Перейти до змісту

Зрізання дерев

Taras21

Рекомендовані повідомлення

Зрізання дерев будь-якого розміру та кількості, зрізання небезпечних, сухих, засихаючих, аварійних, хворих, нависаючих дерев, та дерев,які втратили декоративне значення.

У важкодоступних місцях: лінії передач, будинки, паркан та інше при необхідності є вишка-22м.Контактний телефон 095-475-90-60 Ігор.

post-8039-0-50754200-1338389504_thumb.jp

post-8039-0-90483200-1338389509_thumb.jp

post-8039-0-87689100-1338389516_thumb.jp

post-8039-0-85494100-1338389522_thumb.jp

post-8039-0-38500300-1338389524_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дозвіл на зрізання самі берете?

які ціни?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Ціна залежить від діаметру,та складностей такі як будівлі та високовольтні провода,звоніть за телефоном 095-475-90-60 Ігор або 050-193-58-30 Тарас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Цікавила вишка.

095-475-90-60 Ігор
так і не відповів на дзвінок
050-193-58-30 Тарас.
Сказав, що зайнятий іншими справами і не може говорити, та все ж дав телефон дядька, який сказав, що вишка в нього є (18м - а не 22, як вказано в першому пості), але ще, вибачившись, додав, що на вулиці жарко і він не хоче мені допомагати.

Якось так. Шкода.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я все ж таки вибачаюсь але Оксано ви питали чи не здаєте її на прокат,ми нею працюємо нам платите гроші і ми нею робим,а не здаєм людям,є багато людей з вишками їдьте на "біржу праці" що на Рівненській біля кільця і прошу дуже яка хочеш вишка на прокат.Ще раз повторюю ми вишкою працюємо а не здаємо її на прокат,тому перед тим як писати напишіть що конкретно питали в мене!Потрібно щось зробити з допомогою вишки дзвоните ми приїжаєм дивимось,домовляємось і робим,а не даєм на прокат!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я все ж таки вибачаюсь але Оксано ви питали чи не здаєте її на прокат,ми нею працюємо нам платите гроші і ми нею робим,а не здаєм людям,є багато людей з вишками їдьте на "біржу праці" що на Рівненській біля кільця і прошу дуже яка хочеш вишка на прокат.Ще раз повторюю ми вишкою працюємо а не здаємо її на прокат,тому перед тим як писати напишіть що конкретно питали в мене!Потрібно щось зробити з допомогою вишки дзвоните ми приїжаєм дивимось,домовляємось і робим,а не даєм на прокат!

Робим - здаєм на прокат. Різниця то в чому, чи Ви думаєте, що я б взяла вишку без Вас? Ви і мали працювати на своїй же вишці в мене, бо я не вмію. Це ж не електролобзик))) Чесно, не бачу різниці. Ви кермуєте вишкою - отримуєте гроші.

Щодо є багато людей з вишками... Я ж не для того читала Вашу тему, щоб про це дізнатись), хотілось дати заробити бордівцям.

Перша фраза в моєму пості:

Цікавила вишка.

Не хотіла Вас образити. Просто поділилась досвідом "співпраці" з Вами.

Сподіваюсь, іншим повезе більше.

Будуть позитивні відгуки - ще колись спробую до вас зателефонувати.) Успіхів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дозвіл на зрізання самі берете?

теж без відповді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дзвоніть домовимось,дозвіл візьмем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

АП теми,зі всіма питаннями 095-475-90-60 Ігор,на рахунок дозволів і т.д,все по телефону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...