Перейти до змісту

Не ремонтуйте там свій авто у кооп Граніт4 (ГПЗ) Микола

nicolay

Рекомендовані повідомлення

Через них сьогодні залетів на 1100грн. Чому звернувся бо погано почали вмикатись передачі, там без огляду авто сказали купити комплект зчеплення (475грн. я купив) вартість роботи 500грн. при зборці незапустився двигун , щось там обірвали, ледве завели з 20 разу, проблема з передачами так і залишилась , тоді вони рішили що це не корзіна а сам вижимний циліндрик виноват, тобто 475 грн. в одне місце вилитіло. Результат-- машину присуноло таксі за 80 грн. бо незаводиться, і передачі не включаються. тел до майстра Миколи 050 7164703 обминайте їх далекою дорогою
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бідьш конкретно.Де ? Коли? І що за Микола?

Спочатку розкажіть.З чого почалося (діагноз),яке авто і т.д.

ЗЮ. А навіщо авто забирали,коли стільки косяків?

з

борці незапустився двигун , щось там обірвали, ледве завели з 20 разу, проблема з передачами так і залишилась , тоді вони рішили що це не корзіна а сам вижимний циліндрик виноват
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Судячи з ціни на к-т зчеплення (475грн.), то автомобіль, скоріше всього, ВАЗ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автомобіль Део Сенс .

Почалось з того що погано почали вмикитись всі передачі , і почало вити в кпп,

А в майстрів після того як зібрали все до кучі не завелась машина, потім з трудом завелась майстри вже переділись іти додому знаючи що в мене не включаються передачі після іх ремонту показали мені на двері і щей виставили мені рахунок на 500грн. Я з гаражів ледве виїхав з перебоями роботи двигуна і поганого вмикання передач, і доїхав оп першого світлофору на набережній де остаточно вже заглох і незавівся більше. Кінчився бензин чи тд.. не проходить в машині цього достатньо.

Що за Микола- останій ряд гаражів, сірий нестандартний гараж , телефон я писав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жесть! І розповідь, і стиль "аффтара".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в майстрів після того як зібрали все до кучі не завелась машина, потім з трудом завелась майстри вже переділись іти додому знаючи що в мене не включаються передачі після іх ремонту показали мені на двері і щей виставили мені рахунок на 500грн.

Я сподіваюсь ти не платив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сподіваюсь ти не платив?

Ет навряд чи.

Через них сьогодні залетів на 1100грн.

Ніхто не застрахований, але оце

там без огляду авто сказали купити комплект зчеплення
мене особисто заставило б засумніватися стосовно професійності майстрів.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...