Перейти до змісту

Потрібно пройти комп'ютерну практику.

Дмитро Кінах

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

По компфірмам ходив? Картріджи позаправляти повчитися ітп. самостійно найди телефони та позвони - на візор наприклад.

Опубліковано

По компфірмам ходив? Картріджи позаправляти повчитися ітп. самостійно найди телефони та позвони - на візор наприклад.

справа в тому, що хочу пройти практику не ходивши на неї. я сам не з Луцька і тому на літо потрібно їхати в село. а завтра останній екзамен.

Опубліковано

Во народ пішов хочуть "рыбку съесть и на ... сесть" , а потім буде тема шукаю роботу в сфері ІТ.

P.S Сорі за офтоп

Опубліковано

Директорам фірм особо пофігу з приводу практикантів - чи ходять вони на неї чи ні. Як варіант - домовитись, наприклад, пройти її за день. Там, почистити десяток системних блоків, відпі__расити ваткою зі спіртіком клави, сістємніки і тп. Або пляшку коньяку занести тому ж таки директору, як це було на моїй роботі пару років назад. Я того практиканта навіть не бачив, хоча казали що буде мені допомагати робити чорнову роботу.

Опубліковано

Во народ пішов хочуть "рыбку съесть и на ... сесть" , а потім буде тема шукаю роботу в сфері ІТ.

P.S Сорі за офтоп

блін...я ж тобі кажу що в село треба їхати. що ти мені пропонуєш ? два тижні жити в Луцьку щоб пройти практику а в дома хай батькі самі будуть? вони і так рідко коли мене бачать...а тут ще й практика. Могорич поставлю...не питання.

Директорам фірм особо пофігу з приводу практикантів - чи ходять вони на неї чи ні. Як варіант - домовитись, наприклад, пройти її за день. Там, почистити десяток системних блоків, відпі__расити ваткою зі спіртіком клави, сістємніки і тп. Або пляшку коньяку занести тому ж таки директору, як це було на моїй роботі пару років назад. Я того практиканта навіть не бачив, хоча казали що буде мені допомагати робити чорнову роботу.

ось саме це і цікавить...винагорода буде. не питання...просто потрібно пройти її і все.

Опубліковано

Директорам фірм особо пофігу з приводу практикантів - чи ходять вони на неї чи ні.

фігасє пофігу... буде числитись на практиці а в цей час найдуть дето з передозом або зловлять на злочині... буде тобі пофігу...

такі фокуси робимо звичайно але лише знайомим, ібо з сучасними студентами можна потім біди набратися надовго

Опубліковано

Директорам фірм особо пофігу з приводу практикантів - чи ходять вони на неї чи ні.

фігасє пофігу... буде числитись на практиці а в цей час найдуть дето з передозом або зловлять на злочині... буде тобі пофігу...

такі фокуси робимо звичайно але лише знайомим, ібо з сучасними студентами можна потім біди набратися надовго

не п'ю зовсім....не курю і не пробував..не колюсь...і взагалі веду здоровий спосіб життя.

навіщо мені шукати проблеми на свою голову?

Опубліковано

Дмитро Кінах, мля.. Навіть коли в робочий час працівник відпрошується з роботи - його керівник несе відповідальність за всіх своїх працівників. І упаси Господь, якщо із тим працівником щось трапиться (під машину попаде, цеглина на голову впаде), керівника будуть судити, бо він несе відповідальність за кожного із своїх працівників в робочий час!!!! Будь мужиком - пройди практику - може навчать тебе чогось путнього.

Ато з дитинства вчаться від роботи увілювати.

Опубліковано

Дмитро Кінах, мля.. Навіть коли в робочий час працівник відпрошується з роботи - його керівник несе відповідальність за всіх своїх працівників. І упаси Господь, якщо із тим працівником щось трапиться (під машину попаде, цеглина на голову впаде), керівника будуть судити, бо він несе відповідальність за кожного із своїх працівників в робочий час!!!! Будь мужиком - пройди практику - може навчать тебе чогось путнього.

Ато з дитинства вчаться від роботи увілювати.

та не проблема якби я жив в Луцьку...якби я увілював від роботи то не їздивби в Харків на співбесіду.....не можу пройти із-за обставин, які описані вище.

Опубліковано

Тобі пишуть причини, по яким це не можуть зробити.

Читай приватні повідомлення, тобі там уже десь писали.

Опубліковано

Дмитро Кінах, навчальна практика - це обов"язковий елемент навчального процесу, такий як відвідування лекцій і практичних занять, здача екзаменів.

А з такими агрументами:

в село треба їхати. що ти мені пропонуєш ? два тижні жити в Луцьку щоб пройти практику а в дома хай батькі самі будуть? вони і так рідко коли мене бачать...

треба було взагалі на навчання не їхати, а жити в селі з батьками

Опубліковано

Дмитро Кінах, навчальна практика - це обов"язковий елемент навчального процесу, такий як відвідування лекцій і практичних занять, здача екзаменів.

А з такими агрументами:

в село треба їхати. що ти мені пропонуєш ? два тижні жити в Луцьку щоб пройти практику а в дома хай батькі самі будуть? вони і так рідко коли мене бачать...

тримай свою думку при собі.....

Опубліковано
найдуть дето з передозом або зловлять на злочині

Я не юрист, але осмілюсь висловити сумнів. Якщо отримає травму - так, буде вважатись травмою пов"язаною з виробничим процесом. Але передоз/злочин... поясни? Якщо практикант повнолітній, то яким чином директор несе відповідальність? Який зв"язок?

Як варіант - можна оформити всі папери заднім числом - по закінченню практики, пересвідчившись що з практикантом все гаразд.

Опубліковано

у нас єто обычно уборка територии политеха или поклейка обоев

это как СовьетскаяАрмия - халявная рабочая сила

Опубліковано
навіщо комусь щось пояснювати ?... тобі... батькам... слідчому... логічніше не робити дурниць.

Зрозуміло, ти мені нічого не винен, але можна було б сказавши "А" сказати і "Бе". Перестраховка така перестраховка...

Опубліковано

А з такими агрументами:

Можна питання? А ви знаєте одне одного?

Опубліковано

А з такими агрументами:

Можна питання? А ви знаєте одне одного?

ні . з чого ви це взяли ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...