Перейти до змісту

Де купити вінчестер в Луцьку ?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Лічна в мене Вестерни мрут, когда були, уміралі бистра-чісто-часто за год-полтора. Авось у тібя карма на ету фірму полутше.

Удачіной моделі тібе :)

Опубліковано

ЩОсь це мені нагадує боян типу:

"телефони бувають хороші, погані та Siemens-ы".

Як повезе. Буває, що й Мерседеси за 1 млн. грн. ломаються...

Опубліковано

Підтримую :) Горе радникі що ж ви порадили людині.

51be5fb9d2eaa356c6f8c8ab568_prev.jpg

Выводы

Производитель самых надежных жестких дисков – корпорация Hitachi. Из более 200 поступивших в лабораторию Storelab.ru неработающих устройств этой фирмы не было ни одного с заводским браком или слабыми узлами. Все неисправности вызваны физическими воздействиями пользователей. Вкупе с самым длительным сроком службы и лучшим соотношением рыночной доли и доли отказов жесткие диски Hitachi могут по праву считаться лидером по отказоустойчивости.

Лидер рынка по продажам Seagate, наоборот, по долговечности устройств уступает остальным производителям, в основном, из-за винчестеров серии 7200.11. Сбор данных о надежности новой серии жестких дисков 7200.12 продолжается.

Источник: storelab.ru

на оверах зробили висновок що стаття заказна,і інфа в ній фейл

Опубліковано

Так , я ще прочитав , що треба парковку головок вимкнути або поставити більший час , наприклад 5 хвилин . Це збільшить ресурс харда . Так ?

Опубліковано

у мене самсунг працює з 2008 року- ніяких проблем.

Опубліковано

Не хочу зглазити... Але дома стоять два WD по 1 Тб. Один Green (2,5 роки), другий Black (1,5 року). І без проблем. Причому невеликий проміжок часу (кілька місяців) Greenовий стояв під системою.

Чому зупинив свій домашній вибір на WD? Та тому що багато бачив мертвих вінчестерів (і по роботі і по друзях, знайомих). Бачив мертві Seagate, Samsung, Futjitsu, Hitachi. Але от якось так склалось що WD не бачив. Звісно не можу розписуватись за всіх і все. Може справа в кармі, може ще в чомусь...

Але от не вірю я всіляким "средний срок службы, лет". І таку діаграмку будь-хто може в Excel наваяти за кілька хвилин. Більше вірю оцінкам і досвіду реальних людей.

А взагалі "на вкус и цвет товарищей нет". Немає безвідмовної та ідеальної техніки в нашому світі. Всяко буває і всяко може бути.

От таке - IMHO.

Опубліковано

Підтримую :) Горе радникі що ж ви порадили людині.

51be5fb9d2eaa356c6f8c8ab568_prev.jpg

Выводы

Производитель самых надежных жестких дисков – корпорация Hitachi. Из более 200 поступивших в лабораторию Storelab.ru неработающих устройств этой фирмы не было ни одного с заводским браком или слабыми узлами. Все неисправности вызваны физическими воздействиями пользователей. Вкупе с самым длительным сроком службы и лучшим соотношением рыночной доли и доли отказов жесткие диски Hitachi могут по праву считаться лидером по отказоустойчивости.

Лидер рынка по продажам Seagate, наоборот, по долговечности устройств уступает остальным производителям, в основном, из-за винчестеров серии 7200.11. Сбор данных о надежности новой серии жестких дисков 7200.12 продолжается.

Источник: storelab.ru

підтримую)

Опубліковано

Раджу всім статистам-аналітикам, і іншим моцним теоретикам типу а-я-мав-WD-Seagate-вот-вони-мощааа, та й просто усім бажаючим - почитати цикл дуже пізнавальних статей з практики спеціаліста, котрий ну дуже тісно пов"язаним з накопичувачами :

Записки ремонтника: за долгую жизнь! /Часть 1

Записки ремонтника: из рабочего журнала /часть 2/

Записки ремонтника: жесткие диски, какими вы их не знали. Часть 1

Записки ремонтника: жесткие диски, какими вы их не знали. Часть 2

Коротке резюме:

Идеальных, абсолютно надежных накопителей не существует, сломаться может любой из них. Как любят говорить ремонтники, у жестких дисков нет надежности. Вместо этого у них гарантийный талон. Все, что мы можем сделать, — выбрать диск в соответствии со своими потребностями и задачами и правильно его эксплуатировать. Естественно, не забывайте о резервном копировании важных данных — при всех сложностях бэкап обойдется намного дешевле восстановления.
Опубліковано

Історія .

Маю проблему другий тиждень ---- не запускається жорсткий диск , щоб запустився , треба вимкнути комп і пару вийняти\вставити шлейф САТА , тоді запускається , ну і неприємні звуки з нього пішли , скрегоче щось . Як я зрозумів , йому кінець .

Вінт Хітачі , 320 Гб , куплений в 2007 році .

Model: Hitachi HDT725032VLA360; Capacity: 625142448 LBAs; SN: VFM204R83HKZYB; FW: V54OA7EA

Танці з бубном мене не влаштовують , тому треба замінити .

Вінт стоїть другим , там в основному інформація по роботі та ігри

Тепер питанння вибору і купівлі диска .

1. Я тут нормально потратився на тижні , тому можу виділити гривень до 700

2. Диск треба нормальної марки і серії , надійний , підкажіть який взяти .

3. Підкажіть , де купити дешевше в Луцьку і бажано сьогодні\завтра .

HDD: 500 Gb (3.5") 7200 Seagate SATA III 16Mb Barracuda (ST500DM002) = 690 грн Гарантія 11 міс.

З повагою,

Олександр Труш

"Суперкомп", м.Луцьк

http://www.tvista.lutsk.ua

+380-99-277-60-86

+380-98-865-90-45

Опубліковано

Как любят говорить ремонтники, у жестких дисков нет надежности. Вместо этого у них гарантийный талон.

Угу, гарантійний талон є. Точніше, поки що є. Як відомо, WD і Seagate нещодавно зменшили термін гарантії на свої жорсткі диски. Seagate - на всі, крім лінійки Cheetah - 1 рік, WD - серії Caviar Blue, Green і Scorpio - 2 роки, Black, VelociRaptor лишилися 5 років. От і робіть висновки.

Опубліковано

Так це нормальна тенденція.

Аналогічно поступають виробники моніторів, чи той же ASUS з ноутбуками 24>12 м гарантії....

Пройшли часи коли робили техніку на вєка :)

• 1 рік потому...
Опубліковано

Ну, наприклад, тут подивись. http://notix.com.ua/.../computers/hdd/

именно там и покупаю, уже который раз :ok2: особенно приятно, что магазин работает в выходные

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...