Перейти до змісту

Шукаю роботу!


prodrupaler

Рекомендовані повідомлення

Шукаю роботу!!!

Мені 18 років, навчаюсь в ТК ЛНТУ 2-й курс, спеціальність: «Ремонт та обслуговування електропобутової техніки». Є можливість зробити вільне відвідування навчання. Працьовитий, комунікабельний, швидко вчуся та освоюю нове для себе, відповідальний, наполегливий, уважний. Не маю шкідливих звичок. Досвідчений користувач ПК: Windows, MS Office, Internet. Є досвід зі створення й налаштування LAN та WiFi мереж, встановлення та налаштування операційних систем Windows (xp, vista, seven), та з дистрибутивами Linux думаю теж справлюсь. Розуміюсь на електроніці, неодноразово приходилось діагностувати, розбирати, ремонтувати і складати комп’ютери, монітори, принтери і дрібну побутову техніку.

Пропонуйте як одноразову, так і постійну роботу, візьмусь за все!

Контакти:

моб. телефон: 0660604099 – Мар’ян

E-mail: [email protected]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому на "Ремонт та обслуговування електропобутової техніки", а не КСМ, наприклад, чи ОРА, вчишся в "бурсі"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому на "Ремонт та обслуговування електропобутової техніки", а не КСМ, наприклад, чи ОРА, вчишся в "бурсі"?

Спочатку хотів поступати на КСМ (так як до комп'ютерів якось більше душа лежить), але сів, подумав, і вирішив шо компи компами, а ремонт побутової техніки в житті більше знадобиться.... Такі знання скрізь знадобляться (список можливих професій досить великий: від консультанта в магазині побут. техніки, до директора підприємства по ремонту побут. техніки). Та й на КСМ багато людей поступало, шанси поступити на державне, були дуже низькі.

А на ОРА не поступав, бо з автомобілями зовсім не дружу... для мене двигун внутрішнього згорання як китайська грамота... Тай якось я себе не бачу в цій галузі, це не моє....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...