lilechka Опубліковано 13 Червня, 2012 в 12:36 #26 Опубліковано 13 Червня, 2012 в 12:36 не пйу, але топік читаю Пиво живить людину вітамінами та мінеральними елементами. Особливо рекомендується пиво при недоїданні, розладі травлення, від хвороб сечового міхура і нирок. Пиво регулює дихання і кровообіг, позитивно впливає на серцеву діяльність, помірне збільшення шлункової секреції і підвищення всмоктування кишківника. ...нефільтроване пиво в 10 разів корисніше за молоко. помірне споживання пива перешкоджає виникненню ракових захворювань ...знижує ризик розвитку атеросклерозу і навіть здатне трохи сповільнити старіння Досі не захотілось?
Karabasbarabas Опубліковано 13 Червня, 2012 в 12:48 #27 Опубліковано 13 Червня, 2012 в 12:48 Особливо рекомендується пиво... від хвороб сечового міхура і нирок мені цікаво, який придурок видумав цей брєд... якщо вже живитись вітамінами і мінералами, то свіжими овочами, фруктами, ягодами, молочно-кислими продуктами, рибою, м"ясом, але точно не цією порошковою бормотухою не п"ю пива майже 5 років - нестачі у вітамінах і мінералах не відчуваю
solnishko Опубліковано 13 Червня, 2012 в 13:02 #28 Опубліковано 13 Червня, 2012 в 13:02 Особливо рекомендується пиво... від хвороб сечового міхура і нирок мені цікаво, який придурок видумав цей брєд... якщо вже живитись вітамінами і мінералами, то свіжими овочами, фруктами, ягодами, молочно-кислими продуктами, рибою, м"ясом, але точно не цією порошковою бормотухою не п"ю пива майже 5 років - нестачі у вітамінах і мінералах не відчуваю Пиво буває різне, то раз. Друге, пиво сечо- та жовчогінне, якщо немає серйозних захворювань нирок та жовчного міхура, то в помірних дозах воно перешкоджає утворенню конкрементів та покращує травлення. Себто, от поїли ви забагато жирного, то замість того, щоб ковтати "мезими" і іже с німи, півсклянки пива краще випити.
Ko3bMa Опубліковано 13 Червня, 2012 в 13:06 #29 Опубліковано 13 Червня, 2012 в 13:06 мені цікаво, який придурок видумав цей брєд... якщо вже живитись вітамінами і мінералами, то свіжими овочами, фруктами, ягодами, молочно-кислими продуктами, рибою, м"ясом, але точно не цією порошковою бормотухою не п"ю пива майже 5 років - нестачі у вітамінах і мінералах не відчуваю Яке яскраве бризкання слиною в сторону того, до чого вже 5 років не має відношення
Karabasbarabas Опубліковано 13 Червня, 2012 в 13:10 #30 Опубліковано 13 Червня, 2012 в 13:10 різне? згідний, але не в нас. як це забавно, коли наш народ шукає якісь аргументи на користь вживання алкоголю мені цікаво, який придурок видумав цей брєд... якщо вже живитись вітамінами і мінералами, то свіжими овочами, фруктами, ягодами, молочно-кислими продуктами, рибою, м"ясом, але точно не цією порошковою бормотухою не п"ю пива майже 5 років - нестачі у вітамінах і мінералах не відчуваю Яке яскраве бризкання слиною в сторону того, до чого вже 5 років не має відношення вибачте, що я вас забризкав
solnishko Опубліковано 13 Червня, 2012 в 13:13 #31 Опубліковано 13 Червня, 2012 в 13:13 вибачте, що я вас забризкавслина не піна..з пивом не переплутаєш..)))))
Karabasbarabas Опубліковано 13 Червня, 2012 в 13:21 #32 Опубліковано 13 Червня, 2012 в 13:21 вибачте, що я вас забризкавслина не піна..з пивом не переплутаєш..)))))як в воду...
Ko3bMa Опубліковано 13 Червня, 2012 в 13:22 #33 Опубліковано 13 Червня, 2012 в 13:22 слина не піна..з пивом не переплутаєш..))))) Аби не проти вітру А придумали хто? Маркетологи, хто ж ще. Оті чуваки, які парять всім про "шампунь з екстракту янтаря" Екстракт смоли - весело? Від такого хіба що волосся вилізе Хоча це вже мабуть офтоп.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.