Перейти до змісту

Ремонт комп'ютерів та ноутбуків

Demitron

Рекомендовані повідомлення

0950930948

Обмін непрацюючої техніки на нову

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

один до одного ? в штуках ? в кілограмах ? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В деньгах, в киллограмах не выгодно старое потяжелей удет :0151:

Оценивается старое барахлишко и доплачивается разница

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так ремонт чи обмін? чи і те, і інше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И то и другое и по возможности побольше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нетбук Acer Acpir One D255, спалив китайською зарядкою, вспучилась мікросхемка FDMC4435BZ (ну, не мікросхемка, а ключі, то таке...), замінив на такуж, тільки в іншому корпусі - нетбук не завівся... Далі ковиряти і глибше лізти поки що фізично не вистачає часу та натхнення... Справитесь?

P.S. Матиринки і сам міняти вмію ;) Цікавить ремонт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть мать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть мать

цену, для интереса, узнать можно?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть мать

Ну, а я магу попаять... Но пысля пыонЭров буде дороже )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть мать

Ну, а я магу попаять... Но пысля пыонЭров буде дороже )

попаять многие могуть ;)

Какова гарантия, что ты справишся, и что после тебя кто-то также не скажет, что "после пионЭров..."? :) Ведь каждый "паяльщик" всегда так и говорит ;) ведь сам знаешь ;)

Я не для поддевки спрашиваю, а по серьёзному. НАсколько сложными ремонтами занимаешся? Мосты снимаешь-ставишь? или токо открыть-посмотреть-авосьповезётИчтоУвижу...?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, ти далі студентів ні з ким справ не мав ? :)

є зараз багато людей, які роблять складний ремонт. Частина з них робить його навіть професійно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, ти далі студентів ні з ким справ не мав ? :)

є зараз багато людей, які роблять складний ремонт. Частина з них робить його навіть професійно.

Слухай, ти починаєш потроху діставати. Ну тебе хтось про щось запитує? Що ти наче бур'ян, ростеш де не просять? Ти для чого оце ляпнув в форум? ЩО ти хтів цим сказати?

Я в курсі і про студентіів, і про "людей, які роблять складний ремонт". Я і сам раніше робив "складний ремонт", але зараз вже інша специфіка, інші проблеми і т.д. Я тому й запитую, щоб почути, наскільки люди дійсно професійно займаються ремонтом. Чи ЯК я, по-твоєму, повинен це взнати? На лобі написано в них, наскільки вони "студенти" чи "професіонали"? Чи може ризикнути і дати нетбука, а потім вирячити очі, взнавши, що мені не повезло і попався студент? Зараз море "майстрів", котрі пишуть об'яви "ремонтую!", а в дійсності їхній ремонт заключається в надії на халяву - принесли на ремонт річ, а там "дротик відвалився". А якщо не дротик, то "міняти материнку"... і це в кращому випадку. А може ще й полізти туди "прогріти", бо авось запрацює! Потім мені до кого? Тут в форумі поплакатись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мать удет 400 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, тобі не пощастило, бо я нікуди не дінусь. Тут форум і мені не треба чекати від тебе запрошення щоб висловити свою думку.

з твоїх слів я зрозумів що студенту на пайку ти не віддасиш, але якщо він скаже "я спєц" - то це вже інше діло... кльова логіка.

...міняти мости - вєршина мастєрства... мля...

Паяй сам якщо нікому не довіряєш, бо ж реклама річ сташна - порадять майстра, а він окажеться фуфлом... і чьо робити будеш ? напишеш тему шо тебе підло кинули ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...міняти мости - вєршина мастєрства... мля...
Для тебе переставити мікруху моста (шоб запрацювало, звичайно :) ) - пльове діло?! А що ж тоді для тебе "Вершина майстерності", шпеціаліст?
...з твоїх слів я зрозумів що студенту на пайку ти не віддасиш, але якщо він скаже "я спєц" - то це вже інше діло... кльова логіка...
та ти, хлопче, виявляється тупий... Слів не розумієш... Ну що ж, допомогти ну нічим не зможу, це вже на все життя....

Задаючи запитання і отримуючи на них відповіді я починаю розуміти, наскільки людина володіє предметом, так як сам розуміюся на тому. І з цього діалогу роблю висновки для себе- можна цій людині довірити складну річ, чи краще пошукати іншого майстра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

феее, чому кожна какашка вважає що вона розумніша і може обзивати інших ?

це стає особливістю борди...

нецікаво спілкуватися з бидлом, яке відразу переходить на особистості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ей люди ничё паять не надо есть мамка с донора всего 400 грн :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

потріно в ноуті асус к50с перепаяти юсб вихід скількі це буде коштувати і часу скількі займе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

година часу і 70грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...