Перейти до змісту

мобільні телефони HUAWEI

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Добрий день шановна громадо!

підскажіть будь ласка чи є тут користувачі телефонів фірми HUAWEI?

цікавить як вони себе ведуть у використанні.

особливо цікавить телефон Huawei 8860 Honor

Опубліковано

хм. цікава моделька. Думаю буде працювати негірше Gigabyte Gsmart 100%. тим більше київстар продають їх - ніхто нежалується.

тут також є що почитати http://itc.ua/articles/obzor-huawei-u8860-honor/

Опубліковано

Донька юзає наймолодшого смарта із серії. Той, що Київстар Аеро. Він же Huawei G7210. Я задоволений телефонм. Бо нарікань немає:) Донька також, бо Смарт (!), Сенсорний і т.д. Легкий, зручний у користуванні. Інтуїтивно зрозумілиий дитині (навіть).

Опубліковано

Б"ється тач і\або дисплей, ще якась бяка, далі Huawei лягає на поличку та починає заростати гарним шаром пилу.

Чого ж так люд тягне на екзотику?

НТС чи Samsung мало?

Моделей ж існує на самий вибагливий смак та гаманець

Опубліковано

Тому що це - рідкі гості в наших краях, найти запчастини\отримати сервісну підтримку ой як важко.

Пам"ятається хтось на борді шукав російський місяць тач до Gigabyte Gsmart, при тому всьому що до лідерів в андроід сегменті з деталями взагалі найменше проблем, і знайти просто, хоч в Луцьку, хоч в Києві, хоч у Китаї

Опубліковано

Всі ці хуавеї ведуть себе так само ,як джилі, чері та інша лабуда.

У всіх виробників приблизно одинакова націнка на комплектуючі, і якщо хуавей, чи алкатель коштують дешевше, то і відповідно якість цих комплектуючих теж дешевша.

Якщо хочте придбати щось вигідно- спочатку взнайте , скільки вам дадуть за цей товар через 3 місяці .Лише реально.

Тоді й побачите справжню вартість.

Опубліковано

у хуавея нормальна якість і адекватна ціна і фірма солідна і дуже серйозна, а запчастини думаю знайдуться, думаю не так багато поломок в телефонах у людей.

Опубліковано

Сама не пользовалась, но приятель прикупил себе ( на цену польстился) так аппарат несколько раз в ремонт носил =( Может он уже купил какой левый я не знаю, но отзывы очень плохие ( менял дисплэй, микрофон и ещё что-то).

Опубліковано

Б"ється тач і\або дисплей, ще якась бяка, далі Huawei лягає на поличку та починає заростати гарним шаром пилу.

Чого ж так люд тягне на екзотику?

НТС чи Samsung мало?

Моделей ж існує на самий вибагливий смак та гаманець

Доля правди в тому є. Якщо виходити з таких міркувань, то перевагу варто надати телефонам Samsung. На сьогодняшній день вони є найкращими в плані сервісу. Оригінальні запчастини поставляються у стислі терміни і є відносно доступними по ціні. У HTC з цим набагато гірше, хоча вже є певні зрушення в кращу сторону.

Опубліковано

Коли виймеш цей Гонор в солідній крмпанії, не оберешся сорому.Ну хіба що навколо теж з такими гонорами будуть.Це раз.

Екран ТФТ , що зливається в біле під кутом?Це два.

Дуже цікавить питання міцності корпусу.Після того ,як я розібрав привалений Самсунг 9100, лишній раз переконався в деяких маркетингових ходах.Це три.

Є дуже велика різниця, між тим що виготовлено в Китаї, та тим що придумано в Китаї.Це чотири.

І etc.etc....

Опубліковано

перепрошую, а ви в курсі про те, що техніку цієї фірми використовують більшість операторів зв'язку?

Опубліковано

щодо компаній і сорому - мене не хвилює думка інших про мій телефон. Чи може в солідних компаніях прийнято дебільні верту виймати?

Опубліковано

Ну так і Siemens техніку теж оператори використовують і надалі будуть використовувати.Нічого не маю проти модемів Хуавей, але в телефонах їм ловити нічого.Монстри задавлять, За рік -два Гугл буде ставити самий сучасний Андроїд лише на свою Моторолу, або продавати тим, хто зможе за нього нормально платити..Сумніваюсь, що Хуавей втримається в цій боротьбі.

Опубліковано

думаю не так багато поломок в телефонах у людей.

Я акцентував увагу на форс-мажорі, випав з руки\кишені\сумки, дитина пошкодила і тд - от тоді зачухається одне місце :)

ТОП-10

стаття датована 11.08.2011 15:39, аналітика чи заказуха робилась відповідно ще раніше, минуло практично 3 квартали з того часу, і ситація вже далеко не така як у наведеній таблиці

Опубліковано

http://mobile-review.com/fullnews/main/2012/April/04.shtml

Huawei и ZTE займут в 2012 году 15% мирового рынка смартфонов [ 04-04-2012 14:07 ]

Автор: Ирина Тюрина Источник: DigiTimes

Ресурс DigiTimes сообщил со ссылкой на источники в тайваньских компаниях - поставщиках мобильных компонентов, что китайские производители Huawei Device и ZTE планируют в этом году осуществить поставки, в общей сложности, 95-100 миллионов смартфонов. Это поможет им завоевать в 2012 году совместно 15% мирового рынка, считают источники.

Для сравнения, в прошлом, 2011 году, компания Huawei продала 16 миллионов смартфонов, а ZTE - 11 миллионов, что позволило этим компаниям занять 9 и 10 место в мире соответственно (по данным аналитической компании Gartner). В 2012 году объемы поставок, как ожидается, составят 60 миллионов для Huawei и 35-40 миллионов - для ZTE.

В последнее время эти компании довольно успешно выпускают под собственными брендами Android-смартфоны, причем, не только простые, но и вполне функциональные. Это, видимо, и позволит им достичь желаемых объемов поставок. В этом году, если верить DigiTimes, Huawei и ZTE представят модели на четырехъядерных процессорах, с поддержкой сетей LTE, большими экранами от 4,5 дюймов и на базе ОС Windows Phone.

Опубліковано

Не власник цього телефону але на мій погляд чудова модель для ентузіастів, які не проти отримати >1 ГГц проц, екран високої роздільної здатності, камеру з АФ і спалахом за невеликі гроші і Андроїд 4. Ціна апарата зацікавила. В Росії 2,4 наших тис.грн, що досить непогано на акі характеристики. Найближчим до нього вважаю samsung SE Xperia arc(ціна до 400 у.є)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

http://mobile-review.com/fullnews/main/index.shtml#36871

Huawei отчиталась за 2011 год

Автор: Сергей Новиков

Китайская компания Huawei опубликовала свои аудированные финансовые результаты за прошедший 2011 год, в котором был зафиксирован объем продаж на сумму 203,9 миллиардов юаней, показав, таким образом, 11,7% рост в сравнении с прошлогодними результатами. Чистая прибыль за отчетный период составила 11,6 млрд юаней.

Особенно высокий рост был достигнут в таких подразделениях компании, как Consumer и Enterprise. Объем продаж подразделения Huawei Consumer составил 44,6 млрд юаней, показав 44,3% рост в сравнении с показателями 2010 года. В частности, данная группа занимается производством мобильных терминалов, которой удалось продать около 150 млн единиц смартфонов за последний год. Объем продаж подразделения Huawei Enterprise за 2011 год увеличился на 57,1% в годовом исчислении, достигнув отметки 9,2 млрд юаней.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...