Перейти до змісту

ПОРАДЬТЕ: ASUS K53SM-SX012D чи Lenovo IdeaPad Z570 (59-321658)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікаво знати думку людей, які орієнтуються в ноутбуках та мають обгрунтовану думку:

маю на меті придбати ноутбук, на даний момент не можу вибрати однозначно між ASUS K53SM-SX012D та Lenovo IdeaPad Z570 (59-321658)

однакова комплектація, різниця в ціні порядка 1000грн.

прошу допомоги у виборі!

Опубліковано

Цікаво знати думку людей, які орієнтуються в ноутбуках та мають обгрунтовану думку:

маю на меті придбати ноутбук, на даний момент не можу вибрати однозначно між ASUS K53SM-SX012D та Lenovo IdeaPad Z570 (59-321658)

однакова комплектація, різниця в ціні порядка 1000грн.

прошу допомоги у виборі!

На скільки я зрозумів переплачуєш за металевий корпус.

Доречі дуже практично(ІМХО, бо в самого теж метал).

Раджу підти в якись магазин і помацати самому.

А на чому зупинитись - вирішувати вам.

(А ну і ще + 250Gb HDD в ASUS)

Опубліковано

Особисто я брав би Lenovo. Ноутбуки, нетбуки в них дуже надійні, що не завжди можна сказати про асус.

Хоча по характеристикам асус кращий, 750гб + і5 замість і3 у Леново + ГТ630 замість ГТ520.

В данному випадку я б обрав Асус)

Опубліковано

Особисто я брав би Lenovo. Ноутбуки, нетбуки в них дуже надійні, що не завжди можна сказати про асус.

Хоча по характеристикам асус кращий, 750гб + і5 замість і3 у Леново + ГТ630 замість ГТ520.

Крім вінта конфігурація Ідентична!!! (ну і вебка в леново 1,3 проти 0,3 в асуса)

Опубліковано

Дякую, за пораду!

але в тому леново точно такий самий процесор як і в асус - і5-2450м та відео гт630м, можливо ви не ту модель вибирали для порівння, різниця власне в 250гб та 1000грн. :) що в такому випадку вибрали б?

Опубліковано

комплектація насправді не зовсім однакова..

в ASUSа є порт USB3.0 що вельми файно вже зараз, а через пів року його вже буде невистачати.

і акум в ASUSа 5200mAh а про Lenovo ніде не пишуть, але я подивився на вітрині точно такого ж тільки на i3 - то акум лише 4400mAh... думаю в того такий же.

клавіатури можна пощупати в магазинах - вони однакові на серії.

ну і головне - зараз в Lenovo дюже паскудно з гарантією... хоча то якщо надіятися що він поламається.

але 1000грн то теж аргумент :)

Опубліковано

Питання не саме цікаве, але можливо хтось бачив такі моделі (Asus k53sm та Lenovo IdeaPad 7570) в магазинах міста, бажано центрі, треба дійсно подивитись і пощупати їх вживу, можливо це стане для мене вирішальним критерієм.

Дякую!

Опубліковано

от ходять чутки, що Lenovo - досить ненадійний виробник. багато хто про це каже і пише. але грунтовно пояснити, що з ним не так не може... можливо, тут хтось поділиться своїми міркуваннями з цього приводу?

Опубліковано

Z570 можеш на "Системз" пощупати

Асуса треба просто знайти любого K53SM, думаю якщо по всіх магазинах пройтися в центрі - то десь та й здибаєш

правда я шото того що ти хочеш зараз ніде в доступності не бачу

Опубліковано

Дякую, за пораду!

але в тому леново точно такий самий процесор як і в асус - і5-2450м та відео гт630м, можливо ви не ту модель вибирали для порівння, різниця власне в 250гб та 1000грн. :) що в такому випадку вибрали б?

Можливо й не ту. Хоча копіював.

Мені взагалі здається, що потрібно купляти техніку того виробника - який на ній спеціалізується. Наприклад ноутбук Samsung я б ніколи не купив, а телевізор купив би. Так само для мене Asus і Lenovo. Asus ноутбук я б не купував, а відеокарту, чи материнську плату- купив.

Lenovo ж крім ноутбуків та планшетів нічого більше не випускають, тому саме ці речі в них будуть кращими чим в того ж Samsung чи Asus.

Ще Dell начебто непогані.

Опубліковано

Дякую, за пораду!

Я за LENOVO. Теж довго вагались у такому ж виборі, взяли Леново і не пошкодували - пушка!

Опубліковано

Мені взагалі здається, що потрібно купляти техніку того виробника - який на ній спеціалізується. Наприклад ноутбук Samsung я б ніколи не купив, а телевізор купив би. Так само для мене Asus і Lenovo. Asus ноутбук я б не купував, а відеокарту, чи материнську плату- купив.

Lenovo ж крім ноутбуків та планшетів нічого більше не випускають, тому саме ці речі в них будуть кращими чим в того ж Samsung чи Asus.

аааа, в "хісторі" однозначно :0155:

дякую, поржав :)

Опубліковано

аааа, в "хісторі" однозначно :0155:

дякую, поржав :)

Та будь-ласка, завжди радий, звертайтесь.

Опубліковано

Компанія випускає персональні, кишенькові комп'ютери, сервери, монітори, відеопроектори, мобільні телефони, периферійні пристрої та ін.

З.І. Відчувається глобальний аналіз брендів\ринку, елементарно на пальцях пояснила людина ху із ху... :)

Опубліковано

Наприклад ноутбук Samsung я б ніколи не купив, а телевізор купив би.

А найбліший у світі танкер для скрапленого газу купили б?

Почитайте для загального розвитку Samsung

Опубліковано

Чого ж ви всі так зразу розшевелились?

Я просто висловив свою думку, я ж нікого не змушую з нею погоджуватись.

Опубліковано

Дуже дякую за всі коментарі до цієї теми, мені цікаво глянути на порівняння зі всіх сторін :) залишається ще пощупати ці ноути, тоді думаю можна буде зробити якийсь конкретний висновок. Ну і звісно після купівлі поділюсь аспектами, якими керувався все-такі при покупці.

дякую

п.с. можливо ще хтось може щось додати в порівнянні цих моделей - пишіть, буду вдячний!

Опубліковано

Чого ж ви всі так зразу розшевелились?

Я просто висловив свою думку, я ж нікого не змушую з нею погоджуватись.

Щось типу :

Існує правильна точка зору, не правильна точка зору і моя. :0151:

Можливо й не ту. Хоча копіював.

Ну так при "копіпасті" теж похибки бувають. Буфер обміну річ не надійна. Інша справа людський фактор -його в даному випадку зразу відкидаємо.

Опубліковано

Jl6owa

Обгрунтовано:

Ноутбуки, нетбуки в них дуже надійні, що не завжди можна сказати про асус

Логічно:

і тут "Неожиданно":

Asus ноутбук я б не купував

Ну просто майстер клас логічного аналізу.

Жду нових порад.

Опубліковано

lerov, а власне чому я маю бути послідовний, і чому я не можу сам собі противорічити ? Ви ж напевно також на деякі речі дивитесь по іншому, чим дивились декілька днів, тижнів, місяців назад?

І взагалі я пропоную закінчити обговорення моїх слів. Якщо сильно потрібно - то створіть тему, в якій ви зможете сповна висловитись щодо кожного мого слова та словосполучення.

Опубліковано

Якщо вибір ще не зроблено радив би подивитись в сторону Dell, зараз в них класні ціни при кращих параметрах порівняно з конкурентами, плюс дуже хороший сервіс.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...