Перейти до змісту

Пропоную роботу з вільним графіком

Tanichka

Рекомендовані повідомлення

Пропоную роботу для комунікабельних людей віком до 30 років.

Робота полягає у пошуку клієнтів по м. Луцьку та Волинській області.

Графік роботи вільний (зранку, ввечері, на будні, в вихідний...- обираєте самі).

З/п - % від замовлення + бонуси

Деталі в пс.

або

тел. О95ЧО28ІЧ2 (з 9.00 до 18.00)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

група товарів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

група товарів?

- металопластикові вікна

- підвіконня

- зливи

- москітні сітки

- вхідні двері

- міжкімнатні двері

- та ін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В середньому з/п, у тих хто спробував, від 1500грн, працюючи при цьому тільки кілька годин у день (деякі тільки у певні дні) та виконуючи мінімальні замовлення.

Сам собі плануєш маршрут і вибираєш час та день. Можна навіть займатися паралельно з іншою роботою, адже якихось певних об"ємів замовлень немає. Існують тільки хороші преміальні за більший об"єм замовлень.

Питайте, кого що цікавить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В середньому з/п, у тих хто спробував, від 1500грн, працюючи при цьому тільки кілька годин у день (деякі тільки у певні дні) та виконуючи мінімальні замовлення.

Сам собі плануєш маршрут і вибираєш час та день. Можна навіть займатися паралельно з іншою роботою, адже якихось певних об"ємів замовлень немає. Існують тільки хороші преміальні за більший об"єм замовлень.

Питайте, кого що цікавить.

ага да прям таки...

нічього майже не треба робити і тобі за це шей гроші платити будуть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага да прям таки...

нічього майже не треба робити і тобі за це шей гроші платити будуть...

По-перше, мається на увазі не "нічього майже не треба робити" а використовуючи мінімальні зусилля затрат часу (якщо добре вміють розмовляти з людьми).

По-друге, виходячи з ваших коментарів, ви або "пашите" за 1500 грн /міс (і звикли щоб їх заробити, треба викластись на повну) або ж вам просто робота не потрібна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сама отбегала, поумнела, ісчеш рефелароф ....

1. Назва контори ілі какой там ПП.

2. Словечко черкані про офф в трудовую.

3. Ісчі лохоф на другіх ресурсах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сама отбегала, поумнела, ісчеш рефелароф ....

1. Назва контори ілі какой там ПП.

2. Словечко черкані про офф в трудовую.

3. Ісчі лохоф на другіх ресурсах.

З не грамотними, мягко кажучи, людьми, навіть не хочу нічого обговорювати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повбивав би цих ідіотів "комунікабельних людей". Дитина вдень спить, а воно трезвонить в двері, а потім з наглою посмішкою "Доброго дня, я з канадської оптової компанії "Рога і Копита. В нас зараз акція, двері/вікна не бажаєте?" І за ним пара "стажерів" стоїть, переймають досвід, блін. Я вже ледве стримався, щоби не зарядити імбецилу в п'ятак, а наступного разу точно спущу придурка з 7-го поверху. Я тебе запрошував в гості, блін, чи як, шо ти ломишся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З не грамотними, мягко кажучи, людьми, навіть не хочу нічого обговорювати

Ет какой вапрос ваше умнейшество ви сочлі неграмотним, вот щас пазваню і спрашу.

І я такі пазваніл. На другом конце провода був культурний і адекватний человек, которий чотко дал ответи на вапроси задание више. Беріте на заметку баришня.

Фірма - "Віконий всесвіт", Карбишева 2, університет Україна, нікакого оффіційного працевлаштування, работнік буде іметь % от заказов які сам найде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міл человег, пожалусто не спонукайте офтопіть і троліть, не отходіте от теми і заданих вапрософ по существу, здесь вам не там і нікто нічаво не должен.

Ви мені вибачте, але просто гидко з такими як ви спілкуватися і не хочеться відповідати. Як ви до мене - так і я до вас.

А якщо пропозиція підзаробити, у вас, у якого просто інтерес, викликає стільки запитань, та щей у витонченній, зрозумілій тільки вам формі, то теж дивно.

Всім, кого справді зацікавила дана пропозиція, звертайтеся в пс, що і було вказано у першому пості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VeryFate

анекдот про три попередження й тещу знаеш ? в тебе вже друге

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повбивав би цих ідіотів "комунікабельних людей". Дитина вдень спить, а воно трезвонить в двері, а потім з наглою посмішкою "Доброго дня, я з канадської оптової компанії "Рога і Копита. В нас зараз акція, двері/вікна не бажаєте?" І за ним пара "стажерів" стоїть, переймають досвід, блін. Я вже ледве стримався, щоби не зарядити імбецилу в п'ятак, а наступного разу точно спущу придурка з 7-го поверху. Я тебе запрошував в гості, блін, чи як, шо ти ломишся?

не обовязково ходити по квартирах багатоповерхівки варто лише проїхатись по районам де ідуть застройки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

У зв"язку з розширенням, продовжується набір працівників для додаткового чи основного заробітку.

Всі деталі в пс або дзвоніть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки ті відсотки становлять від суми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

переміщення по місту/області за свій рахунок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

переміщення по місту/області за свій рахунок?

так, адже маршрут, час та метод пересування ви обираєте самі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погана реклама також реклама.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...