Перейти до змісту

Продам відеокарту ENGTS250 512mb 256bit

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам відеокарту ENGTS250 512mb DDR3 256bit http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121334

Комплектація: відеокарта, перехідник для додаткового живлення, коробка була, десь не можу знайти після ремонту в квартирі!

відеокарта б/у була в експлуатації 1,5 року

ціна 500грн.

0951476607 Олександр

post-8662-0-28002200-1335457761_thumb.jp

post-8662-0-48385200-1335457768_thumb.jp

post-8662-0-27688700-1335457775_thumb.jp

Опубліковано

Чому повернулась по манібеку?

повернули тому що, кліенту потрібна відеокарта типу silent з пасивним охолодженням, так як з його слів "відеокарта чудова в мого товариша така сама і він нею задоволений, але мені потрібна відеокарта, щоб як найменше шуміла, питання шуму для мене важливе" ну взагалі він із свого інтегрованого відео і вставив цю відаху а до шуму кулерів на проці та бж добавився кулер з відео ..... ітдітп, ну вот і причина повернення!

Опубліковано

В мене така вже біля року, брав тут на борді, з шумом порішав елємєнтарно, змазав, поставив резістор 30 ом, зняв весь пластмасовий обвєс, а в стєнку - напротів нього - поставив 120 (через рєз 50 ом)...

Опубліковано

В мене така вже біля року, брав тут на борді, з шумом порішав елємєнтарно, змазав, поставив резістор 30 ом, зняв весь пластмасовий обвєс, а в стєнку - напротів нього - поставив 120 (через рєз 50 ом)...

не така вона вже і шумна, якщо комусь важливе питання шуму, то рекомендую брати тільки сайлент відеокарту, але як на мене сайлент це мура і пародія

такі відеокарти з пасивним охолодженням по паспорту можуть працювати за температур 80-90 градусів, і для них це рахується нормально!? мені не подобаються такі критичні температури, та і споживання системи мабуть збільшується відчутно - так як до радіатора відахи пальця не всунеш!

як на мене якщо вибирати між шумом та пасивним охолодженням краще хай шумить на тих пару децибелів більше чим кожен раз боятися за перегрів відеопроцесора!

Опубліковано
не така вона вже і шумна
я і не стверджував, що вона шумна... В штатному режимі кулера практично не чути, Про пасивне охолодження мова не ведеться взагалі, мій гуру не приймає їх в ремонт (варто задуматись). Просто якщо людина прагне ідеальної , близької до ідеальної, тиші то і цього можна добитись.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...