Перейти до змісту

Продам Canon EF 50mm f/1.8 II

woodwork

Рекомендовані повідомлення

Стан відмінний, ккупив у Фокстроті місяць назад, використовував двічі: в магазині перевірка на фронт-бек фокус та одна фотосесія.

Продаю по причині нехватки коштів на інші необхідності.

ссилочка ось: http://rozetka.com.u...6635/index.html

гарантійка, целофанки, коробочки - все є.

900 грн. + манібек

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розумний торг...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перед тим як написати - прочитай текст теми!!!

вказано же НОВИЙ, коштує він 1080грн.+ доставка, а оскільки я один раз ним користувався, тобто орієнтовно до 50 знімків - скидаю ціну 180грн!

наврядчи новий об'єктив знайдете за 900 грн.

можу на пиво скинути, але не більше, об'єктиву менше місяця!!! торг має бути адекватним та аргументованим!

900грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бронь, поїхав у Запоріжжя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВСІМ ДЯКУЮ, СКЛО ПРОДАНО, ТЕМУ МОЖНА ЗАКРИВАТИ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Чувак ти написав що він стоїть 1080 грн.Нафіга його купувати б,у за 880 якщо я за 900 куплю новий з Розетки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ціна його в червні становила саме таку суму, тоді, якщо пам'ятаєте був скачок ціна на фототехніку кенон... зараз не буду сперечатись ціна дійсно в районі 900грн за новий + 50грн за доставку... але він вже ж проданий :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...