Перейти до змісту

Треба карту України

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

На вихідних влаштував обкатку свіжопридбаній машинці - поїздив по замках та інших цікавих місцях Західної України (Кременець, Вишнівець, Тернопіль, Чортків, Кам'янець-Подільський, Хотин, Коломия, Яремче, Моршин, Стрий, Львів). І по прибуттю додому виникло бажання зробити таку картинку: взяти карту Західної України, прокласти по ній червоною дорогою наш маршрут - і в місцях зупинок повставляти деякі зроблені фотки. Але виявилося, що наявна в мене карта України - російськомовна, що, в принципі, якось мало в'язатиметься (західна Україна - і російськомовна карта :D ) Маю ще всі області України в електронному вигляді окремо - українською мовою, але в цих файлах кожна область оточена, так би мовити, висвітленим "ореолом" сусідніх областей - а в фотошопі я задовбуся вичищати сім областей від сусідніх...

Тому виникло питання: чи є в когось якісна карта України / Західної України з автошляхами на українській мові? Може, хтось має її в cdr/eps/ai форматах, щоб легше редагувалась?

А ще колись бачив карту України, виконану в художньому стилі - на ній понамальовувані всякі замки, вежі, церкви - в залежності від місця. Був би вдячний усім, хто може - поділитися картами. Можна через файлообмінник, а можна і на е-мейл: yarchik злий собака inbox.ru

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Багато цікавого є http://travelgps.com.ua/

http://ua.vlasenko.net/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

serega

Да... ресурси, мушу визнати - суперові! Шкода, що їх в мене не було перед поїздкою.

Але на них поки що того, що шукав - не знайшов. треба просто jpeg з якісною картою. Але все одно дякую - і буду далі шукать!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
serega

Да... ресурси, мушу визнати - суперові! Шкода, що їх в мене не було перед поїздкою.

Але на них поки що того, що шукав - не знайшов. треба просто jpeg з якісною картою. Але все одно дякую - і буду далі шукать!

В ПМ, OziExplorer формат

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Качаю... десь до завтрашнього ранку викачаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов ???

Бо маю карту - класну! Бізнес карта України - вимірює найкоротші відстані - шляхи, пошук населених пунктів і.т.д.

пиши - принесу B) мені тепер недалеко! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@ можеш цю карту закінути на фтп + гарантовано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов ???

Бо маю карту - класну! Бізнес карта України - вимірює найкоротші відстані - шляхи, пошук населених пунктів і.т.д.

пиши - принесу :excl: мені тепер недалеко! :)

А яка фірма-виробник? Бо якусь таку я маю... не пригадую тільки, як називається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Даю Інфу про карту.. післяобіду заллю.

Предлагаем Вашему вниманию программу «Электронная Бизнес-Карта. Украина 2003.Версия 2.0» 
- компьютерную картографическую систему нового поколения. Наша программа является самым быстрым электронным путеводителем по Украине для настольных компьютерных систем и ноутбуков.

Программа включает в себя следующие компоненты и возможности:
- Электронный атлас автомобильных дорог Украины. Масштаб 1:1 000 000.
- База данных 50 000 предприятий и организаций Украины с расширенной поисковой системой по названию, виду деятельности, адресу и телефону украинских компаний.
- Поисковые системы по названию населенных пунктов, области, трассы, магистрали, дороги.
- База данных предприятий на русском языке. Электронный атлас и поисковые системы на 3 языках – русском, украинском, английском.
- Расчет кратчайшего автомобильного маршрута между населенными пунктами Украины
- Измерение расстояний по карте – последовательно задайте любое количество точек на карте, программа рассчитает реальное расстояние.
- Быстрое передвижение по карте и 10 степеней масштабирования.
- Вывод на печать любого фрагмента карты.
- Возможность работы как на отдельном компьютере, так и по сети.
- Возможность бесплатного обновления справочной информации о предприятиях и компаниях на сайте www.computermap.com.ua
+ Бонус: красочное музыкальное видео о Украине - клип РУСЛАНЫ «Знаю Я» и подборка уникальных слайдов природы Украины

«Электронная Бизнес-Карта. Украина 2003. Версия 2.0» разработана как настольная компьютерная система для офиса, а также как незаменимый информационно-справочный путеводитель. Это всеобъемлющая визитная карточка современной Украины.

Это единственная электронная карта Украины выходящая крупным тиражом, с постоянным обновлением информации каждые 6 месяцев. Эта уникальный атлас и справочник содержит также особые возможности рекламы - размещение рекламно-имиджевой информации о предприятии целевым образом не только на общем виде карты, но и на территории конкретного региона.

Итак, перед Вами продукт, суть которого – УДОБСТВО, АКТУАЛЬНОСТЬ, КОММЕРЧЕСКАЯ ПРИВЛЕКАТЕЛЬНОСТЬ для офиса и дома, для бизнеса и быта!

це так самі про себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напишеш коли ти заллєш і кути!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:ok: народ соррі - чесно вилетіло з голови. :(

сьогодні заллю обов'язково ввечері. :)

для неї нема ноу-сд треба mountити через Алкоголь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

UP!!!

Готово!!!

тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...