Перейти до змісту

В крим на авто

Segway

Рекомендовані повідомлення

Так не хочеться лишні 100 км їхати через Київ. Надіявся що поремонтували. Чи 90 -100 км/год можна їхати? Бо я хочу на ніч щоб діти спали і траса не така навантажена.

їхали тією дорогою і діти спали і траса ненавантажена результат 2 гнутих диска. Додом їхали через Київ по часу виходить так само.90 -100 км/год невряд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь

А, що нарахунок варіанту через Брусилів - Фастів - Білу церкву? Як дорогі цього року там? На 80 км. ближче ніж через Київ.

Їхав на Фастів з Калинівки, що перед Київом. Назад повертався через Київ по Окружній. Назад приїхав на 2 години скоріше. Дорога там не фонтан. місцями 20 км/год. Так що раджу всім їхати через Київ. Принаймі до Умані кругом широка і якісна дорога де і діти посплять і сам не втомишся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продумую маршрут

є кілька питань, як краще тут 1? 2 ? 3?

8ascX.jpg

і ще, де з траси Київ -Одеса звернути на Миколаїв?

кудою краще:

Красноперекопськ - Сімферополь - Алушта - Судак, чи

Красноперекопськ - Джанкой - Судак*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їхав на Фастів з Калинівки, що перед Київом. Назад повертався через Київ по Окружній. Назад приїхав на 2 години скоріше. Дорога там не фонтан. місцями 20 км/год. Так що раджу всім їхати через Київ. Принаймі до Умані кругом широка і якісна дорога де і діти посплять і сам не втомишся.

Дякую за пораду. Але трішки запізно, я вже з'їздив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, краще почитати декілька постів цієї теми - одноголосно пишуть про маршрут №3.

З одескої траси звертати на Голованівськ-Первомайск.

Я колись їздив в Фєодосію, то їхав на Джанкой - трафік авто менший, дорога хороша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, краще почитати декілька постів цієї теми - одноголосно пишуть про маршрут №3.

я перечитував, і нетільки дану тему :)

можливо хтось тільки приїхав, в любому випадку дякуватиму за будьякі поради :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо хтось тільки приїхав, в любому випадку дякуватиму за будьякі поради :)

по стану дорожного покриття почитай форум дорога.юа.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

А я поагітую за "варшавське шосе". Траса пуста в прямому значенні слова. А ні фур, а ні машин. Стабільна шв. 120 (якби мене пересадили в багажник, то можна було б і всі 150). Минає Рівне і Житомир, та й взагалі любі населені пункти. Різниця лишніх 30 км. Дорога атлічна, єдиний проблємний участок Колки-Маюничі, десь починаючи з Великої Осниці км 4 страшної (теж в прямому значенні слова) дороги, як казав один поет "Местами ее, считай, нет" . Можна їхати до Оконська, лишні км. Ітак, малюємо: Луцьк-Ківерці-Колки,поворот направо-Маюничі-Київ. Далі одеське траса і по накатаному маршруту. Їхали нею на Київ, знайомі - в Крим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отже з маршрутом визначився:

Луцьк - Київ - Первомайськ - ...- Крим :)

швидше всього поїду з ночівлею, тобто виїхати зранку - 800-900км - ночівля 6-8год. і далі в дорогу.

як обстановка з недорогими мотелями від Миколаєва до Херсона?

чи краще в наметі ночувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отже з маршрутом визначився:

Луцьк - Київ - Первомайськ - ...- Крим :)

швидше всього поїду з ночівлею, тобто виїхати зранку - 800-900км - ночівля 6-8год. і далі в дорогу.

як обстановка з недорогими мотелями від Миколаєва до Херсона?

чи краще в наметі ночувати?

На київ не треба, з києва до умані дороги немає. Краще їхати до житомира-сквира-володарка-умань. Якість та сама, економія 150 км. Якщо виїхати в 4:00 і тримати в середньому 75 км/год. (для цього треба їхати 95-105 км/год) в 20:00 будете в криму (1150-1200 км.)

З голованевска до хесона дорога нова. Якщо ночувати, біля херсона по 150 за ніч за двох.

Якщо через сквиру, краще їхати через місто (житомир), по знаках на вінницю, після оснаннього повороту на вінницю, за заправкою на ліво. Щасливої дороги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На київ не треба, з києва до умані дороги немає. Краще їхати до житомира-сквира-володарка-умань. Якість та сама, економія 150 км.

Ця інформація перевірена особисто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, все гуд, спокійно їдьте на Попільню, дорога зроблена, полатана, нормальний швидкісний режим, і економія з київськими пробками на в'їзді-виїзді, як мінімум 2 години.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, все гуд, спокійно їдьте на Попільню, дорога зроблена, полатана, нормальний швидкісний режим, і економія з київськими пробками на в'їзді-виїзді, як мінімум 2 години.

візьму до уваги, так як виїжати буду в будний день - четвер, можливо всетаки в Київ не пхатися? :0143:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

візьму до уваги, так як виїжати буду в будний день - четвер, можливо всетаки в Київ не пхатися? :0143:

Теж планую в четвер їхати і теж вагаюсь. Участок Житомир - Попільня весною в жахливому стані був.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж планую в четвер їхати і теж вагаюсь. Участок Житомир - Попільня весною в жахливому стані був.

в скільки виїжаєте? одним авто? можливо обміняємось контактами в пп? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в скільки виїжаєте? одним авто? можливо обміняємось контактами в пп? :)

Думаю вночі щоб в Житомирі на світанку бути. Одне авто. Контактами можна обмінятись це дорога лишнім не буде. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

. Контактами можна обмінятись це дорога лишнім не буде. :)

написав в пп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їхав сьогодні за маршрутом Рівне-Житомир-Попільня-Сквира-Володарка-Миколаїв-Херсон-Цюрюпінськ-Лазурне. Проїхав 1000 км. Траса дуже загружена, їхати важко. Особливо великий потік машин в напрямку з Крима. Дорога від Житомира до Сквири полатана, але місцями колійність на грані допустимого. Не порадував участок Одеської траси від Володарки до Умані. Порадував середній розхід мого авто - 6.1 л. 92-го бензину з постійно включеним кондиціонером. Трішки відпочину в Лазурному і рвану на південний берег. Думаю поїхати в Форос.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я всетаки поїхав через Київ, де чекала маленька неприємність, участок вулиці де з*їзд на "Київ-Одеса" перекритий на ремонт...

1.5 години в пробках...

Найгірша дорога по Миколаївській області.

ночували біля дороги за Херсоном.

ітого Луцьк - Судак =1300км, виїхали в 7:00 в 8:30 наступного дня вже були на місці, більш детально відпишусь в Луцьку:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, Київ краще проїхати з самого ранку, десь о 6-7 годині, або вже після 21-22 години - тоди нема корків на дорогах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, Київ краще проїхати з самого ранку, десь о 6-7 годині, або вже після 21-22 години - тоди нема корків на дорогах.

В Києві ремонт моста на кільцеву з житомирської (пр-т.Перемоги) та сам проспект ремонтують - кладуть новий асфальт (останній шар), тому там будуть пробки постійно. Дві неділі назад в суботу в 15:00 пробка була кілометрів 5 в обидва боки. Міст над кільцевою металоконструкцію вязали, зараз мабуть залили бетоном. Кінець ремонту - початок 2014 року!!! Дані з новин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Боярці Перед Житомиром завжди стоять менти. Цього разу в них була потрійна облава. Три машини в одному населеному пункті. Водії попереджують один одного і після, проїзду ДАЙців розслабляються. Я сам чуть не попав на третю засідку. Повезло, що переді мною машину спинили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...