Перейти до змісту

Нетбук не бачить інтернет

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нетбук АСУС - win7 max - sp1

интернет укртелеком - модем d-link 500 - "роутер"

192.168.1.1

мережева карта - показує шо працює нормально

192.168.1.2

255.255.255.0

192.168.1.1

днс - 213,179,249,151

альт - 8,8,8,8

карта бачить модем

в "центре управлении сетями" показує - ( копм - сеть - интернет) шо інтернет підключений і працює, а по факту його немає.

брандмауер відключений.

Опубліковано

не працює, ці налаштування в мене на стаціонарному компі стоять, і інтернет є, а переставляю кабель модема в нетбук і нічого.

Опубліковано

не працює, ці налаштування в мене на стаціонарному компі стоять, і інтернет є, а переставляю кабель модема в нетбук і нічого.

подзвони до них і скажи шо міняєш комп, в мене такє було на датагруп

Опубліковано

интернет укртелеком - модем d-link 500 - "bridge"

192.168.1.1

Панове, будьте уважніші, Соромітник правий, яка ще привязка по МАС'у в "ОГО"...

Опубліковано

пробував МАК прописувати

подзвони до них і скажи шо міняєш комп, в мене такє було на датагруп

а шо вони змінювали?

Опубліковано

наверно умеет

у всех примеров пошаговой инструкции по настройке что я нашел, разных провайдеров, нужно вводить логин-пароль, а если модем бриджем то нужно настроить только сетевуху и интернет должен появится, так на ХР по крайней мере

я не хочу перенастраивать модем, должен быть вариант с бриджем-модемом.

Опубліковано

foxx77, настроїти його роутером і одночасно роздаватиме нет і на комп і на ноут. Без ввода пароля і т.д.

А якщо в тебе на стаціонарному компі 192.168.1.2 і на ноуті те ж саме - то буде конфлікт ІР адрес. На ноуті постав 192.168.1.3 Або взагалі увімкни на роутері DHCP а на компі і нотіку увімкни в настройках "Автоматически получить ІР адрес".

Не справишся - пиши. Можу завтра підійти, якщо матиму час, сьогодні ні. Гості, соррі.

Опубліковано

япона мать, чьо ви курите всі...

постав днс - 192,168,1,1

мля, модем бріджом налаштований, а не роутером.

Прив"язку по МАК ще вроді ніхто не відміняв...

в Укртелекома її ніхто і не приміняв.

наверно умеет

у всех примеров пошаговой инструкции по настройке что я нашел, разных провайдеров, нужно вводить логин-пароль, а если модем бриджем то нужно настроить только сетевуху и интернет должен появится, так на ХР по крайней мере

я не хочу перенастраивать модем, должен быть вариант с бриджем-модемом.

точно вміє, і у всіх саме роутером і налаштований. Якщо при бріджі налаштувати лише мережеву - то нічого появлятися не буде. Тому що треба ще створити з'єднання модемне і прописати в ньому логін і пароль. І щоразу його запускати щоб інет появлявся.

Опубліковано

foxx77,

настроїти його роутером і одночасно роздаватиме нет і на комп і на ноут. Без ввода пароля і т.д.

А якщо в тебе на стаціонарному компі 192.168.1.2 і на ноуті те ж саме - то буде конфлікт ІР адрес. На ноуті постав 192.168.1.3 Або взагалі увімкни на роутері DHCP а на компі і нотіку увімкни в настройках "Автоматически получить ІР адрес".

Не справишся - пиши. Можу завтра підійти, якщо матиму час, сьогодні ні. Гості, соррі.

В мене комп і нетбук не з"єднані, я просто переставляю мережевий кабель туди-сюди, хіба для модема є різниця кому роздавати?

Якщо при бріджі налаштувати лише мережеву - то нічого появлятися не буде. Тому що треба ще створити з'єднання модемне і прописати в ньому логін і пароль. І щоразу його запускати щоб інет появлявся.

яке з"єднання модемне, спеціально для нетбука? в модемі все прописано я зараз через нього і пишу, коли переставляю вінду на компі то просто прописую в з"єднані айпи, днс, шлюз і все, інет є.

Опубліковано

яке з"єднання модемне, спеціально для нетбука?

PPPoE (должен или модем делать, или в винде "запускать соединение")

если в модеме всё прописано - знач он роутером у тебя

коли переставляю вінду на компі то просто прописую в з"єднані айпи, днс, шлюз і все, інет є.

а если включить DHCP - ничего прописывать не нужно будет

Опубліковано

в мене логін-пароль прописаний в модемі, це називається "роутер"))) я шось думав шо це брідж

так вот, я в нетбуці в з"єднані прописав ті самі цифри шо і на компі, і галяк, а система показує шо інет є, а його немає.

Я раніше нетбук підключав по мережі до компа через другу сетевуху в компі, перекидував файли, нетбук интернета не бачив,

ця гадость 7-ка створює різні мережі, домашня, общественная, непознанная, і їх не видно поки не втикнеш мережей кабель, як його обнулити видалити ті всі налаштування?, я вже хотів відкатити систему, хотів створити образ системи, видало помилку створення архіву.

А включить DHCP на модеме не судьба?

в мене роутер, DHCP включити?

• Адміністратори
Опубліковано

в мене логін-пароль прописаний в модемі, це називається "роутер"))) я шось думав шо це брідж

так вот, я в нетбуці в з"єднані прописав ті самі цифри шо і на компі, і галяк, а система показує шо інет є, а його немає.

Я раніше нетбук підключав по мережі до компа через другу сетевуху в компі, перекидував файли, нетбук интернета не бачив,

ця гадость 7-ка створює різні мережі, домашня, общественная, непознанная, і їх не видно поки не втикнеш мережей кабель, як його обнулити видалити ті всі налаштування?, я вже хотів відкатити систему, хотів створити образ системи, видало помилку створення архіву.

Да, включи.

А дальше сменить тип сети в Центре управления сетями и общим доступом

Опубліковано

Да, включи.

А дальше сменить тип сети в Центре управления сетями и общим доступом

нічого незмінює

Опубліковано

ще така хрєнь, в схемі підключень показує "несколько сетей" "общественную сеть (локальная сеть с подключением к интернету)" і "неопознаная сеть (локальная сеть с подключением к интернету)"

об"єднав неопознаную с общественной, об"єдналось, а в схемі підключень залишилась, і залишилось "несколько сетей", може тут глюк?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...