Перейти до змісту

Незвичайна спроба крадіжки авто м.Луцьк

DMK

Рекомендовані повідомлення

Мультілок. http://antiugonclub.ru/mul-t-lock Писав вище.

дуже класна штука, поставив коробку в нейтральне положення, ключиком повернув і все. Тепер якщо хтось і взламає його то потратить трохи часу, і має бути спецом в цій справі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 76
  • Створено
  • Остання відповідь

мій друг біля одного банку залишив свою машину на 7 хв. на сігналці. обчистили і ніякі камери не допомогли. працюють професіонали зі сканером. але вибирають машини не випадково. є в них якісь зацепки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є додаткові методи захисту, з досвіду:

1. Кнопка захисту, якщо її не нажати то машину не заведеш ніяк, ховається як правило десь під кермом, якщо не знати де саме ніколи не знайдеш

2. Якийсь замудрений захист через мех. коробку передач, поки не включиш задню передачу авто не заводиться

3. Замок на кермо

1 кнопка Valet, більшість сигналізацій мають ф-цію пасивного блокування, так звана ф-ція імо

P.S. так як у нас сігналізації вкидують, а не встановлють- то знайти ту кнопку діло декількох хвилин;

2 це і є MultiLock;

3 пережиток старини, імхо.-

хм... а є якась сигналка щоб по GPS визначала координати і відправляла вам скажемо на мобільний? просто цікаво...

Дізнатись де знаходиться кубло ну і... але думаю ризикнути бажаючих не буде, ех правоохоронні органи могли б таке влаштувати але не хочуть.

цю ф-цю може виконувавти і звичайний логер-трекер , тим більше вони є з GSM модулем і у вигляді смс можна надсилати команди, і відповідно глушити мотор - тощо.

Авто Opel Combo

залежно від року, і комплектації -може ще бути рідне імо з транспондером у ключі

хм... а є якась сигналка щоб по GPS визначала координати і відправляла вам скажемо на мобільний? просто цікаво...

Дізнатись де знаходиться кубло ну і... але думаю ризикнути бажаючих не буде, ех правоохоронні органи могли б таке влаштувати але не хочуть.

люба gpg система стеження таке вміє.

на певний смс запит відсилає назад свої координати

не люба !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мій друг біля одного банку залишив свою машину на 7 хв. на сігналці. обчистили і ніякі камери не допомогли. працюють професіонали зі сканером. але вибирають машини не випадково. є в них якісь зацепки.

Від таких блокування трансмісії, cистеми з GPS і т.п. не допоможуть ((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Імхо зі сканером працють, щоб вкрасти машину, а не поцупити борсетку, розраховують на людську необачність: вибіг, забув поставити на охорону,- обікрали авто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У знайомого була ситуація залишиив машину біля фуршету скупився виходить за деккілька машин нажимає на кнопку відкритя і відкрилася не його машина .

Ніукого не було такого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від таких блокування трансмісії, cистеми з GPS і т.п. не допоможуть ((

Для особливо забудькуватих є імо з ф-цією закривання цз. Тобто мітка у вас у кармані, і при вимкненому запалювані система з певною періодичністю опитує наявність мітки - нема - сигнал закрити двері! Підійшли -опізнало мітку - відкрило . Правда стоять ці системи :0159:

У знайомого була ситуація залишиив машину біля фуршету скупився виходить за деккілька машин нажимає на кнопку відкритя і відкрилася не його машина .

Ніукого не було такого?

Немо бути принципово, хіба сігі років 15-20(або вона вартує 10$), код на відкриття-закриття генерується одноразово навіть у сигналках з найдешевшим алгоритмом шифрування

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо топікстартер боїться за збереження речей у салоні - тра брати гарну пейджерну сигналку+ультразвукову сирену, відключати звязок між водійським цз і іншими. Якщо за угон то MultiLock - іммо, як дешевий варіант - секретка, або програмування ф-ції іммо в сигналці( навіть якщо грабером відкриють всерівно тра буде натиснути валет, а то і ввести код)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніукого не було такого?

Немо бути принципово, хіба сігі років 15-20(або вона вартує 10$), код на відкриття-закриття генерується одноразово навіть у сигналках з найдешевшим алгоритмом шифрування

Ну не знаю бо я не розбираюся,але що казав то це точно !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

замкнув на сигналізацію, залишив малу дитину в салоні

Не находишь поступок по-меньшей мере глупым?

Мого знайомого в Німеччині було оштрафовано за такий аналогічний вчинок (теж на хвильку забіг в магазин) і попереджено про можливість позбавлення батьківських прав.

Отакі закони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мультилок - класна штука.. але проти викрадення авто.

якщо хочете зберегти речі в салоні - потрібно ставити сигналку з діалоговим кодом - зараз таких багато є.

коди цих сигналок сканерами не читаються (поки що)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

замкнув на сигналізацію, залишив малу дитину в салоні

Не находишь поступок по-меньшей мере глупым?

Мого знайомого в Німеччині було оштрафовано за такий аналогічний вчинок (теж на хвильку забіг в магазин) і попереджено про можливість позбавлення батьківських прав.

Отакі закони.

це є дуже правильно, а якби якийсь олень в'їхав у машину, а там дитина скоріш за все ще й не в дитячому кріслі та не пристебнута. Якщо брати в глобальних розкладах то дитина чи її здоров'я куди більш важливіше за груду металу, на яку можна заробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мультилок - класна штука.. але проти викрадення авто.

якщо хочете зберегти речі в салоні - потрібно ставити сигналку з діалоговим кодом - зараз таких багато є.

коди цих сигналок сканерами не читаються (поки що)

наведіть приклад такої сігі, і наскількі я знаю ділоговий код це той самий плаваючий( пароль свій-чужий герерується при постановці, а потім використовується для відкривання, при слідуючій постановці нова комбінавція).

Колись виробники намагались зробити сігі з повноцінним діалоговим кодом ( це коли сігі увесь час опитує брелок і навпаки) так там батареї менш як на тиждень хватало!!!!!!!!!!!!!!!!

Код грабер зчитує код у момент постановкі сігі на охорону - зберігає, у відповідності з базою підшукує алгоритм і генерує сигнал відкрити, вони зазвичай мають невеликий радіус дії!! , тобто має насторожити присутність поряд машини з людьми, а підозрілих дядьків. Дуже зловмисникам полегшує життя наклейка на склі з виробником сіг :D

P.S. Майже всі виробники використовують звичайний плаваючий(пригаючий) код, просто з різними алгоритмами шифрування , а ті назви у кожного виробника - маркетинг ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дуже класна штука, поставив коробку в нейтральне положення, ключиком повернув і все. Тепер якщо хтось і взламає його то потратить трохи часу, і має бути спецом в цій справі.

Трохи часу - це справа декількох секунд, для людей які в тому шарять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не цілком, все залежить від доступу до Мультілока, в одній машині простіше, в іншій складніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

незовсім вірно, це ще напряму залежить від виробника пристрою,і рівних рук майстра - бо наразі назва MultiLock перейшла у власне назву любого блокуючого коробку передач пристрою!! якщо девайс з правильного матеріалу і під конкретну модель авто - не все тоді там зловмисникам так просто...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз у всіх сигналок плаваючі коди і після появи новіх алгоритмів кодування , новий грабер з"являється дуже швидко . Тобто сигналка гарантує тільки від шпани , яка хоче викрасти магнітолу\барсетку і т.п.

Тобто сигналку краще розглядати не як засіб проти викрадення машини , а як доповнення для закривання\відкривання авто , ввімкнення підсвітки , закривання\відкривання вікон тощо .

Щоб значно збільшити стійкість машини від вікрадення --- потрібні дещо інші способи .

1. Самий дешевий --- потаємний тумблер або схема на герконах , які відрубають щось важливе : живлення двигуна , селектор акпп або подібне . Недолік --- тумблер можна знайти досить швидко , але можна і не знайти , в усякому разі , якщо зловмисник заскакує в машину , поки ви пішли купити пива , то шукати кнопку він не будет .

2. Поставити імобілайзер з брелоком-міткою або карточкою .

3. Надійний спосіб --- цифрове реле , які бувають як провідними , так і безпровідними і забезпечують досить надійний захист .

Всі лінки на пристрої я привів в якості ознайомлення , якщо будете щось вибирати --- проконсультуйтесь зі знаючими людьми , я не є сильним спеціалістом в цій темі , хоча все це ставлю .

Якщо у зловмисника є досить часу і бажання -- машину він забере в більшості випадків . Ваше завдання -- щоб ваша машина могла опиратися 15 хв і довше , тоді злодій не буде ризикувати , в основному вони діють наскоками в високому темпі прибіг--відкрив --завів--поїхав , якщо щось не виходить --- він тікає

Коротко так .

не цілком, все залежить від доступу до Мультілока, в одній машині простіше, в іншій складніше.

незовсім вірно, це ще напряму залежить від виробника пристрою,і рівних рук майстра - бо наразі назва MultiLock перейшла у власне назву любого блокуючого коробку передач пристрою!! якщо девайс з правильного матеріалу і під конкретну модель авто - не все тоді там зловмисникам так просто...

Самий крутий мультилок опирався батарейному інструменту майже 15 хвилин , що є немало

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знаючи наш народ, мабуть, дитині не показалось, а вас справді хотіли обікрасти\викрасти авто.

на рахунок "не залишати дитину в машині"-частково згідний, але тим не менше, цього разу залишена дитина врятувала йому авто.

ніколи б не подумав, що у Луцьку крадуть машини посеред білого дня!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Крадуть і з-під порогу , і з гаража ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС опробовал ребенка вместо собаки. Метод эфективным оказался. Пока у нас не лишают родительских прав за это, можно пользоваться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До всіх методів захисту авто, які описані вище можна добавити ще два

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знаючи наш народ, мабуть, дитині не показалось, а вас справді хотіли обікрасти\викрасти авто.

на рахунок "не залишати дитину в машині"-частково згідний, але тим не менше, цього разу залишена дитина врятувала йому авто.

ніколи б не подумав, що у Луцьку крадуть машини посеред білого дня!

Дитина, набагато важливіша за будь-яку річ. Рискувати життям дитини, я гадаю не варто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как вариант, понаставлять китайских штучек-дрючек всяких типа ЖПС логеров с сим-модулем, иммо итд. Только вот будет прикол если все это заглючит, когда хозяин захочет завести машинку и поехать )))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проконсультував мене один чоловік, все зрозумів - зробив висновки :) Всім дякую за ідеї, допомогу.

Тему можна закривати .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яке закривати! Розказуй що наконсультували! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...