Перейти до змісту

ShockolaD - World (2012)


laska

Рекомендовані повідомлення

ShockolaD - World (2012)

world_cd_zovn_web.jpg

Львівський етно-джазовий гурт «ShockolaD» випустив новий, вже п’ятий альбом під назвою «World». У цьому альбомі «ShockolaD» поєднав народні і авторські тексти з українським фолком, джазом, блюзом та електронною музикою.

Чому така назва? World перекладається як «світ». Це наш світ, наш світогляд і наше бачення світу, яке випливло в звучанні нашого нового альбому. Також це музика, в якій переплітаються мотиви з цілого світу. Музика, що є способом життя, існування, відображенням душі, емоцій, розуму. Музика, яка поглинає в себе всі мотиви, звуки, які літають в повітрі. Переплетення енергій народних музик з різних континентів, світів, епох: український фолк, американський джаз, блюз, сучасна електроніка – все це можна знайти в новому альбомі.

Диск писався дуже легко і природно. Кожен з нас вносив частину себе, свого світу і тому твори на диску відрізняються один від одного, контрастують. Але, незважаючи на цей контраст, всі вони поєднуються в одне ціле і створюють наш світ яким він є зараз.

До гурту входять:

Іванка Червінська — вокал

Михайло Балог — саксофон

Андрій Кохан — бас-гітара

Анастасія Литвинюк — клавіші

Ігор Гнидин — барабани

Крім вокалістки Іванки Червінської, один твір («Мій світ») співає бас-гітарист Андрій Кохан. У деяких піснях музиканти гурту співають всі разом. Таким чином «ShockolaD» закликає всіх людей до відродження щирої і радісної традиції спільного співу. Гурт визнав обкладинку альбому (автор – Лаврін Шимін) візуальним відображенням свого Світу.

Стиль: Folk Fusion Jazz

Пісні:

01. Криниченька

02. Купалочка

03. Віночок

04. Конопельки

05. Нивка

06. Мій світ

07. Маланка

Офіційний сайт

МР3

FLAC

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...