Перейти до змісту

Ремонт комп'ютерів та ноутбуків

Demitron

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В деньгах, в киллограмах не выгодно старое потяжелей удет :0151:

Оценивается старое барахлишко и доплачивается разница

Опубліковано

нетбук Acer Acpir One D255, спалив китайською зарядкою, вспучилась мікросхемка FDMC4435BZ (ну, не мікросхемка, а ключі, то таке...), замінив на такуж, тільки в іншому корпусі - нетбук не завівся... Далі ковиряти і глибше лізти поки що фізично не вистачає часу та натхнення... Справитесь?

P.S. Матиринки і сам міняти вмію ;) Цікавить ремонт.

Опубліковано

Есть мать

цену, для интереса, узнать можно?

Ну, а я магу попаять... Но пысля пыонЭров буде дороже )

попаять многие могуть ;)

Какова гарантия, что ты справишся, и что после тебя кто-то также не скажет, что "после пионЭров..."? :) Ведь каждый "паяльщик" всегда так и говорит ;) ведь сам знаешь ;)

Я не для поддевки спрашиваю, а по серьёзному. НАсколько сложными ремонтами занимаешся? Мосты снимаешь-ставишь? или токо открыть-посмотреть-авосьповезётИчтоУвижу...?

Опубліковано

jack74, ти далі студентів ні з ким справ не мав ? :)

є зараз багато людей, які роблять складний ремонт. Частина з них робить його навіть професійно.

Опубліковано

jack74, ти далі студентів ні з ким справ не мав ? :)

є зараз багато людей, які роблять складний ремонт. Частина з них робить його навіть професійно.

Слухай, ти починаєш потроху діставати. Ну тебе хтось про щось запитує? Що ти наче бур'ян, ростеш де не просять? Ти для чого оце ляпнув в форум? ЩО ти хтів цим сказати?

Я в курсі і про студентіів, і про "людей, які роблять складний ремонт". Я і сам раніше робив "складний ремонт", але зараз вже інша специфіка, інші проблеми і т.д. Я тому й запитую, щоб почути, наскільки люди дійсно професійно займаються ремонтом. Чи ЯК я, по-твоєму, повинен це взнати? На лобі написано в них, наскільки вони "студенти" чи "професіонали"? Чи може ризикнути і дати нетбука, а потім вирячити очі, взнавши, що мені не повезло і попався студент? Зараз море "майстрів", котрі пишуть об'яви "ремонтую!", а в дійсності їхній ремонт заключається в надії на халяву - принесли на ремонт річ, а там "дротик відвалився". А якщо не дротик, то "міняти материнку"... і це в кращому випадку. А може ще й полізти туди "прогріти", бо авось запрацює! Потім мені до кого? Тут в форумі поплакатись?

Опубліковано

jack74, тобі не пощастило, бо я нікуди не дінусь. Тут форум і мені не треба чекати від тебе запрошення щоб висловити свою думку.

з твоїх слів я зрозумів що студенту на пайку ти не віддасиш, але якщо він скаже "я спєц" - то це вже інше діло... кльова логіка.

...міняти мости - вєршина мастєрства... мля...

Паяй сам якщо нікому не довіряєш, бо ж реклама річ сташна - порадять майстра, а він окажеться фуфлом... і чьо робити будеш ? напишеш тему шо тебе підло кинули ?

Опубліковано
...міняти мости - вєршина мастєрства... мля...
Для тебе переставити мікруху моста (шоб запрацювало, звичайно :) ) - пльове діло?! А що ж тоді для тебе "Вершина майстерності", шпеціаліст?
...з твоїх слів я зрозумів що студенту на пайку ти не віддасиш, але якщо він скаже "я спєц" - то це вже інше діло... кльова логіка...
та ти, хлопче, виявляється тупий... Слів не розумієш... Ну що ж, допомогти ну нічим не зможу, це вже на все життя....

Задаючи запитання і отримуючи на них відповіді я починаю розуміти, наскільки людина володіє предметом, так як сам розуміюся на тому. І з цього діалогу роблю висновки для себе- можна цій людині довірити складну річ, чи краще пошукати іншого майстра.

Опубліковано

феее, чому кожна какашка вважає що вона розумніша і може обзивати інших ?

це стає особливістю борди...

нецікаво спілкуватися з бидлом, яке відразу переходить на особистості.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

потріно в ноуті асус к50с перепаяти юсб вихід скількі це буде коштувати і часу скількі займе

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...