Перейти до змісту

Бетон, замовлення і доставка

BanderaLutsk

Рекомендовані повідомлення

Можливо хтось недавно замовляв бетон з доставкою міксером - поділіться контактами, цінами і враженнями.

Мене особисто цікавить М-200,фр. 5-20

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найдешевше Інтертрейд.Точніше зможу сказати завтра. Записи на роботі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А відношення ціна/якість як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найдешевше Інтертрейд.

А відношення ціна/якість як?Не в курсі... Не буду розказувати казок. Не жаліються)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На ліхтнер бетон звернись. Якість гарантую! За ціну дзвони до них.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якість на Інтертрейді теж висока.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Оксано, ви там працюєте? Можете мені підказати ціни на деяку їх продукцію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найдешевше Інтертрейд. Записи на роботі.

Оксано, ви там працюєте?

На щастя, чи на жаль - НІ)))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

Підніму тему щоб не створювати нової!

Хто скаже де станом на сьогодні краще брати бетон для фундаменту? Ліхтнер-бетон, Інтертрейд чи ще десь?

Де найкраще співвідношення ціна/якість?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підніму тему щоб не створювати нової!

Хто скаже де станом на сьогодні краще брати бетон для фундаменту? Ліхтнер-бетон, Інтертрейд чи ще десь?

Де найкраще співвідношення ціна/якість?

Співвідношення ціна/якість звичайно важливий показник, але ще не забувайте про кількість. З того що знаю, якась кантора біля МКС, то там обманюють на кількості, при чому серйозно. Знайомий порахував, замовив з запасом (там до речі і черги не має) привезли, що ще мусив бетономішалкою працювати(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Співвідношення ціна/якість звичайно важливий показник, але ще не забувайте про кількість. З того що знаю, якась кантора біля МКС, то там обманюють на кількості, при чому серйозно. Знайомий порахував, замовив з запасом (там до речі і черги не має) привезли, що ще мусив бетономішалкою працювати(

Це звичайно не добре... Потрібна контора яка не намахує)) По проекту потрібно біля 90 кубів. А на такій кількості можна добре намахати.... і головне що їх напевно й не проконтролюєш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бери в інтертрейді непарся всьо буде норм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Думаю на 3 метри достане, там типу збірні коліна, які доточуються на певну довжину, хоча то треба питати безпосередньо в кого будете замовляти. Там все розкажуть і покажуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

брав собі бетон 2 тижні тому по 740 гривень за куб. доставка 350 гривень одна машина на 9 кубів

фірму не знаю, маю лише номер телефону 0502363789

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю запитання по заливці бетону з міксера. На якій максимальній відстані від опалубки може нормально проходити вигрузка бетону без примінення бетононасосу. В моїх умовах виходить три метри відстань і півтора висота ???

Скільки колін буде така і спроможність.

Попередньо домовляйтесь , да. І не забувайте про підпорки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на сьогоднішній день найдешевший бетон на Інтертрейді. хоча за словами багатьох будівельників він найгірший в Луцьку. Ну можливо найгірший чуть неправильно слово, в плані того що він теж нормальний, але на фоні Ліхтнер бетона значно поступається. Хоча в кого великі обєми то звичайно економія буде відчутною.

Особисто я на фундамент і цоколь брав в ПМК -19 (район Рівненської) М-200 835 грн. за м3 + 500 грн. доставка 8 кубовий міксер.

Є в них також і бетононасос і авто з стрілою (30 м) але ціна за рахунок пластифікотора на такий бетон дорожча, якщо не помиляюся куб М200=915 грн + доставка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на сьогоднішній день найдешевший бетон на Інтертрейді. хоча за словами багатьох будівельників він найгірший в Луцьку. Ну можливо найгірший чуть неправильно слово, в плані того що він теж нормальний, але на фоні Ліхтнер бетона значно поступається. Хоча в кого великі обєми то звичайно економія буде відчутною.

Особисто я на фундамент і цоколь брав в ПМК -19 (район Рівненської) М-200 835 грн. за м3 + 500 грн. доставка 8 кубовий міксер.

Є в них також і бетононасос і авто з стрілою (30 м) але ціна за рахунок пластифікотора на такий бетон дорожча, якщо не помиляюся куб М200=915 грн + доставка

На минулому тижні цікавився бетоном М150 то на Ліхтнері було дешевше. 790 з доставкою, на Інтертрейді теж 790 але ще + доставка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Чув що Ліхтерн робить дуже якісний бетон!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чув що Ліхтерн робить дуже якісний бетон!

Так, кажуть якісний.. але також кажуть що можуть дурити.. І ніяк не перевіриш

Заливав півтора тижні назад, будівельники порахували 58 кубів а вийшло реально 63.

Ну й неясно чи будівельники помилились в розрахунках чи на Ліхтнері недолили

Багато від кого чув що не довозять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ліхтнер робить якісний бетон і ціна приємна, сам неодноразово замовляв у них.

Незнаю як в Інтертрейді чи інших канторах, але в Ліхтнері стоїть сучасне обладнання і весь процес приготування бетону контролює комп'ютер.

Останній раз потрібно було 6.7 куба, привезли точно скільки було потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останній раз потрібно було 6.7 куба, привезли точно скільки було потрібно.

На малих об"ємах важко недолити.. А в моєму випадку куб на машині реально списати))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...