Перейти до змісту

lerov

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

вода оконська..джерельна

доставка по Луцьку..20 грн. - 19 літрів

давно вживаю..

коли в Маневицьких краях - набираю прямо в с.Оконськ

коли немає змоги поїхати - замовляю тут - 0508844029

те що він не плює в воду і набирає її саме в Оконську - даю гарантію

п.с. доречі якщо скажете що від мене - перший бутль Вам буде в подарунок.

якщо зважитесь замовляти - напишу Вам в приват пароль))

п.с.2

доречі щодо Вашого "Брати з джерел і кожен раз хвилюватись чи ніхто не "плюнув в криничку" не хочеться."

Ви хоть раз були в Оконську де набирається джерельна вода?

там вода б'є з-під землі під великим тиском - який розумні люди направили в потрібному напрямку за допомогою пл.труби.

щоб плюнути в воду - це потрібно під землю на 100 метрів заритися - і там плювати)))

• Відповідей 81
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а ще оконська вода не піддається газуванню-насиченню Со2,й також не замерзає)))))

є навіть анекдот місцевий про воду з оконську,водій мовляв тосол дороговусто заливати в радіатор,то йому й порадили,а ти залий воду з оконських джерел вона ж не замерзає))))

post-8530-0-63102400-1415090281_thumb.jp

• 1 рік потому...
Опубліковано

Підкажіть будь ласка, можливо хто купував кулер для води. Де краще брати? Також цікавлять надійні та перевірені продавці води

Опубліковано
Цитувати

доречі щодо Вашого "Брати з джерел і кожен раз хвилюватись чи ніхто не "плюнув в криничку" не хочеться."

хорошій воді слюнька не пошкодить)))

Опубліковано

Я зараз "присів" на воду з автомата, їх поки два у Луцьку скоро буде більше,один біля магазину Салют що напроти обласної лікарні, другий прям напроти дитячої поліклініки.Там "тіпа" сім  ступенів очистки + мінералізація по бажанню.Мені поки все подобається і смак(особливо мініралізована) і ціна,звичайна очищена вода 0.50коп.за літр, з додаванням мінералів 0.60коп.за літр, як на мене дуже дешево.Ото собі приїхав зі своїми бутлями(в мене два по 6л.) один бутель простої беру для кавоварки,чай і т.д. ну і п"ю також,виходить 3грн.(смішно нє?) а другий 3.60грн.(ну ви зрозуміли + якісь там мінерали)чисто пити,Принцип який,а простий,як звичайний автомат з кавами,чаями,тільки вставив свій бутель,хоч бутилку 1.5(1.80 виходить) хоч відро став пофік:),всунув гроші,вибрав воду, натиснув пуск, і усьо дві хвилинки і пий заливайся:).Ще дуже зручно,що там постійно сидять дівчата які без проблем і завжди розмінюють гроші на малі(їхня робота),щоб було що пхати у автомат.

ЗІ: не буду вумнічати на рахунок її якості,бо не знаю, мені смак подобається,думаю краще ніж з під крана)) а купувати в бутлях по 6л. і платити приблизно 25грн.+/- для мене дорого,десь возити немає часу, в бутлях 18.9л.замовляти просто не подобається(пив багато різної) чи вони щось добавляють,чи що,не знаю, ну короч то таке,поки так,і дешево і зручно,і ще говорили що пару нових точок відкриється,на 40кварталі,ГПЗ, мені зручно,їжджу по роботі став бігом набрав і все,ну ось якось так.

Опубліковано

Ну це осмос звичайний, я його впринципі не вважаю хорошою водою, просто чистою. Вже давно його поставив. З нашою водопровідною системою фільтрів вистачає на 3-4 роки щоденного використання. Зараз ще й на роботу ношу, бо з крана реально вапно якесь подається. Накипу немає. Чайник юзається по 10 років і в середині новенький і чистенький. Якщо вже щось більше від води потрібно, то все ж джерельна (оконська) чи артезіанська (баївська). До Оконська далеко, в Баєві щоб добратись до джерела по коліна в болото потрібно влізти, бо кожен хоче поближче, землю зорюють просто.

Опубліковано

Десь кажуть є джрело відразу за містом по вул.Ковельській вродь в Зміїнці чи троха далі(короч відносно дуже близько),не знаю,але десь там є точно,я вже збираюся з рік туди податися і набрати,але щось не тейво, не виходить,але поїду 100% хать но якось настроюся то пошукаю:)

Опубліковано
50 хвилин тому, yura-patriot сказано:

Десь кажуть є джрело відразу за містом по вул.Ковельській вродь в Зміїнці чи троха далі(короч відносно дуже близько),не знаю,але десь там є точно,я вже збираюся з рік туди податися і набрати,але щось не тейво, не виходить,але поїду 100% хать но якось настроюся то пошукаю:)

Відразу за мостом при в'їзді в с.Милуші поворот вправо, спускаєтесь вниз, далі знову правіше. Від траси метрів 100.

Опубліковано
8 годин тому, romaxa11 сказано:

А що за джерело? Хтось склад воеревіряв?

Їздить до джерела багато людей, на зовсім не дешевих авто. Теоретично, забезпечені люди без аналізу якості, не стали б вживати воду.  

Опубліковано

Справа в тому, що навіть супер очищена осмосами шмосмасами вода насправді виявляється  просто дистильованою.

Тобто вона чиста абсолютно, але НЕКОРИСНА.

Молекули води є диполями і відповідно від заряду можуть утворювати самі різноманітні комбінації.І вони ,,памятають,, про всі шкідливі домішки, котрі були у воді до очистки і все одно утворюють такі самі структури, як і до очистки.

Тому найкорисніша та вода, котра ніколи з домішками не контачила взагалі, Добута з глибин юрського періоду, коли ще ніякої хімії не було, або з льодовиків Антарктики. Оце є природнє насправді.

А вода з крану після осмосу- все одно що олія , в якій вже щось смажили, а потім очистили.

Ви б купили?

Опубліковано
21 хвилин тому, Nokian сказано:

але НЕКОРИСНА.

)))Особисто у мене життєвий підхід до води,це-головне що б у неї як омога меньше було всякої гадості,а про користь,спорити непереспорити)))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Я теж за те, що б не було шкоди, Але з дістильованою - є ньанси..

"Постоянное потребление дистиллированной воды приносит непоправимый вред здоровью человека по причине создания дисбаланса водно-солевого баланса. Неуравновешенность возникает при несовпадении pH - водородного показателя крови человека и дистиллированной воды."

Опубліковано
В 04.11.2014 at 10:38, rulon сказал:

а ще оконська вода не піддається газуванню-насиченню Со2,й також не замерзає)))))

є навіть анекдот місцевий про воду з оконську,водій мовляв тосол дороговусто заливати в радіатор,то йому й порадили,а ти залий воду з оконських джерел вона ж не замерзає))))

post-8530-0-63102400-1415090281_thumb.jp

це ще не вся історія. В результаті в того водія після морозу розірвало радіатор і рубашку охолодження мотора. Замерзає оконська водичка аж бігом, як і будь-яка інша. Просто там де бьє джерело, від швидкого водообміну вона не встигає охолонути до температури замерзання. Стандартно із землі вона виходить +7 градусів по цельсію. Далі або в трубу з якої її і набирають в бутилі, або в ставки для риби. Це теж саме що швидка гірська річка яка ніколи не покривається кригою.
А от чи робив хто аналіз луцької водопровідної води? Що із неї потрібно видаляти і які саме фільтри бажано ставити?
Задумався над встановленням фільтру в квартиру, думаю чи простий механічний на проточну , чи ЗО .

Опубліковано
29 хвилин тому, SergeyS сказано:

А от чи робив хто аналіз луцької водопровідної води?

результати аналізу будуть дуже сильно залежати від точки забору води на аналіз ;)

у водопровідну мережу подається чиста артезіанська вода.

а далі - шлях буває дуже різним...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

На рахунок оконської води мені лікар казав, що її не можна постійно вживати, бо в ній багато солей різних і мінералів, вони можуть відкладатись в нирках.

Опубліковано

Що точно віомо- так це великий вміст срібла в оконській водичці. ЇЇ справді не можна пити на постійній основі. Про шкоду срібла в великих кількостях можете знайти в гуглі. Щодо вмісту солей- то швидше навпаки, їх там дуже мало.
Крім того, в ставках навколо оконьского джерела не дуже добре ростуть водорості. А ще, оконську водичку можна місяць возити в  пляшці в авто, і їй нічого не станеться. Ніяких запахів, присмаків і тд.

ПС : Виріс за 5 км від джерела (Маневичі) в дитинстві частенько заради розваги катались туди на вело, просто щоб водички випити. А "ровери" у нас були Десна, Україна та Аист від ММВЗ. Про  МТБ і  Шосери  навіть і не чули тоді.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Маю вдома Аляску i на здоров'я не жалiюся. В нирках камені можуть з'явитися у тому випадку, коли виробник не дотримується встановленних стандартів і насичує воду як йому заманеться.

• 2 місяця потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Брали "Йодіс-Лазурну" колись на роботі..не дуже сподобалась, наліт якийсь в чашці інколи з'являється, тому її не буду радити

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...