Перейти до змісту

Продам два блока живлення для модемів або свічів

lancer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Яка вихідна напруга та струм? Струм змінний чи постійний? Свічі наскільки пам"ятаю, мають діодний міст усередині, тому на виході з БЖ йде перемінка.

Опубліковано

Яка вихідна напруга та струм? Струм змінний чи постійний? Свічі наскільки пам"ятаю, мають діодний міст усередині, тому на виході з БЖ йде перемінка.

постійний перемикачів нема.input 230v 50hz 95ma

output 9v

і другий input 220-240v 5-hz 120ma

output 7/5v 1000ma

Опубліковано

output 9v

output 7/5v 1000ma

Який вихідний струм, змінний чи постійний? Вхідну напругу зовсім не обов"язково писати, й так цілком зрозуміло, що їх не в 3-фазну розетку будеш тулити.
Опубліковано

output 9v

output 7/5v 1000ma

Який вихідний струм, змінний чи постійний? Вхідну напругу зовсім не обов"язково писати, й так цілком зрозуміло, що їх не в 3-фазну розетку будеш тулити.

пише 9вольт і 7 вольт Постійний

Опубліковано

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

Опубліковано

Ще один раз наука: не купуємо у продавців з нульовим рейтингом!!

5ть хвилин тому попрощався з тим "продавцем". Добре хоч здогадався взяти цифр.тестер з собою, перевірив у маг. "кава", чи працює блок живлення (9В 1000мА)! Хоч як запевняв продавець, що модем від нього працював - дива не сталось. На запевнення продавця, що "модем від нього ж працює!" - попросив вийняти акумулятор із телефону, заміряв на ньому, напр. була 3,57В(тобто пред"явив наочно, що тестер робочий).

P.S.Шкода тільки, що не можу поставити -1, щоб інші знали, хто може їх кинути.

Опубліковано

Ще один раз наука: не купуємо у продавців з нульовим рейтингом!!

5ть хвилин тому попрощався з тим "продавцем". Добре хоч здогадався взяти цифр.тестер з собою, перевірив у маг. "кава", чи працює блок живлення (9В 1000мА)! Хоч як запевняв продавець, що модем від нього працював - дива не сталось. На запевнення продавця, що "модем від нього ж працює!" - попросив вийняти акумулятор із телефону, заміряв на ньому, напр. була 3,57В(тобто пред"явив наочно, що тестер робочий).

P.S.Шкода тільки, що не можу поставити -1, щоб інші знали, хто може їх кинути.

ви такий дивний кидати вас на 15 грн це ппц...) я не настільки холодний за гроші що за 15 грн можу "кинути" я справді був впевнений що він працює, тому що був дома для модему, модем від блискавки згорів( ДО УВАГИ ЗГОРІВ ЧЕРЕЗ ТЕЛЕФОННИЙ КАБЕЛЬ А НЕ ЧЕРЕЗ РОЗЕТКУ), на рахунок блоку немав ніякого поняття думав що робочий, а ви тут начали " кинути" чудний ви чоловік...чесно кажучи в мене перше враження про вас склалося не дуже добре...вибачайте но я справді не знав що він не робочий

2Miro -

а шо з БЖ ? Омметром де вхід 220В в БЖ вимірював? Розетка мо неробоча попалась?

доречі може й справді резетка не працювала....

Опубліковано

2Miro -

Міряв в чотирьох розетках. lancer звісно ж це не написав.

"Омметром де вхід 220В в БЖ вимірював?" - якому покупцю це потрібно? Знання що згоріла первинна/вторинна, діодний міст, вибухнув конденсатор, згоріла кренка - від цього легше? і чи це моя проблема? може amadey777 ти і маєш таку звичку, ковирятися в підсунутих непрацюючих речах - тільки я купую справні речі, а не вчуся міряти згорівші обмотки.

ТС запевнив, що усе працює відмінно. Будемо від цього відштовхуватися.

Опубліковано

2Miro -

Міряв в чотирьох розетках. lancer звісно ж це не написав.

"Омметром де вхід 220В в БЖ вимірював?" - якому покупцю це потрібно? Знання що згоріла первинна/вторинна, діодний міст, вибухнув конденсатор, згоріла кренка - від цього легше? і чи це моя проблема? може amadey777 ти і маєш таку звичку, ковирятися в підсунутих непрацюючих речах - тільки я купую справні речі, а не вчуся міряти згорівші обмотки.

ТС запевнив, що усе працює відмінно. Будемо від цього відштовхуватися.

для тупих пояснюю ще раз Я НЕ ЗНАВ ЩО ВІН НЕ РОБОЧИЙ!!!! я не заствляв його купляти, я його не перевіряв робочий він чи ні, тому і запевняв що робить бо не знав що він не робочий, міг би просто написати що " виявилося не робочим" навіть якби ти його і не перевірив, а приїхав додому і тоді перевірив сказавши шо він не працює.Боже я б приїхав би назад і віддав би тобі тих 15 грн. Заспокійся вже хватить бризгати слюньою.

Закрийте будь ласка тему.!

Опубліковано

lancer, я твої вибачення прийняв, але ти б взагалі помовчав - як взагалі можна продавати річ, не знаючи, чи вона робоча? Знаючи, що згорів модем від "блискавки"? і до речі не попередивши покупця. Спочатку ти сказав, що тестер не працюючий. Потім що модем-то робить! Після того вже тут вияснилось, що він згорів від блискавки!!!

Обзивати "тупими" людей, які в майбутньому можливо будуть твоїми покупцями - по меншій мірі необачно. Адже ти не мене обзиваєш - усю бордівську спільноту. Яка до речі втомилась від "кидалово". Можеш почитати книгу скарг.

Опубліковано

lancer, я твої вибачення прийняв, але ти б взагалі помовчав - як взагалі можна продавати річ, не знаючи, чи вона робоча? Знаючи, що згорів модем від "блискавки"? і до речі не попередивши покупця. Спочатку ти сказав, що тестер не працюючий. Потім що модем-то робить! Після того вже тут вияснилось, що він згорів від блискавки!!!

Обзивати "тупими" людей, які в майбутньому можливо будуть твоїми покупцями - по меншій мірі необачно. Адже ти не мене обзиваєш - усю бордівську спільноту. Яка до речі втомилась від "кидалово". Можеш почитати книгу скарг.

по 1 я думав шо вона робоча. по 2 я про тестер не казав нічого по 3 я казав шо модем працював від нього, потім модем не робочий того і продаю, по 4 причини не робочого модема ти в мене не питав. і по 5 вся бордівька спільнота порівняно з тобою НОРМАЛЬНА. нікого кидати я не хотів ще за 15 грн, я розумію що це тоже гроші і можливо вони тобі даються з трубом заробляти їх я вже написав шо якби навіть ти його перевірив дома і він не працював я б гроші повернув тобі назад! ти це усвідомити можеш? не нада ображати мене що я когось там мав "кинути" не говори дурниць. все закрили тему.

Опубліковано

За тестер не питав?) Ще сказав (коли я міряв), що остання(сота від цілого - тестер був поставлений на 20В) - цифра інколи міняється, і він не робочий, а я відповів, що конденсатор має ще певний остаточний заряд.

Що модем не робочий - тільки тут я і взнав від тебе. Палишся ти добре, та ще й прибріхуєш, хлопче.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...