Перейти до змісту

переможець ЄВРО 2012

Barugan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную всім спробувати спрогнозувати результат. Мій такий - Німеччина, Україна з групи не виходить.

Опубліковано

Пропоную всім спробувати спрогнозувати результат. Мій такий - Німеччина, Україна з групи не виходить.

осьміног Паууль?

Опубліковано

Пропоную всім спробувати спрогнозувати результат.

осьміног Паууль?

Кнур)))

В Україні футбольними прогнозами зазвичай займається восьминіг Павлик.

Не відстає від нього і бабак Тимко, що прорікав збірним України та Польщі вихід у фінал Євро-2012.

Опубліковано

А оце все не можна було в відкриту голосувалку оформити?

1. Хто переможе: список країн-учасниць.

2. Україна: вийде - не вийде.

Опубліковано

Воно то так, але Україна просто мусить виходити. В цьому і весь кайф цього Євро-2012! Бо він проводиться в нас на Україні! Чудеса трапляються! :) :) :)

Опубліковано

яка нафік Україна.... Туркам 0:1 програють на 64 хвилині в товариському... з таким темпом - навіть не вийдуть з групи...

Опубліковано

Півфінали:

Росія-Іспанія

Німеччина-Англія

Фінал:

Росія-Німеччина

Про наших і писати не хочеться (максимум дві нічиїх).

Опубліковано

Нідерланди (точніше за них буду вболівати), Україна не вийде з групи (хоча буду вболівати на наших ще більше)

Опубліковано

Про наших і писати не хочеться (максимум дві нічиїх).

Давно не був такий радий, що я помилився. Вітаю всіх з першою перемогою!!!

• 3 тижня потому...
Опубліковано

і так жоден прогноз не збувся...:( лише хто ставив на перемогу Іспанії мають хоч якісь шанси на невеличкий успіх прогнозиста.

Опубліковано

і так жоден прогноз не збувся... :( лише хто ставив на перемогу Іспанії мають хоч якісь шанси на невеличкий успіх прогнозиста.

Ну я на Іспанію ставив, а про Україну - то лютий оптимізм, який ніколи не згасне)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...