Перейти до змісту

Продається кімната в гуртожитку

Volyniaka

Рекомендовані повідомлення

Продається приватизована кімната 12 кв.м. в гуртожитку (р-н пр.Відродження) в блоці з 2-х кімнат та санвузла, 3-й поверх, документи для продажу готові.

Ціна 9000 у.о.

Деталі за тел. - 050-663-51-48

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Кухня на скільки кімнат? І ще чи є балкон і на скільки кімнат?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кухні немає. Жильці ставлять електроплитки в кімнатах.

Балкона теж немає.

======================

Є ще 2 кімнати в гуртожитку на пр.Відродження + санвузол та кухня.

Вартість - 11500$.

Деталі - 050-663-51-48 або - 067-361-47-30

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

читаю твой топик просто ржу нимагу . Это наверно та общага которую подеребанили уже давным давно по пр. Видродження 12 ..... там жить невозможно .... 9 касарей зелени можно купить на ГПЗ в хрущевке однокомнатную квартиру ... цена холупы которую ты продаёшь максимум 5 штук и то с большим натягом, Я так понимаю что с санузла можно сделать комнату ?????? туда ещё вкинуть на ремонт нужно дохолеры. ..... я тебе написал реальную цену....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

читаю твой топик просто ржу нимагу . Это наверно та общага которую подеребанили уже давным давно по пр. Видродження 12 ..... там жить невозможно .... 9 касарей зелени можно купить на ГПЗ в хрущевке однокомнатную квартиру ... цена холупы которую ты продаёшь максимум 5 штук и то с большим натягом, Я так понимаю что с санузла можно сделать комнату ?????? туда ещё вкинуть на ремонт нужно дохолеры. ..... я тебе написал реальную цену....

1. Продаю не я, а господар (ми агентство) і виставляє ціну, яку вважає за потрібне (дуже часто не дослухаючись до наших рекомендацій). Зрештою покупець вже є. ;)

2. За 9 кілобаксів навряд чи зараз купиш 1-кімнатну, навіть хрущівку. Це ціна розвалюхи зі зручностями на дворі.

Якщо тобі вдалось придбати за 9 штук квартиру - честь тобі і хвала.

(і давай не розводити срач).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Продаю не я, а господар (ми агентство) і виставляє ціну, яку вважає за потрібне (дуже часто не дослухаючись до наших рекомендацій). Зрештою покупець вже є. ;)

2. За 9 кілобаксів навряд чи зараз купиш 1-кімнатну, навіть хрущівку. Це ціна розвалюхи зі зручностями на дворі.

не будим разводить тут чёрти что но вы ж бесплатно эту халупенцию не продаёте, с клиента берёте лавандос за всякие там послуги....

и вообще на вторичном рынке недвижимости очень дорого стоит квадратный метр тем более в этой бывшей общаге даже сральник нужно отдельно проводить и плитку электро ставить прямо в зале.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не будим разводить тут чёрти что но вы ж бесплатно эту халупенцию не продаёте, с клиента берёте лавандос за всякие там послуги....

и вообще на вторичном рынке недвижимости очень дорого стоит квадратный метр тем более в этой бывшей общаге даже сральник нужно отдельно проводить и плитку электро ставить прямо в зале.....

Наші послуги обумовмюються заздалегідь - не влаштовує, не користуйся. А тим хто каже що він мать Тереза - не вір ( і ми не віримо).

Розводи типу - гроші наперед ми не практикуєм.

Але то таке.

Я ж писав, на всякий товар є свій покупець ( і на цей зокрема).

Питання:

Тобі вдалось за 9 кілобаксів купити квартиру? Народ інтєрєсуєтся, а то п...дь багато хто горазд !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

была такая возможность купить но не хватило "кілобаксів"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

была такая возможность купить но не хватило "кілобаксів"

baca7a18d24d7b189f17e526cd526faf.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти і за 15 косарів днем з вогнем хрущовку не знайдеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ти і за 15 косарів днем з вогнем хрущовку не знайдеш

если честно если б не эти канторы которые как бы ничё себе не накручивают и не берут с людей бабло , можно с владельцем поторговаться .... я жил в той общаге 1 мес то мне хазяйка предлагала купить её комнату за 5 тыс баксов, а потом там ещё выбивай стену и делай с того куска кухню и сральник проводи тоже .... та ну н*х.... такие помидоры .......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DaBass за 9 тыс. долларов квартиру и не купить?

Квартира в моем понимании, это комната жилая, кухня, туалет, ванна.

И вы не купили за 9 тысяч, та вам бы любой банк дал кредит без проблем, та и 9 тыс долларов если взять в кредит на пару лет не такая уж и большая сумма, даже если там нужно делать ремонт, и фиг с ним, а где легко. Но это выгоднее чем снимать квартиру, так что думаю не нужно тут рассказывать, что вы не купили квартиры за 9 тыс. долларов что не хватило денег.

Человека собственность, он продает ее за сколько хочет, и кому хочет - его право!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...