Перейти до змісту

Контори, що видають кредити

olf

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібно 120к грн. без застави поручителів, і оф доходу на 3 роки. Які варіанти?

Маєш якусь нерухомість?

Потрібно 120к грн. без застави поручителів, і оф доходу на 3 роки. Які варіанти?

Опубліковано

вибачте за офтоп - не здержався )

ограбить банк - зарыть деньги - отсидеть 3 года - ВУАЛЯ !

якось так найпростіше буде з нинішніми умовами і всіма конторками )

Опубліковано

Маєш якусь нерухомість?

Нерухомість та в якій живу.

Банк "credit agricole".

Опубліковано

Маєш якусь нерухомість?

Банк "credit agricole".

Кредити надаються:

• фізичним особам - резидентам України віком від 25 до 65 років, які мають постійне джерело доходів та неперервний стаж роботи не менше 18 місяців (з яких на останньому місці роботи не менше 6-ти місяців - не підходить.

Опубліковано
всякие разводняцкие конторы где сначала платишь полтора года проценты, а потом, если контора на распалась могут выдать кредит, а могу и не выдать

не вводьте хлопця в омана на рахунок "могут выдать", не видадуть 1000%))))

Маєш якусь нерухомість?

Джек74, не сварись, він не не написав "без іпотеки", так що питання про нерухомість цілком слушне)

Опубліковано

Маєш якусь нерухомість?

Банк "credit agricole".

Кредити надаються:

• фізичним особам - резидентам України віком від 25 до 65 років, які мають постійне джерело доходів та неперервний стаж роботи не менше 18 місяців (з яких на останньому місці роботи не менше 6-ти місяців - не підходить.

sorry

Опубліковано
всякие разводняцкие конторы где сначала платишь полтора года проценты, а потом, если контора на распалась могут выдать кредит, а могу и не выдать

не вводьте хлопця в омана на рахунок "могут выдать", не видадуть 1000%))))

Маєш якусь нерухомість?

Джек74, не сварись, він не не написав "без іпотеки", так що питання про нерухомість цілком слушне)

Представлено як кредит під заставу нерухомості, а підписується договір іпотеки. Гра термінами.

Опубліковано

Я думаю вже всі, ну може крім одного розуміють що це нереально. Ніхто просто так невідомо кому своїх грошей не віддасть не маючи ніякої гарантії їх повернення. Особливо зараз.

Опубліковано

Я думаю вже всі, ну може крім одного розуміють що це нереально. Ніхто просто так невідомо кому своїх грошей не віддасть не маючи ніякої гарантії їх повернення. Особливо зараз.

Я зрозумів, а які варіанти пропонуєш ти?. Просто ну піпец як треба. Негативний розвиток подій не вітається.

Опубліковано

Я зрозумів, а які варіанти пропонуєш ти?. Просто ну піпец як треба. Негативний розвиток подій не вітається.

Якщо чужі люди 100% не дадуть, то можливо дадуть свої(друзі-родичі). Якщо справа серйозна, є реальні доходи і можливіть повернути то вони як ніхто про це знають. Інших варіанів точно мало.

Опубліковано
можливо дадуть свої(друзі-родичі), Інших варіанів точно мало.

інших варіантів просто не існує з такими вимогами.

ніхто при здоровому глузді не дасть без гарантій 120К. А ти хочеш без застави і довідок про доходи..., та й то родичі захочуть договір завірений нотаріусом і всьо такоє...

Опубліковано

Просто ну піпец як треба.

это уже пугает

Боятись - це не варіант.

Всім дякую за відповіді!

Опубліковано

Боятись - це не варіант.

і справді - що 120 тисяч під 5% у місяць боятися

шо двістіпіісят - шо стопіцот - яка різниця :)

тут ти не прав. Говориться про конкретну суму під 35 річних. Є велике бажання втілити в життя одну ідею. Давно не дає спокою.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...