Перейти до змісту

Чому українці пасивно підтримують Тимошенко?

MassimoUA

Рекомендовані повідомлення

Таке враження, що за Тимошенко весь світ крім самих українців. Нещодавно навіть Путін підтвердив незаконність затримання Тимошенко. Читаю твіттер, кореспондент, кажуть, що підтримка Путіна лише шкодить. В мене питання, а що думають українці. Чому всім так байдуже?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 133
  • Створено
  • Остання відповідь

тому що всі розуміють що політики гризуться через лобіювання бізнесів. а від того хто в нас буде при владі ситуація не зміниться.

маю на увазі Тимошенко і Януковича

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вона свій термін заслуговує. не за те що приписали - та хай посидить. ще б парочку минулих презіків туди... для профілактики..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тому що всі розуміють що політики гризуться через лобіювання бізнесів. а від того хто в нас буде при владі ситуація не зміниться.

При чому тут влада? Людину, за яку проголосувало півкраїни посадили в тюрьму. Весь світ не розуміє що відбувається, як може так і висловлює свою позицію, а українці ніц не роблять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіть Путін підтвердив незаконність затримання Тимошенко.

"Затримання" и "посадка" - это, как бЭ, разные веСЧи...:)

Затрымалы, может и незаконно, но вот что посадили- это правильно...:)

Пусть жрут теперь друг дружку...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цілком згоден з тим що владу "пасічника" треба пересаджати. Бо вони замість того шоби посадити або перестріляти все це бидло - подарували їм країну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При чому тут влада? Людину, за яку проголосувало півкраїни посадили в тюрьму. Весь світ не розуміє що відбувається, як може так і висловлює свою позицію, а українці ніц не роблять...

А причому тут кількість тих, хто проголосував до того винна людина в злочині чи ні???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мабуть більше не було підходящих кандидатур.....а нічого не роблять тому, що всі іуди.....і рано чи пізно йдуть на змови.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О така сама реакція і на інших форумах... Людину посадили і хай сидить... Є на цьому форумі люди, які голосували за Тимошенко, Вам теж байдуже?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

недвно читав книжку ВО "Свобода" яка називається Поцілунок Іуди. Там все детальніше написано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є на цьому форумі люди, які голосували за Тимошенко, Вам теж байдуже?

Думаю, більша частина тих хто голосував, голосували не за неї, а проти Януковича.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з теi пiв краiни половина проголосовали завдяки регулярно застосовуемому прийому *из двух зол выбираем меньшее* , ще частина з тiеi половини, що лишилася, проголосувала бо соображають слабенько й з вiдкритим ротом слухають *басни Крылова* з вуст наших полiтикiв, ще частина голосiв була вкинута за пiдробними бюлетенями, як i в кожного з оппонентiв, тому реально залишается лише невелика группа людей, яким реально краще стало б вiд правлiння Тимошенко, тому все е так як i мало б бути. А на рахунок всього свiту, думаю, будь хто з тих верескунiв зза бугра, поживши б рiк, що тодi , що зараз в Украiнi, на середньостатистичну зарплату робiтника, побачивши той реальний бред з прийманням та виконуванням законiв, кардинально змiнив би думку про Юльку в часностi i про нашу владу загалом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є на цьому форумі люди, які голосували за Тимошенко, Вам теж байдуже?

Думаю, більша частина тих хто голосував, голосували не за неї, а проти Януковича.

Точніше не скажеш!!! респект

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я голосував за Тимошенко, а не проти Януковича.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При чому тут влада? Людину, за яку проголосувало півкраїни посадили в тюрьму.... Весь світ не розуміє що відбувається,а українці ніц не роблять....

чё тут думать ?

Именно потому и посадили, что она тех полстраны, что за неё проголосовала, перебросила через х бедро, то есть тупо киданула, ну а другая часть страны только и рада факту посадки тимошенко, вот тебе и две половины обьеденились в этом деле..

Именно потому "весь свит и не розумие", потому что на той же помаранчевой революции были лишь сторонними наблюдателями, а кое кто и явными подстрекателями.. они не были частью этой страны...

вот и не понимают... точнее, понимают, но играют в свои, личные игры..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут не треба переходити на персоналії. Нехай те все європейське і не дуже європейське співтовариство, якщо вже йому так допекло, говорить про всю систему а не про конкретну пані. Правду про наявність чи відсутність злочинних дій Тимошенко знає десяток чоловік і не більше. Але я точно можу сказати, що ще не такі безневинні сидять і ніхто нічого не говорить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оно заметно... :)

на скольких еще форумах разместил?

кстати, узнал уже, как заработать в интернете? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мій вибір був Яйценюк...

а щас даже хз... мо за Клічю проголосую о_О

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені цілком зрозуміла позиція ЄС що до Тимошенко, бо вона фактично їх врятувала підписавши газові угоди та відновивши тим самим постачання газу у Західну Європу. Був в той час у Польщі, то там сильно переживали за той газ і рахували дні коли закінчаться власні запаси газу. Що до тих хто голосував за неї, то це ті, кому Європа більш до душі, ніж СНД. Та й перспектив входження в ЄС і приєднання до НАТО в нас би було більше, не було б такого "бєспрєдєла" в країні, який маємо можливість спостерігати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кстати, узнал уже, как заработать в интернете? :)

Знаю как работать, а вот заработать пока еще нет...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Європі просто дико дивитися на теперішню україну (так з маленької букви ).

якщо у вас память коротка ,нагадаю вибори 2007 року ,але результати такі

Партія регіонів 35,5 %

Блок Юлії Тимошенко 19,6 %

Наша Україна — Народна самооборона 12,9 %

ну ще там комуняки ,литвиновці і інші які не перейшли і 5%

призидентскі вибори 2010

Янукович — 48,95 %,

Тимошенко — 45,47 %.

а тепер згадуем де лідери цих блоків і партій,ще тільки Кириленка осталось посадити.

це на рівні африки ,пришла нова влада і стару в прямому смислі зїли на обід.

в Европі Україна стає на один щабель з Білорусью ,там бацька тоже всіх конкурентів пересаджав.

а ви все ,так її і треба сучка , не вту сторону мислите, просто через надцять років за прИзитента

Віктора Януковича (молодшого) будете тількі під водочку на кухні владу клясти.

даже царь Владімір второй і то опозиціонерам такі срокі не виписує.

Янукович в силу свого проффесорського ума повівся на поводу своїх ястребів жаждущих крові ,і

в ситуації з Юлькою так загнав себе в кут , зараз щоб він не робив його положення тільки

погіршиться ,та як він викрутится даже не уявляю.

треба було Луценку пару років дати тільки не тянути резіну ,а різко за пару місяців

,щоб задовольнити своїх яструбів ,за бившого мента не сильно то і заступалися ,

всі помнять в скадал в Германії.

а Тимошенко дати років два умовно ,щоб в виборах не приймала участь ,і всі були б счасливі

і Росія ,І Європа і Україна.

але маємо те шо маємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вона свій термін заслуговує. не за те що приписали - та хай посидить.

А якщо тебе так посадять? Нізащо, а так, щоб посидів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вона свій термін заслуговує. не за те що приписали - та хай посидить.

А якщо тебе так посадять? Нізащо, а так, щоб посидів?

Я напевно не так виразився.

Так. Якщо я вб"ю когось, а мене посадять за крадіжку(в якій я реально не винен)- це буде як?

З одної сторони неправильно - тому що я ж вбив а не украв.

З іншої- мене ж треба було посадити за вбивство - то чому б не посадити за крадіжку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сидит – заслужено, вот только огласить заслуженный приговор не получится.

Не получится потому, что в тексте приговора будут упомянуты фамилии тех кто сейчас при власти или спонсоры власти…

А еще очень не нравиться отношение всех (бабушки возле ворот колонии, члены партии тимошенко, сочувствующие, Европа…) к проблеме правосудия в Украине. Она живет в камере которая напоминает люкс в «профспилках» (холодильник, кондюк, душ, отдельный туалет), на работы не ходит и еще выёживается… Почему все сочувствующие не обращают внимания на остальных осужденных, которые живут действительно в нечеловеческих условиях… тимошенко - ой как не повезло, телик в камере, а на остальных – пофиг…

У нас в стране и «переживают» только за тех кто у власти или при деньгах, а остальные сами выкарабкаются…

Мой ИМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я напевно не так виразився.

Так. Якщо я вб"ю когось, а мене посадять за крадіжку(в якій я реально не винен)- це буде як?

З одної сторони неправильно - тому що я ж вбив а не украв.

З іншої- мене ж треба було посадити за вбивство - то чому б не посадити за крадіжку?

якщо так мислити ,то в країні повний бардак ,

накапаю на сусіда ,бо він сволоч ,нехай посидить,проходили вже таке.

якщо вернутися до теми .

то Юльку посадили за перевищення повноважень (дуже слизька стаття).

і якби Тимошенко взяла лічно для себе хоть 100 гривень ,то лягаві за це так вхопились би

що ще з років пять накинулиб.

Юлька та ще штучка ,але вивід один , прокуратура не компетентна (і гнати тих прокурорів копняками )

і Юлька так ділішки првертала що комар носа не підточить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...