Перейти до змісту

Возможно ли физ. лицу вернуть НДС (ПДВ)?!

Adeon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ай який я дурачок, живу на зарплату і ше й податкі плачу. Тепер ти мені очі відкрив і я знаю як заробити міліон. І ще почитаю що таке "бухгалтер" і хто такій "фірма"

тиж мій ненолик :) дякую, повеселив інтєлєктом і тіко тобі відомими схємами :)

але краще я морозиво буду купувати на вулиці коли хочеться, а не везти з собою з "Метро"

і платити податки... така моя доля :)

Опубліковано
ну і срочьна нада зайти в гості. і в мене там шото армянське кахєтю думаю гідно замінить

кахеті в мене з собою)

коли ти будеш готовий запивати ним шото там армянське?))

Опубліковано

лялечко, той "дятлик" людям ці схеми оформляв коли ти ще заказні статейки писав про Ющенка і мріяв про зарплату

але то таке, просто не рахуй чиїсь гроші... хотя, тіш себе думкою

Опубліковано

саме час натиснути ctrl+v :)

Не пытайтесь спорить с дебилом, иначе Вы опуститесь до его уровня, где он Вас задавит своим опытом!

хотя нє, тра було раніше, ну та ладно

Опубліковано

Сергій, ти вроді як доросла і адекватна людина (ну, принаймні я раніше так думав)... А от пости твої чогось віддають гниллю... Лялечки, киці всякі... переходи на особистості... Якось воно не тойво...

Хоча не звертайте на мене уваги... Я тут з попкорном... :)

Опубліковано

Олеже, я не змінився, просто коли хтось переходить на особистості то треба ж якось підтримати розмову культурно. Не буду ж я хамити у відповідь, бо точно опущусь до його рівня.

Но всеодно дякую за коментар, хоч він і на підтримку _nd.

Опубліковано

Получая з/п я плачу с нее 20% НДС,

це де (на якому підприємстві) Вам такий "брєд" пишуть? в табуляграмі/роздруківці зарплати за місяць

із зарплати Ви платите 3.6% єдиного соціального внесу + 15(17)% податку з доходів фізичних осіб.

утримання профвнесків та інші утримання - це не податки/платежі

а ПДВ за куплені товари, Ви платите як кінцевий споживач. і не передбачено його повернення для фізичної особи - не приватного підприємця. та й приватним підприємцям (при умові реєстрації платником ПДВ), це саме ПДВ за хліб/булку.молоко не повертають

Опубліковано

Я оце думала зайти і щось розумне про ПДВ написати, ну, типу, принципи непрямого оподаткування,

механізм відшкодування ПДВ п-цям, про вартість додану ( елементом якої і є з/п) ...І афігєла, ви, хлопці,

так ненав"язливо перевели тему в русло тидуракнєсамтидурак ))))))), шо ну його.

Ах, да. Підтримуючи пост 56, так, споживачам ніхто і ніколи ПДВ не відшкодує, ібо для споживача ціна не розділяється на З ПДВ і БЕЗ ПДВ.

(ну це так, мєжду прочім))

Опубліковано

Толік, ти чьо ругаєшся?? Сам ти RSznumaXHdPY0M:&imgrefurl !! )))))))

Ааааа...то ти все інструмєнт інтєлігєнциї демонструєш?))

Опубліковано
... Получая з/п я плачу с нее 20% НДС, потом все что бы я не купил, снова плачу НДС, в итоге получается что я на НДС со своего дохода трачу далеко не 20%, а в раз 5 больше...

оце то брєд :) Це хто тобі таке сказав? :) Яке ще НДС в зарплаті? ;)
...И тут че-то я задумался, получается, что я заплатил 1/5 часть всей суммы просто так...
Ні, не просто так. Це і є ті податки, на які живе держава :)

------------------------------

nd_, :D ппц... Зайшов сюди тільки з-за того, що побачив твою відповідь на гілці :) Думаю, дай гляну, невже щось розумне написав?! Ааааа, бачу НІ, знов флудиш :)

Цікаво просто, ти крім форума в житті ще десь флудиш? Чи правильний і чемний? ;)

(до речі, ну і нафіга ж ТС-ру тему змарнував, з сурйозної перевів в стьоб, а? :) Людина ж розібратись хтіла :_16: )

Опубліковано
Людина ж розібратись хтіла )

jack74, ну що ж ти занудствуєш? з цим ми розібрались ще в 4-му пості)))))

я впевнений, що твоя розгорнута відповідь в #4 ТС-ра не задоволнила :_16:

Тим більше, він же не книжки взяв почитати, щоб зрозуміти, ЩО таке ПДВ, а сюди написав :) спілкування хтів :)

Опубліковано

nd_, :D ппц... Зайшов сюди тільки з-за того, що побачив твою відповідь на гілці :) Думаю, дай гляну, невже щось розумне написав?! Ааааа, бачу НІ, знов флудиш :)

Цікаво просто, ти крім форума в житті ще десь флудиш? Чи правильний і чемний? ;)

(до речі, ну і нафіга ж ТС-ру тему змарнував, з сурйозної перевів в стьоб, а? :) Людина ж розібратись хтіла :_16: )

а слабо перечитать? із самого із начала, да?

:) ображааааєш :) я перечитааав :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...