Перейти до змісту

Интересно а жильцы знают что их двор продается?

dracepupa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Там номер телефону ще "допотопний" - не факт що продається.

І якщо я правильно зрозумів, то це ділянка між 26 і 28 будинками, а не внутрішній двір будинку. А той пустир вже даавно проситься забудуватись. Дайош дєвятіну на 36 квартир туди!:)

Опубліковано

Там номер телефону ще "допотопний" - не факт що продається.

І якщо я правильно зрозумів, то це ділянка між 26 і 28 будинками, а не внутрішній двір будинку. А той пустир вже даавно проситься забудуватись. Дайош дєвятіну на 36 квартир туди! :)

Знайшов оголошення цього ж продавця на цю ж ділянку. Датоване 2009-м. Ціна ділянки - 120 тис. "зелених". На інших сайтах подібні оголошення датовано 2008-2009-м.

Так що може вже не актуально. Хоча...

Опубліковано

Дана земельна ділянка площею 0,08 га надана в оренду редакції газети "Сім'я і дім . Народна трибуна" для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення.

Опубліковано
Не треба там будівництва. Мені і той пустир подобається.

Пропоную знести Тамтам і 33-й - там колись такі чудові поля були!...

Опубліковано

І 26-ту школу, там тож зачотне місце колись було.

Опубліковано

І 26-ту школу, там тож зачотне місце колись було.

"Спорім", на місці Вашого будинку теж колись зачотне поле було? ;)

Опубліковано

Тут і сперечатись не треба. на місці мого будинку було те саме, що і на місці 26-ї школи.

Просто я вже звик що перед моїми вікнами немає близько висотки. І якщо там побудують будинок, там дуже мало місця для дитячої прощадки, яку я думаю не будуть взагалі будувати, бо є в сусідньому дворі і також мало місця для прибудинкової стоянки. і авто будуть стояти в нас в дворі, а тут і так стоїть купа автівок..

Тай взаглі будівництво поблизу це шум і бруд. Під тим пустирьом йде купа комунікацій всю її забудувати не зможуть.

Цікаво що буде, в разі будівнцтва, з тими 3=ма гаражами що там стоять.

Опубліковано

la20, при правильному підході проектантів (а з 19 січня у проектантів має бути тільки правильний підхід - штрафи за передачу замовнику проекту, зробленого не у відповідності з вимогами норм. виросли до огого!) і наявності коштів у забудовника можна і парковку зробити (оті 3 гаражи - наф), і існуючу дитячу площадку обновити, і комунікації вивести, і саме будівництво швидко провести. Але - багато але. :/

Думаю, не варто переживати, що там щось незабаром з'явиться.

До речі, до коли оренда тої ділянки в "Сім'ї і дім"?

Опубліковано

Просто я вже звик що перед моїми вікнами немає близько висотки

прикинь, збудують висотку, і навпроти тебе поселиться пару класних дєвучок. тебе ж від вікна не відірвеш ввечері

Опубліковано
А у наших проектантів в планах звичайнісіньких скверів поміж тих клоповників нема?

Це вже до міського управління містобудування і архітектури: якби вони виставляли такі вимоги, то були б і сквери.

Опубліковано

Цікаво що буде, в разі будівнцтва, з тими 3=ма гаражами що там стоять.

Згідно плану забудови гаражі не входять до орендованої ділянки. Гаражі чіпати не повинні.

Опубліковано

А теперь следующая вкладка с того-же сайта.

Описание наводит на мысль!

http://westdevelopme.../uk/page/view/6

отих 3 під'їзди, що на "картінці", ну ніяк не влізуть на "наших" 8 соток. Не воно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...