Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

оклейка корпусів мобільних телефонів різними видами плівок (карбон мат глянц(різні кольорові гами))

контактний телефон 0955927447

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і сікі буде коштувати таке задоволення?

(наприклид задню кришку карбоном, розмір якої 5х10см)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так доречі, оголошення має містити ціну....хочаб приблизну щоб орієнтуватись

а то мене тоже цікавить ціна...напишить ціни що скількі і яка плівка коштує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так доречі, оголошення має містити ціну....хочаб приблизну щоб орієнтуватись

а то мене тоже цікавить ціна...напишить ціни що скількі і яка плівка коштує

ціна 30 грн за задню кришку телефона та 100 грн за весь телефон (якщо весь телефон то віддається не телефон а лише панелька для зручності для майстра)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оклейка мобільних телефонів вініловими та карбоновими плівками

задня кришка 30 грн вся панель 100 грн

детальніша інформація за телефоном 0955927447

post-17698-0-87216000-1340319704_thumb.j

post-17698-0-72720800-1340319710_thumb.j

post-17698-0-23813500-1340319716_thumb.j

post-17698-0-68215400-1340319721_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це ціна із плівкою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це ціна із плівкою?

це ціна за роботу!

плівка на задню кришку ще 40 грн а на весь телефон 70 грн

плівку можна заказати як в нас так і самому зайти в інтернеті!

за детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном 0955927447

Мы предоставляет Вашему вниманию новую, уникальную возможность – оклейка телефонов пленкой карбон 3D! Карбоновая пленка – это замечательный повод изменить внешний вид Вашего мобильного телефона, подчеркнуть собственную индивидуальность ведь, по сути, карбоновая пленка превращает обычное мобильное устройство в эксклюзивную модель!

Карбоновая пленка обладает удивительной устойчивостью к внешним повреждением. Мы порадуем Вас широким ассортиментом карбоновых пленок, поэтому Вы без проблем подберете себе наиболее подходящую по цветовой гамме Вашего мобильного устройства.

Если Ваш мобильный телефон утратил свой товарный вид, имеет внешние повреждения, царапины, то вместо того, чтобы тратить баснословные деньги на покупку новой модели, Вы можете обновить свое мобильное устройство с помощью карбоновой пленки.

Поспешите придать Вашему мобильному устройству престижности, индивидуальности с помощью карбоновой пленки!

Преимущества карбоновой плёнки:

- износостойкий материал

- приятная фактура плетения карбоновых нитей

- надежная защита от царапин, затираний и механических повреждений

- не скользит в руке

- выглядит стильно и элегантно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0398.jpg

Просто сцупер!

Є бажаючі прикрасити Galaxy Note, SGS2? ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шось дорогувато виходить! 40+30 за задню кришку.....

при вартості карбону в 1 долар(разом з доставкою,з очень відомого сайту) за кусочок 10х10.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шось дорогувато виходить! 40+30 за задню кришку.....

при вартості карбону в 1 долар(разом з доставкою,з очень відомого сайту) за кусочок 10х10.

без питань заказуйте самі шукайте плівку і ми зробим роботу! просто в нас дорогий карбон і він не тільки як проста плівка а має стркутуру точно таку саму як і в карбону і не просто наклеєється а за спеіальною методикою!

і коли його потім здирез з телефона то на телефоні не залишається ніяких слідів! також він має хорошу захисну функцію!

це ваше бажання просто я сумніваюсь що ще хтось в луцьку таким займається

якщо знаєте хто то дайте номер цікаво самому буде дізнатись!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0398.jpg

Просто сцупер!

Є бажаючі прикрасити Galaxy Note, SGS2? ))

якість фото пагана

я живу це виглядає реально круто

(перед тим як віддати тел зможете оцінити роботу в живу на мому телефоні)

за детальнішою інформацією звертайтесь за талафоном 0955927447

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

без питань заказуйте самі шукайте плівку і ми зробим роботу! просто в нас дорогий карбон і він не тільки як проста плівка а має стркутуру точно таку саму як і в карбону і не просто наклеєється а за спеіальною методикою!

і коли його потім здирез з телефона то на телефоні не залишається ніяких слідів! також він має хорошу захисну функцію!

1- фактурна плівка під карбон- однозначно дешевше ніж у Вас!

2- нагрівання феном - називати спеціальною методикою, як на мене це занадто...

3- сумніви ваші підтверджу, непогано обтягує mix_forever...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

просто в нас дорогий карбон

Хто виробник? Торгова марка яка - Bruxsafol, Oracal, Arlon, LG, Hexis, Nippon?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1- фактурна плівка під карбон- однозначно дешевше ніж у Вас!

2- нагрівання феном - називати спеціальною методикою, як на мене це занадто...

3- сумніви ваші підтверджу, непогано обтягує mix_forever...

я безкоштовно вам карбон дам якщо ви при мені затягнете телефон як наш майстер!

ціна на одному з сайтів за плівку карбонову на айфон 40 грн а затягнути в них коштує 250 грн

якщо когось влаштовує то можна брати пліку хексіс вона дешевша набагато і якість гірна но за неї буде 15-20 грн на телефон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

просто в нас дорогий карбон

Хто виробник? Торгова марка яка - Bruxsafol, Oracal, Arlon, LG, Hexis, Nippon?

відповім в понеділок потрібно їхати на фірму брати рулони з крбону і переписувати маркі фірм бо я даю рекламу і т д

всім цим займається майстер! но цей карбон купляли щоб затянунти панель в машині то кусочок 130 см на 36 см коштував 470 грн!

і на телефон використовується приблизно в двіччі більше плівки ніж площа поверхні яку затягують!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я таким займаюсь :) В основному перетягую ноутбуки. Але тянув і мишки і мобіли. І я беру від 10у.о. за кришку ноута, да, ціна разом з плівкою :) Різницю в площі відчуваєте? Карбон іде від 17-20у.о. за квадрат. метром квадратним скіко мобіл мона затянути? :) І не тре розказувати про подвійний розхід плівки. від краю дається до 1см, шоб можна було загнути всередину.

З.І. А спец технології то у вас шо? Гаряче повітря і мокра основа? :) Ви мобілу на мокро тягнути пробували? Аж самому цікаво глянуть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ееее... мікс, как бе хароша пльонка стоє від 50 євро за квадрат :) це та, яка нормально лягає і яку потім без послєдствій можна здерти. Ну і по мокрому їх не тянуть :) (плівки, які розробили для того, щоб не тягнути по мокрому - це отой тіпокарбон)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ді, та знаю я про плівки з мікроканалами і т.п. Плівки якими тянуть мобіли не вартують від 50 ойро, бо нікому ненада така оклейка. Зазвичай клеять саме отим "тіпо карбоном" по 17-20 у.о., а то і взагалі дешевими базарними плівками по 15грн за метр погонний. Но вот на рахунок по мокрому - якшо площа велика, капот машини, скажімо, чи шось в тому стилі, то інакше нікак, бо чуть шось накосячиш, то вже не повернеш і не підсунеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тут, Олег, ділєма... об'ясню: деякі люди тіпа тебе пропонують дешево, але якісно, тому що можуть розібрати ноут і правильно покласти "бюджетну" плівку "за край" - тутай діло в майстерності. А є люди, які беруть плівку для авто, яку, ти не повіриш, можна не по мокрому клеїти хоч на вагон, хоч на пупирчасту плівку(!!!) іі тулять її на мобіли, видаючи це за мєгатехнології - це дорого, але теж якісно. Але... якщо автор каже, що Hexis - це дешевша плівка, а в них дорожча, то я тєряюсь.... Хексісом домохазяйка оклеїть кришку телефону без браку, і та плівка витримає без подряпин триста падінь на бетон, я не кажу вже за дорожчу, але нахуа????

Я не буду приводити аналогій, просто скажу - в тебе недорого і "нормально", а в топікстартера - дорого і дужедужедужедужедуже круто. Одного не зрозумію - нвіщо яйцям Фаберже "захист від подряпин"(ну може хто не зрозумів.... одна плівка спасає просто від подряпин, інша - від подряпин при попаданіі калібра 7,62 - нашо це на мобілках???)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тут, Олег, ділєма... об'ясню: деякі люди тіпа тебе пропонують дешево, але якісно, тому що можуть розібрати ноут і правильно покласти "бюджетну" плівку "за край" - тутай діло в майстерності. А є люди, які беруть плівку для авто, яку, ти не повіриш, можна не по мокрому клеїти хоч на вагон, хоч на пупирчасту плівку(!!!) іі тулять її на мобіли, видаючи це за мєгатехнології - це дорого, але теж якісно. Але... якщо автор каже, що Hexis - це дешевша плівка, а в них дорожча, то я тєряюсь.... Хексісом домохазяйка оклеїть кришку телефону без браку, і та плівка витримає без подряпин триста падінь на бетон, я не кажу вже за дорожчу, але нахуа????

Я не буду приводити аналогій, просто скажу - в тебе недорого і "нормально", а в топікстартера - дорого і дужедужедужедужедуже круто. Одного не зрозумію - нвіщо яйцям Фаберже "захист від подряпин"(ну може хто не зрозумів.... одна плівка спасає просто від подряпин, інша - від подряпин при попаданіі калібра 7,62 - нашо це на мобілках???)?

яку, ти не повіриш, можна не по мокрому клеїти хоч на вагон

тікі зробили обклейку bmw m5 криші вініловою плівкою (без мата неможна бо заїбешся пльонку міняти, без води нічого не виходить пльона не вкользить і не тянеться)

так телефони не спорю то клеїться без води і т д просто поверхня мала

і вибачаюсь за неточності в ціні трошкі вийшло що напутав при розмові з майстром то трошкі негарно вийшло

ціна з нашою плівкою 40 грн за кришку і 30 без плівки!

якщо весь тел то вже за складністю роботи но на захмарну ціну не розраховуйте в межах розумного

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От вам яскравий приклад того, як здорова конкуренція впливає на ціноутворення. Пока автор вважав шо пропонує єксклюзів, то і ціни були ... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От вам яскравий приклад того, як здорова конкуренція впливає на ціноутворення. Пока автор вважав шо пропонує єксклюзів, то і ціни були ... :)

ну ціна через моє недорозуміння з майстром я напутав!

а на рахунок ексклюзиву то так і є!

взагалі я недавно взнав про таке а машини то напевно ми тікі 1 робим (я не буду 100% це доводити но я це не бачив обтянутих машин в плівку в луцьку тікі пару)

може і тут мене просвітите хто ще робить цікаво подивитись навіть !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені, напевно, не одному здається, що товаріщі поклейщики-століри позиціонують себе як мега-талановитих майстрів з нереальним стажем та напрацьованими технологіями. А коли закидається пару запитань про елементарну обізнаність в марках матеріалів, методів інсталяції - отут і випливає аматорство і тотальна неграмотність. Виходячи навіть з цих причин, я до вас ніколи не звернуся. Сором

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3JIugeHb, Для машин є аерографія, як і для мобільників. А Оракал і тому подібну фігню, на авто клеять будь-які рекламні агентства. Тому, ніякої унікальності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Deemon, топікстартер ні до столярів, ні до електриків, ні до оклейщиків не відноситься. Він, виходячи з усього - рекламний агент, знайомий з ситуацією лише поверхнево. В усіх своїх темах він відсилає на мобільні телефони, а інфи надати не може, тому і сталася така ситуація.

Zheny@, реклама на авто і оклейка автовінілом - категорично різні речі. Хоча б із-за різниці у ціні плівки в 10 і більше разів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...