першої реєстрації? Пишіть в приват

при умові якщо авто грузове, то:

розмитнення - 1300-1500

їздити можна 10 днів.

перша реєстрація залежить багато чим від об'єму мотору. так що точно сказати не можу без такої інформації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при умові якщо авто грузове, то:

розмитнення - 1300-1500

їздити можна 10 днів.

перша реєстрація залежить багато чим від об'єму мотору. так що точно сказати не можу без такої інформації.

ну хоча б приблизно 1,9 дизель 1999р. вартість авто там 2000-2500$ ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, наскільки я розумію після перетину кордону видаються червоні номери ось мене і цікавить скільки часу на них можна їздити? Взагалі я в цих справах як баран по зорях... :) тому і прошу розяснити.

ти не правильно розумієш. червоні транзити видаються коли розмитнення іде через фірму і виписано довідку - рахунок.можна їздити як кому офіційно 10 днів.розмитнення буде десь в районі 1100у.о + перший облік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розмитнення буде 1200-1300.

перший облік 1500 + доки і номери.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розмитнення буде 1200-1300.

перший облік 1500 + доки і номери.

Давай будем відверті ціна розмитнення залежить від способу розмитнення в лоб чи на фірму також залежить від фірми і також який клієнт розмитнює для прикладу Вуд авто мені за Дукато 2005р зацінили 2450у.о то інша зробила за 2200у.о.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подскажите , какая цена будет растаможить Опель Вектра 2,0 больше 8лет, если в Германии цена +-2000 $/

Какие ещё расходы нужны и нюансы при растаможке

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подскажите , какая цена будет растаможить Опель Вектра 2,0 больше 8лет, если в Германии цена +-2000 $/

ціна буде дуже дорога настільки що простіше буди купити краще авто на базарі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почему так получается?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почему так получается?

а це тобі тре в нашого :sm110: :sm110: "правітєльства" питати........................................................................................................................................

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...