Jump to content

Допоможіть знайти драйвера для джойстика bravis pu-2200

Kypidon

Recommended Posts

Posted

Взяв у зайомого джойстик підключив до пк і на цьому робота припинилась,пише що потрібні драйвера а взяти нівкого не можу бо нема такого диска, пошукав в неті там така сама біда... допоможіть знайти драйвера чи якщо у когось випадково є диск скиньте образ. Дякую

Posted

на першому саті пише "Извините, сервис временно недоступен по техническим причинам.

Ведутся работы." а на другому треба відправляти смс за 16 грн))) щось не хочеться грошщей тратити, розводом попахує... дякую за допомогу!

Posted

Щось ні одна ні інша програми не допомогли,вони не можуть зайти драйвера до цього джойстика... я вже починаю сумніватись що вона взагалі є)))

Posted

Подивися його Driver ID. і спробуй знайти по ньому. Може вдасться. Річ у тім, що начинка може бути від якогось маловідомого джойстика. Чи від джойстика, який не plug & play.

Posted

Подивися його Driver ID. і спробуй знайти по ньому. Може вдасться. Річ у тім, що начинка може бути від якогось маловідомого джойстика. Чи від джойстика, який не plug & play.

а як глянути Driver ID? я не знаю...

Posted

Правий клік на Мой компютер - управление - диспетчер устройств - вибрати потрібний пристрій - на ньому првим кліком - свойства - закладка "сведения" - і вибрати із випадаючого списку - ИД оборудования. Там буде запис типу

PCI\VEN_10EC&DEV_8168&CC_0200
  • 3 weeks later...
Posted

Правий клік на Мой компютер - управление - диспетчер устройств - вибрати потрібний пристрій - на ньому првим кліком - свойства - закладка "сведения" - і вибрати із випадаючого списку - ИД оборудования. Там буде запис типу

PCI\VEN_10EC&DEV_8168&CC_0200

Результату це не дало, не зміг знайти драйвер, буду без джойстика)))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...