Перейти до змісту

В кого в акві живуть в'юни? :)

Slavco

Рекомендовані повідомлення

Привіт "майже колеги" по хоббі! Ну, ви риб вирощуєте, а ми їх ловимо. :)

Власне сабж!

Кажуть, що по ці риби дуже гарні прогнозисти кльову. Якщо в'юни жваві, рухаються в акві - значить риба активна і кормиться, якщо ж тихенько сидять, то і кльову не буде. Ще, кажуть, карасі гарні індикатори. Остальні декоративні рибки не в рахунок.

Сьогодні збираємось на ніч на риболовлю, підкажіть пліз як зараз ведуть себе мешканці ваших акваріумів. Щоб розрахувати скільки допінгу брати з собою: на кльов, чи на "відпочити" :)

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справа в тому, що в"юнів в акві тримають саме рибаки :) Сам таких неодноразово зустрічав, але знайомих нема :(

а по карасевих це вам до власників золотих рибок :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт "майже колеги" по хоббі! Ну, ви риб вирощуєте, а ми їх ловимо. :)

Власне сабж!

Кажуть, що по ці риби дуже гарні прогнозисти кльову. Якщо в'юни жваві, рухаються в акві - значить риба активна і кормиться, якщо ж тихенько сидять, то і кльову не буде. Ще, кажуть, карасі гарні індикатори. Остальні декоративні рибки не в рахунок.

Сьогодні збираємось на ніч на риболовлю, підкажіть пліз як зараз ведуть себе мешканці ваших акваріумів. Щоб розрахувати скільки допінгу брати з собою: на кльов, чи на "відпочити" :)

Дякую!

Як пройшла рибалка ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як пройшла рибалка ?

Сьогодні поки рано. Завтра спитаєш..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене жили, на базарі тітка впарила. Тільки мама одного в каналізацію при заміні води в акваріумі упустила, а другий від рідкої заміни того, пузом вверх. Рибка прикольна. Ще хочу. Зараз маю тільки одного акантофальмуса, тайландського вьюна. Той зараз ховається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене також колись був.. Зловив у річці. Не знаю як там вони себе поводять банці, а от в бочці з сіллю гарно чистяться;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...