Перейти до змісту

Рибалка в с. Мосор

sasha0240

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна допомога, буду вдячний. Суть питання наступна, є ставок в селі Старий Мосор власник Василь (050 648-23-03) даний телефон був активний до недавнього часу, можливо хтось має новий номер, подільться.

Опубліковано

http://www.active.lviv.ua/topic-t931.html детальніший опис можна знайти тут

Досить непоганий ставок, не спускався, є хатинки і бесідки, територія для відпочинку чудова, можна орендувати лодку 10грн\добу, є карпові місця вони дорощі минулого року були по 100грн, щука 30грн.

Опубліковано

Пишуть, ті хто був "На ставі є 4 лодки...", ну нехай ще +1 своя, "трава там всюди icon_sad.gif". Є шанси залишитись без лодки і травичку витягувати з берега...

Опубліковано

в виде оффтопа:

что-то я не понимаю, вам рыбки хочется или важен сам процесс?

І першу, і друге, і третє + шашлик під огірочок і помідорчік, Земан, природа, птічкі поют, побалакать з друзями - ЛЯПОТА...

Шкода, що в правилах заборонено :bayan: .

Опубліковано

там до цього ставляться лояльно, головне щоб вів себе по людськи. А телефону робочого, я так розумію, немає? :(

Опубліковано

там до цього ставляться лояльно, головне щоб вів себе по людськи. А телефону робочого, я так розумію, немає? :(

Нажаль, немає. Я вже до своїх рибаків дзвонив, пока німа. Але цепочка запустилась. Якщо щось, дам знати обов"язково

Дуже цікавить питання наступного змісту: якщо в лодку всі не влізуть, з берега там реально закинути донку, пружину, поплавок, спінінгом пройтися???

А то мене, і не тільки, збила з пантелику фраза "трава там всюди icon_sad.gif".

Опубліковано

Виїжаємо сьгодні вечері на три дні. Хотілося б звичайно попередньо зізвонитися, але якщо небуде телефону то взнаю на місці.

P.S.Не думаю що там зараз взагалі неможна ловити =)

При купівлі квитка на карпа надаються місця для його вилову з берега, там менше зілля.

А взагалі там великий ставок є різні місця, при приїзді охорона розповість більш доступно і порадить куди краще стати

Опубліковано

Якщо не важко,напишіть детальний звіт по приїзді.Ціни,дорога,кльов і т.д..Думаю багатьом буде цікавою інфа.Наперед вдячний.

Опубліковано

Якщо свій номер тел. в ПП скину, ввечері можна вийти на контакт, щоб взнати усю вичерпну інфу безпосередньо з місця "собитій"??? пліззз???

Опубліковано

Якщо не важко,напишіть детальний звіт по приїзді.Ціни,дорога,кльов і т.д..Думаю багатьом буде цікавою інфа.Наперед вдячний.

Потрібно буде домовитись про ціну питаня з Василем (скільки проставить зацікавленої рідини за рекламу :_07: )

Жартую! по приїзді(якщо незабуду) обов'язково напишу

Опубліковано

Звіт як і обіцяв. Пробули ми 2 суток, улов невеликий, але чесно кажучи ми їхали більше відпочивати :_07: , компанія в нас була весела і розказувати можна багато, але це окрема тема. Перейду до цифр: ціна питання лодка-10грн/добу, щука-30грн/добу, карась-50грн/добу, домики були заняті і про ціну ми не питали. Є телефон до сторожів

0501948823

Опубліковано

Звіт як і обіцяв. Пробули ми 2 суток, улов невеликий, але чесно кажучи ми їхали більше відпочивати :_07: , компанія в нас була весела і розказувати можна багато, але це окрема тема. Перейду до цифр: ціна питання лодка-10грн/добу, щука-30грн/добу, карась-50грн/добу, домики були заняті і про ціну ми не питали. Є телефон до сторожів

0501948823

sasha0240, уявляю в якому стані твоє здоровлячко, ви ж були там більш як 2 суток?!?! Я від однієї ночі в Линові ще відхожу :0085::0091:

Опубліковано

0501948823

sasha0240, уявляю в якому стані твоє здоровлячко, ви ж були там більш як 2 суток?!?! Я від однієї ночі в Линові ще відхожу :0085::0091:

після такого відпочинку ми ще відпочивали 2 дні :0015: ,

А рибаків багато було?Казали,там карп'ятники місця всі займають.

там великий ставок, тож заняти всі місця майже неможливо

• 1 рік потому...
Опубліковано

Сьогодні був -- нічого видающогося, 10 щучок, найбільші з яких і до 300 грам не дотягували. Зі слів сторожа то така там щука і ловиться. Платили 20 грн. за пів дня, це за спінінг, і 10 грн. за човен. З човнів безкінця треба воду вичерпувати.

З.І. тему можна було б переіменувати в просто "Мосор".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...