Перейти до змісту

Вивчу попит на сайт "відкладених покупок"

MACCEN

Сайт "відкладених покупок"  

59 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 112
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а сенс ?

сьогодні з бордівцем знайшли на якомусь сайті реклямку "тьоті"(гиги).

то я до того що гугл рішає.

та і приват ніхто не відміняв.

Опубліковано

скиньте і мені в приват, а то вже стільки народу просить купити щось саме з спортдацйректа що капець, а влітати не хочеться, тут навіть не справа в грошах, хоча і в цьому теж просто людина розчарується, чекала пару тижнів товар а тут може бути лажа...

Опубліковано

Всім дякую! займусь я краще ще для проби взуттям, браку не буде 100% тому що купуватись буде в офлайнових магазинах.

Система буде проста, відсилати буду все новою поштою накладеним платежем, міряєте прямо на пошті, і вирішуєте платити чи ні, або відправити назад - думаю тут вже не буде клієнт ЛОХ?

Чи яку краще систему обрати, порадьте?

Опубліковано
Система буде проста, відсилати буду все новою поштою накладеним платежем, міряєте прямо на пошті, і вирішуєте платити чи ні, або відправити назад - думаю тут вже не буде клієнт ЛОХ?

Ну це, взагалі класний для клієнта варіант.

Тільки нову почту нехай клієнти оплачують.

Опубліковано

є варіант такий, якщо товар в наявності можна відіслати пару пар, наприклад всі сумніваються що вони носять і який розмір, а так прийшло пару пар, поміряв вибрав те що треба інше відправив назад.

Тільки я не знаю як працює таким чином НоваПошта, і який процент витрат тоді треба заклдадати в ціну товару.

Але то все утопія :)

Опубліковано
є варіант такий, якщо товар в наявності можна відіслати пару пар, наприклад всі сумніваються що вони носять і який розмір

Утопія))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

останній раз з www.sportsdirect.com прийшла куртка вся в плямах, футболка з діркою і кросівки якось фіг зна як пофарбовані. Все це було недешеве - 20-30 фунтів за позицію. Хотів би я почитати ваші відгуки якщо фортане так само на ваших 1300 грн. І повернути ви не зможете... бо вам подобається позиція ТС. А по відгуках в інтернеті - такі приколи постійні, бо там стоковий магазин все ж.

Доводжу до Вашого відома, що так само як Вам не фортануло, бо весь товар прийшов у відмінному стані!

Опубліковано

щось я не зрозумів? товар не подобався чи я щось не так доставив? а то якесь двояке повідомлення получилось dubasik

Опубліковано

щось я не зрозумів? товар не подобався чи я щось не так доставив? а то якесь двояке повідомлення получилось dubasik

Соромітник все правильно тобі розтлумачив. Я мав на увазі, що на відміну від його невдалого замовлення, у мене все прийшло у відмінному стані!;)

Опубліковано

просто приємно чути гарні відгуки що тут скажеш, спочатку не "догнав" що тут написано було )) думав не сподобалось...

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...