Перейти до змісту

Всем ЦОЙ, пацаны!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Розпочну свій фотозвіт з самого цікавого, що я побачив та почув. А саме:

Фотосет "Юні фанати та фанатки":

d849d541b3ca.jpg

5fdda1993a4b.jpg

33e2aa34a7f1.jpg

2b446658f3ab.jpg

7aa02d44415f.jpg

70367cdd0062.jpg

f046dd149f38.jpg

fde5588a93b7.jpg

beb647e9842e.jpg

c015479d1e51.jpg

4b77b7dfb061.jpg

ff57250bc180.jpg

0561432c0776.jpg

d1d15d373806.jpg

9cda4f4cd04d.jpg

Опубліковано

дааа.. Срібний Д'жагель Д'жали вчора Д'жару)))) Ніколи не думала, що почую це наживо :) Спасіба, ДІ!!! ))))

я думав, шо ми спозорились, але моїм "одногрупнікам" так сподобалось, шо вони до ночі ходили містом(в Славіка поїзд в 4 ранку був) і обговорювали, як то з"їжжатись на репетиції на вихідні(гєографія учасників: Луцьк, Рівне, "ВсяУкраїна").

Іванка, я не помилюсь, якщо скажу, що ти відновила "Срібний д'Жагель" в старом(в усєх смислах) составє :) Будем шось творить нове після 11 років перерви.

Толік, которий гіторист, так і не лягав, чекав девятої ранку, шоб подзвонить і сказать мені, шо "ЦЕ БУЛО А%*ЄННО!!!" :D

Опубліковано

я думав, шо ми спозорились, але моїм "одногрупнікам" так сподобалось, шо вони до ночі ходили містом(в Славіка поїзд в 4 ранку був) і обговорювали, як то з"їжжатись на репетиції на вихідні(гєографія учасників: Луцьк, Рівне, "ВсяУкраїна").

Іванка, я не помилюсь, якщо скажу, що ти відновила "Срібний д'Жагель" в старом(в усєх смислах) составє :) Будем шось творить нове після 11 років перерви.

Толік, которий гіторист, так і не лягав, чекав девятої ранку, шоб подзвонить і сказать мені, шо "ЦЕ БУЛО А%*ЄННО!!!" :D

мляя.... я аж таго...розчулив ти мене карочє...

Діма! для мене це дуже і дуже важливо.

дякую вам за те, що ви вирішили давати свою творчість людям і надалі :)

п.с. коли робимо квартирник? :D

Опубліковано

Так сталося, що приїхав у Луцьк о 10 вечора. І відразу на квартирник полетів. Вірніше, на його завершення.

Але й це чи не найкраща частина концерту - коли залишається кілька музикантів, кілька слухачів, гітари і магія.

Небагато, разом чоловік 7-10 усього. Але, як говориться, - "не кількістю, а якістю.."

Дякую Толіку /"Срібний д'Жагель"/ та Сергію /"Б-612"/ за віршовано-музичну мудрість та спілкування.

Дякую Іванці, Ромі і Ко за організацію та проведення творчого вечора. Наснаги вам і успіхів у проведенні концертів. І нехай побільше людей залучається... =)

Опубліковано

сьогодні два роки по смерті нашого автора текстів, вдохновителя і в общєм... Срібний Д'жагель усім.

...стіхі Жирного:

шло не время, не снег,

шли не ночи, не дни,

да залаяли псы на худые огни...

в теплом сердце стрела себе обитель нашла,

у холодной печи дети просят тепла.....!

Эх, захрипла душа, ветер дверью скрипит,

звон серебряных струн руки рвет до крови,

не разжечь в себе жизнь раскаленным прутом,

этот стон я оставлю

себе... "на потом".

Дякую, дуже крута композиція, душу рве...

Почув перший раз "Срібний д'Жагель" півтора місяця тому в гаражі у Толіка на старенькій касеті.

Відновлюйтесь, така музика потрібна.

Опубліковано

А я навіть зараз і не можу пригадати всі моменти і склеїти їх докупи. А скільки ще було всякого, що оминуло увагу гостей.. ууууу... це і лєжбіщє морскіх котікоффф в ніч з пятниці на суботу, коли фактично всі приїжджі музиканти ночували у мене вдома.І черга зранку у ванну кімнату з рушничками - прямо як в гуртожитку колись))))))

І нічний залізничний вокзал, перші знайомства з деякими учасниками і вереск при зустрічах зі старими знайомими, і візуалізація з деякими давніми, і подарунки, котрі ми отримали ))))

Вранішній концерт у мене вдома (із серії "зашоль в зал - там іграют! зашоль на кухню - там іграют! а хто там в ваннай с віаланчєлью, а?"))))))))))))

Експромтний запис "Залізяки" на радіві, плюс запис для іншої передачі інтерв*юшок...

І те як ми після концерту залишили речі, і пішли на гойдалках у дворі кататись, а потім колядували під дверима, бо ті, хто лишився у хаті - позасинали разом із ключами від вхідних дверей)))))))))))))))))))))) І дебютне ночування на балконі з дівчатами))))))))))))))))) - в знак протесту, що нас на вулиці закрили)))) плюс купа всякого, коротше))))))))))))))))) треба писати мемуари))) хаха))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...